Krosno - Lublin 50:40
Spokojnie, nie musimy. Do zajęcia 4-5 miejsca wystarczy wygrać wszystko u siebie (najlepiej wyżej niż przegrać na wyjeździe), a play-offy to już inna bajka
Chociaż wiadomo, że nie po to nas tam tyle jedzie żeby oglądać porażkę 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
meesha pisze:Spokojnie, nie musimy. Do zajęcia 4-5 miejsca wystarczy wygrać wszystko u siebie (najlepiej wyżej niż przegrać na wyjeździe), a play-offy to już inna bajkaChociaż wiadomo, że nie po to nas tam tyle jedzie żeby oglądać porażkę
Oczywiscie że musimy - nieważne w jakim skladzie - mamy walczyć o awans - to jest sens sportu. Dla kunktatorów nie ma miejsca. Dominiczak w niczym nam nie przeszkadza - jeżeli jest lepszy od naszych - niech jeżdzi. Åatwiej trenerowi wybrac dwóch juniorów z czterech. JeżdzÄ… najlepsi i tyle.
Mnie tam ten Dominiczak ani ziębi ani grzeje. Nic o nim nie pisałem, bo i na razie nie ma o czym (o kim). Przyczepiłem się tylko i wyłącznie do zwrotu "musimy wygrać", bo to troche za mocne słowo... A jak nie wygramy to co
Koniec świata nastąpi
Toż to tylko sport - rozrywka dla mas robotniczo-chłopskich 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
-
Siwek Patataj
Za 2 dni mecz KKÅ» Krosno-Motor Lublin.
Na podstawie średnich biegowych i meczowych wytypowałem wynik 52-38 dla Krosna. A teraz pozwolę sobie tutaj publicznie rozpisać mecz bieg po biegu i poteoretyzować powtórnie na temat niedzielnego wyniku tego dość ważnego dla obu drużyn pojedynku.
KKÅ» Krosno
9. Matej Ferjan (3,3,2,3,2) 13
10. Janusz ÅšlÄ…czka (1,2+,1+,0) 4+2
11. Åukasz Szmid (2,3,1,3,1+) 10+1
12. Tomasz Åukaszewicz (0,1,3,1,0) 5
13. Rafał Wilk (2,1,1,2,2) 8
14. Piotr Prucnal (2+,-,-,-) 2+1
15. Jakub Åšpiewanek (3,1+,0,0,0) 4+1
Motor Lublin
1. Adam Pietraszko (2,2,2+,2,1,0) 9+1
2. Daniel Jeleniewski (0,0,-,-) 0
3. Mariusz Franków (1,2+,0,1+,3) 7+2
4. Jesper B. Jensen (3,3,3,3,2,3) 17
5. Tomasz Piszcz (3,1,2,3,1) 10
6. Kacper Kępa (1,0,0,0,0) 1
7. Szymon Bałabuch (0) 0 (ew. Dominiczak - bez różnicy)
I. Śpiewanek, Prucnal, Kępa, Bałabuch (5:1) 5:1
II. Ferjan, Pietraszko, ÅšlÄ…czka, Jeleniewski (4:2) 9:3
III. Jensen, Szmid, Franków, Åukaszewicz (2:4) 11:7
IV. Piszcz, Wilk, Śpiewanek, Kępa (3:3) 14:10
V. Szmid, Pietraszko, Åukaszewicz, Jeleniewski (4:2) 18:12
VI. Jensen, Franków, Wilk, Śpiewanek (1:5) 19:17
VII. Ferjan, Ślączka, Piszcz, Kępa (5:1) 24:18
VIII. Jensen, Pietraszko, Wilk, Åšpiewanek (1:5) 25:23
IX. Jensen, Ferjan, Ślączka, Franków (3:3) 28:26
X. Åukaszewicz, Piszcz, Szmid, KÄ™pa (4:2) 32:28
XI. Ferjan, Jensen, Franków, Śpiewanek (3:3) 35:31
XII. Szmid, Pietraszko, Åukaszewicz, KÄ™pa (4:2) 39:33
XIII. Piszcz, Wilk, Pietraszko, ÅšlÄ…czka (2:4) 41:37
XIV. Franków, Wilk, Piszcz, Åukaszewicz (2:4) 43:41
XV. Jensen, Ferjan, Szmid, Pietraszko (3:3) 46:44
I znowu wyszło, tym razem wprawdzie zdecydowanie niższe (ale jednak) zwycięstwo KKŻ-etu. Przy umiejętnym korzystaniu z rezerw taktycznych, będziemy - moim zdaniem - w stanie zniwelować przewagę Krosna i utrzymywać wynik w granicach remisu, ze wskazaniem jednak na KKŻ-et. Życzyłbym sobie abyśmy wygrali to spotkanie w cuglach, obstawiam jednak ostateczny wynik spotkania na 46:44 dla KKŻ-etu.
ukłoniki
lucki73
PS. Wszystkim, którzy zaraz zapytają jaki to ma sens takie rozpisywanie meczu odpowiadam: bawię się przy tym jednocześnie zabijając ogrom wolnego czasu jaki dzisiaj mam w domu

Na podstawie średnich biegowych i meczowych wytypowałem wynik 52-38 dla Krosna. A teraz pozwolę sobie tutaj publicznie rozpisać mecz bieg po biegu i poteoretyzować powtórnie na temat niedzielnego wyniku tego dość ważnego dla obu drużyn pojedynku.
KKÅ» Krosno
Motor Lublin
I znowu wyszło, tym razem wprawdzie zdecydowanie niższe (ale jednak) zwycięstwo KKŻ-etu. Przy umiejętnym korzystaniu z rezerw taktycznych, będziemy - moim zdaniem - w stanie zniwelować przewagę Krosna i utrzymywać wynik w granicach remisu, ze wskazaniem jednak na KKŻ-et. Życzyłbym sobie abyśmy wygrali to spotkanie w cuglach, obstawiam jednak ostateczny wynik spotkania na 46:44 dla KKŻ-etu.
ukłoniki
lucki73
PS. Wszystkim, którzy zaraz zapytają jaki to ma sens takie rozpisywanie meczu odpowiadam: bawię się przy tym jednocześnie zabijając ogrom wolnego czasu jaki dzisiaj mam w domu
lucki73 pisze:Za 2 dni mecz KKÅ» Krosno-Motor Lublin.
KKÅ» Krosno
Motor Lublin
ukłoniki
lucki73
PS. Wszystkim, którzy zaraz zapytają jaki to ma sens takie rozpisywanie meczu odpowiadam: bawię się przy tym jednocześnie zabijając ogrom wolnego czasu jaki dzisiaj mam w domu![]()
![]()
Lucki, a mógłbys podać czasy ?
mks_montex pisze:przeciez awizowany sklad nic nie daje...... czego przykladem był kazdy mecz rozgrywany w lbn w ub. sezonie jak stachyra przed meczem zmienial za kazdym razem suatwienia pra...
Druzyna gosci musi podac awizowany sklad chyba 4 dni przed meczem... I jesli sie nie myle, moze dokonac jedynie dwoch zmian w stosunku do tego co zostalo zgloszone... To tyle
MOTORLUBLIN
-
Siwek Patataj
- WojtekF
- Szkółkowicz
Według typowania portalu interia.pl wygracie ten mecz 49-41. Swoją drogą wiemy jaka jest forma wielu innych zawodników w wielu innych klubach. Krosno i Lublin należą jednak do tych nielicznych, o których dyspozycji niewiele wiadomo. W związku z tym typując wynik należy się opierać na dokonaniach zawodników w poprzednim sezonie.
Pozdrawiam wszystkich!!!!
Jest super!!!
Wojtek Fan Falubazu!!!
Jest super!!!
Wojtek Fan Falubazu!!!
-
Siwek Patataj
Gelo pisze:Słuchajcie!!! Mam info, że w związku ze stanem zdrowia papieża odwołano kilka imprez sportowych. O żużlu na razie nic nie wiadomo Jeżeli bedziecie mieli informacje odnośnie Krosna - piszcie.
Mam nadzieję, że to żart primaaprilisowy w wykonaniu Gela.
Jeśli jednak jest w tym choć ziarnko prawdy, to zaprawdę powiadam Wam: w chorym kraju żyjemy, oj w bardzo chorym.
ukłoniki
lucki73
-
Gość
-
Siwek Patataj
Hollywood pisze:Mam nadzieję, że to żart primaaprilisowy w wykonaniu Gela.
Jeśli jednak jest w tym choć ziarnko prawdy, to zaprawdę powiadam Wam: w chorym kraju żyjemy, oj w bardzo chorym.
Lucki chory to ty chyba jesteÅ› ! co za znacznie ma jakiÅ› chu... mecz na tle tragedii narodowej.
Holly, zechcesz mi wskazać gdzie ta tragedia narodowa się odbywa?
Ze znanych mi tragedii narodowych wymienić mogę: rozbiory Polski, I wojnę światową, II wojnę światową, a dzisiaj jest coś o czym nie wiem???
lucki73
PS. Jeśli jednak uważasz, że przedagonalny stan papieża jest już tragedią narodową to... puknij się w swój łeb.
Mógłyś poza tym z męki tego człowieka wynieść jakąś naukę... nie przeklinaj nawet gdybyś miał to wygwiazdkowywać.
-
Siwek Patataj
Hollywood pisze:Lucki - do kościoła idź lepiej komunisto !!!!
Sorry za OT:
Czy dla Ciebie każdy świecki człowiek jest od razu komunistą?
Zdziwię Cię, ale... jestem laickim prawicowcem. Najbliżej moich przekonań politycznych i społecznych do pewnego okresu czasu była Unia Polityki Realnej. Dzisiaj niestety już nie jest, podobnie jak i wszystkie inne ugrupowania które dzisiaj odgrywają jakąkolwiek rolę na polskiej scenie politycznej.
Po prostu zachowuję zdrowy rozsądek i nie widzę powodów dla których należy ogłaszać żałobę narodową, odwoływać imprezy czy choćby przestać pracować.
ukłoniki
lucki73
PS. Do kościoła nie chodzę, bo kościół to instytucja a nie bóg. Więc nawet gdybym wierzył, trzymałbym się od kościoła z daleka.
to co sie teraz dzieje to nie odrazu powod zeby odwolywac imprezy sportowe, rozumiem koncerty czy inne imprezy rozrywkowe, ale sportowe chyba nie !! mam nadzieje ze Papież nadal bedzie z nami i ze go jeszcze zobaczymy w Polsce, ale takie gadanie ze mecze mialy by byc odwolane z zaistniala sytuacja to chyba bylo by zaje**** przegiecie !!
NIGDY O TOBIE NIE ZAPOMNIMY ROBERT !!!![*]
-
Siwek Patataj
Hollywood pisze:Mam nadzieję, że to żart primaaprilisowy w wykonaniu Gela.
Lucki chory to ty chyba jesteÅ› ! co za znacznie ma jakiÅ› chu... mecz na tle tragedii narodowej.
Tragedia narodowa? Bez popadania w paranoie prosze...
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
zgadzam sie z luckim i z bkapusta...
papiez i mecz to dwie rozne sprawy i nie nalezy ich laczyc.
tragedia narodowa to tez zle okreslenie wg mnie, bardziej by pasowala zaloba narodowa, ktora zapewne zostanie ogloszona jak bedzie po wszystkim.
wlasnie gadalem o tym z jasiem i doszlismy do jednego wniosku - W TÄ„ NIEDZIELE CHCEMY JECHAC DO KROSNA I W KONCU OBEJRZEC ZUZEL!
papiez i mecz to dwie rozne sprawy i nie nalezy ich laczyc.
tragedia narodowa to tez zle okreslenie wg mnie, bardziej by pasowala zaloba narodowa, ktora zapewne zostanie ogloszona jak bedzie po wszystkim.
wlasnie gadalem o tym z jasiem i doszlismy do jednego wniosku - W TÄ„ NIEDZIELE CHCEMY JECHAC DO KROSNA I W KONCU OBEJRZEC ZUZEL!
Ostatnio zmieniony 1 kwietnia 2005, o 19:00 przez grzesieck, łącznie zmieniany 1 raz.
METHANOL ADVENTURE TEAM