Orzeł Łódź - Motor Lublin 21.04.2013
Re: Orzeł Łódź - Motor Lublin 21.04.2013
Przecież Kret będzie jeździł w Krośnie więc jedzie Brak Zawodnika. Mam nadzieje, że z pomocą trenera uda nam się kogoś z Tarnowa na gościa wziąć. Jak nie Borowicza to jakiegoś Lesiaka lub Mazura byle by w łuk się umieli złożyć.
Ostatnio zmieniony 17 kwietnia 2013, o 15:41 przez Dobromir, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak pojedzie brak zaowdnika na pozycji juniora, to Sprawka powinien odejsc z tego klubu w niedziele jeszcze przed 1 biegiem.
Dobromir pisze:Przecież Kret będzie jeździł w Krośnie więc jedzie Brak Zawodnika. Mam nadzieje, że z pomocą trenera uda nam się kogoś z Tarnowa na gościa wziąć. Jak nie Borowicza to jakiegoś Lesiaka lub Mazura byle by w łuk się umieli złożyć.
Edward Mazur chyba dał sobie spokój z żużlem (tak gdzieś wyczytałem na forum Tarnowa), Lesiak będzie gościem w Opolu, Borowicz pewnie pojedzie w elidze.
Ciekawe co klub wymyśli. Oby nie Brak Zawodnika, chociaż ten nie bierze kasy za dojazd, więc kto wie?
Jeszcze tak naprawdę nie wiadomo, czy Gaschka pojedzie w Rzeszowie czy Kret. Śmiałbym się jakby do Śledzia na zmianę dzwonił Sprawka i Zych "Darku, jedź Kretem", "Darku, jedź Gaschką"
W Tarnowie jest jeszcze Ernest Koza, tylko czy on już gdzieś nie jest gościem?
A może jakiś gość z Wrocławia ? Coś było na rzeczy przed sezonem. Może Dolny ? W ostatnim meczu jechał Bojarski z Malitowskim.
Mowicie wszyscy tak, jakby nasz prezes kiedykolwiek zawiodl nasze zaufanie i dal dupy z juniorem, a przeciez zawsze mamy najlepszych gosci i juniorow 
No cóż, z niecierpliwością czekam niedzieli, na te swoiste "derby II ligi".
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Ciekaw jestem, czy nasza II para chociaz raz dowiezie przynajmniej biegowy remis 
Bądźmy dobrej myśli, zawsze może się zdarzyć jakiś defekt rywalowi 
A tak serio, to mimo, że faktycznie nie mamy podstaw, żeby wierzyć w dobry wynik, może chłopaki akurat nas zaskoczą? Stać ich na wszystko, mogą dać plamę, a mogą się mocno postawić. Jak jechali do Gniezna za pierwszym razem w tamtym roku, też zastanawialiśmy się czy wyjdziemy z 30pkt, a mogliśmy wygrać. To jest sport, nie pozostaje nam nic innego jak myśleć sercem zamiast rozumem
A tak serio, to mimo, że faktycznie nie mamy podstaw, żeby wierzyć w dobry wynik, może chłopaki akurat nas zaskoczą? Stać ich na wszystko, mogą dać plamę, a mogą się mocno postawić. Jak jechali do Gniezna za pierwszym razem w tamtym roku, też zastanawialiśmy się czy wyjdziemy z 30pkt, a mogliśmy wygrać. To jest sport, nie pozostaje nam nic innego jak myśleć sercem zamiast rozumem
"Jak statystyczny Polak
W narodowym skeczu
Mądry jest po szkodzie
Martwi się po meczu"
W narodowym skeczu
Mądry jest po szkodzie
Martwi się po meczu"
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
- stefanzdzialek
- Senior
Jak jechali do Gniezna za pierwszym razem w tamtym roku, też zastanawialiśmy się czy wyjdziemy z 30pkt, a mogliśmy wygrać.
A jak jechaliśmy do nich w rundzie finałowej to mogliśmy awansować do Extra
I chciał byś żeby przyjechało do nas nc+ i nagrało to co dzieje się na El' stadio de la Gruz, jak w dniu meczu prezes przed kamerą płacze, że on chciał dobrze ale to MOSiR na czas nie odśnieżył, a miasto nie zbronowało i nie ubiło toru i że nawet traktora to oni nie mają a grabiami nikt nie chce równać. I na dodatek zawodnicy nie chcieli przyjechać na mecz chociaż warunki na zgrupowaniu były dobre, zwłaszcza, że prawie nie padało. Spróbujcie sobie wszyscy wyobrazić co by było jakbyśmy w 2012 awansowali.
Jak to co? Spolka Akcyjna, być może nowi ludzie w zarządzie, kupa sponsorów ( np. Reall), rozpoczynająca się budowa nowej, zadaszonej trybuny, Nicki Pedersen w składzie, same pozytywy 
I nawet oprawa Falubazów pasowałaby do nas jak ulał, trzeba by tylko zamienić orła na koziołka matołka

SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
Podobno Trojan nie jedzie w Łodzi (choroba?), za niego Kudriaszow.
Ehhhh, kiepsko, kiepsko. To miał być nasz atut w składzie.
Niech tylko wszyscy cało i zdrowo przejadą sparing bo już nie mamy nikogo w odwodzie.
Ehhhh, kiepsko, kiepsko. To miał być nasz atut w składzie.
Niech tylko wszyscy cało i zdrowo przejadą sparing bo już nie mamy nikogo w odwodzie.
No to robi się bardzo (nie)ciekawie. Do tego Spokojny ( propagandowa tuba Sprawki) chce wyrzucać Miesiąca ze składu, póki co duży problem z drugim juniorem. Jak to jest z walkowerem? Ilu zawodników musi jechać? Dolny KSM to jeszcze obowiazuje?
niespokojny napisał(a):
Sprawka to człowiek mentalnie z jakiegoś starego, skrajnego PGRu na zadupiu. Kononowicz kuźwa.
Sprawka to człowiek mentalnie z jakiegoś starego, skrajnego PGRu na zadupiu. Kononowicz kuźwa.
Może planuje Tomka Piszcza wstawić za Miesiąca. Ta barachołka zaczyna mi przypomninać czasy Lkż-u, tylko że wtedy nie dało się spaść ligę niżej.
A z Trojanem to co jest? Jeden ma wirus filipiński a ten ma łódzko\ślączkowy?
No powiem, ze zaskoczony jestem bardzo tym, ze Piszcz trenowal, myslalem, ze juz zakonczyl kariere. A skoro trenowal to juz nie taka daleka droga zeby znalazl sobie miejsce w ekonomicznym skladzie na Lodz 
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
A to Piszcz już potaniał? Bo był za drogi w okresie transferowym. Nie ma pieniędzy dla chłopaków zakontraktowanych a dla Piszcza się znajdą?
niespokojny napisał(a):
Dlaczego Trojan nie jedzie w Lodzi? To jest jakas makabra, jeszcze sezon sie nie zaczal, a mi sie juz chce po prostu zygac tym lubelskim bagienkiem
To po co my wogole bralismy tego polamanca ? Przeciez min. wlasnie w Lodzi mial zrobic dobry wynik
To jest po prostu jakas pieprz**a farsa
Najpierw kontraktujemy polamancow i Kudriaszovow zamiast Cama, a teraz ten polamaniec odpuszcza mecz w Lodzi. M-A-K-A-B-R-A
Jeśli dzisiaj Trojan przyjedzie do Rybnika, to raczej nie ma co się przejmować i w Łodzi też pojedzie.
Coś mi kumpel namieszał, ze zwolnienie dotyczyło też niedzieli, a to chodziło pewnie o wtorek.
Coś mi kumpel namieszał, ze zwolnienie dotyczyło też niedzieli, a to chodziło pewnie o wtorek.
Ostatnio zmieniony 18 kwietnia 2013, o 12:07 przez jerry78, łącznie zmieniany 1 raz.
Kij tam w Trojana, ja się pytam gdzie drugi junior?
Tak popatrzyłem na ten nasz skład i stwierdzam...sezon się jeszcze nie zaczął a ja mam dość. Obyśmy się utrzymali w tym roku. Zresztą dopóki DS będzie dalej prezesem nie przeskoczymy na inny poziom tylko ciągle będziemy 2 ligowcami. Kto tego nie widzi albo nie chce widzieć jest głupi, ślepy i od życia nie oczekuje nic więcej jak przeżyć po najmniejszej linii oporu.