A to właśnie jest nasza szansa pojechać na luzie i robić swoje
GKM Grudziądz - Motor Lublin 5.08. g. 19:00
Re: GKM Grudziądz - Motor Lublin 5.08. g. 19:00
Wydaje mi się,że Grudziądz podejdzie do tego meczu jeszcze bardziej zmobilizowany niż do pierwszej potyczki u nich tzn będą już można powiedzieć jechali z nożem na gardle bo jeśli nie u siebie i nie z Lublinem to z kim?
a dlaczego my mamy jechać na luzie?
Bo nikt nie wywiera na nas presji,że MUSIMY tam wygrać a to już jest pewnego rodzaju komfort psychiczny.
Każdy kto myśli rozsądnie wie,że to Grudziądz jest faworytem Niedzielnej potyczki a Nasza drużyna może jedynie postarać się o fajną niespodziankę.
Więc moje zdanie jest takie "Oni muszą My możemy" ważniejsze będzie aby z dwumeczu wyjść z bilansem dodatnim.
Każdy kto myśli rozsądnie wie,że to Grudziądz jest faworytem Niedzielnej potyczki a Nasza drużyna może jedynie postarać się o fajną niespodziankę.
Więc moje zdanie jest takie "Oni muszą My możemy" ważniejsze będzie aby z dwumeczu wyjść z bilansem dodatnim.
MUSIMY tam wygrac

Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Jasne że trzeba tam wygrać. RF to już nie to samo, nie ma jazdy na luzie, no chyba że my o czymś nie wiemy? Martwi mnie tylko forma Cama, cieniuje ostatnio w Anglii. Czyżby odczuwał jeszcze skutki upadku na długim torze?
MUSIELIŚMY to utrzymać się w lidze i to się udało a teraz to już tylko MOŻEMY chodź nie wiem jak sam prezes się na ten temat wypowiada to ja uważam,że zawodnicy mieli jasno określony przedsezonowy cel(spokojne utrzymanie) i cel ten wykonali w 100% a teraz też pewnie żaden z nich nie odpuści bo wiadomo,że dla nich pieniążki leżą na torze i każdy z naszych chętnie sie po nie schyli.
Nie pompujmy balona bo to nie ma sensu jeśli się uda to super jeśli nie to drugie dobrze wszak jak balon z "nadziejami" peknie zbyt szybko to narobi się niezły smrodek.
Nie pompujmy balona bo to nie ma sensu jeśli się uda to super jeśli nie to drugie dobrze wszak jak balon z "nadziejami" peknie zbyt szybko to narobi się niezły smrodek.
GeloSMT pisze:...chodź nie wiem jak sam prezes się na ten temat wypowiada...
No właśnie niedługo powinniśmy się dowiedzieć co na ten temat sądzi prezes, tzn jakie są cele zespołu... Wczoraj był nagrywany obszerny wywiad z prezesem. Tylko czekać aż iTVL udostępni.
GeloSMT pisze:Nie pompujmy balona bo to nie ma sensu jeśli się uda to super jeśli nie to drugie dobrze wszak jak balon z "nadziejami" peknie zbyt szybko to narobi się niezły smrodek.
Jeśli mówisz o balonie, to napompowali go sami zawodnicy tymi fantastycznymi widowiskami u nas na torze. Takiego żużla w Lublinie nie było od lat. Trafia się okazja to dlaczego nie spróbować?
itvl prosze magazyn nowy jest
http://sport.itvl.pl/news/magazyn-zuzlowy-nr-8
http://sport.itvl.pl/news/magazyn-zuzlowy-nr-8
jerry78 pisze:GeloSMT pisze:...chodź nie wiem jak sam prezes się na ten temat wypowiada...
No właśnie niedługo powinniśmy się dowiedzieć co na ten temat sądzi prezes, tzn jakie są cele zespołu... Wczoraj był nagrywany obszerny wywiad z prezesem. Tylko czekać aż iTVL udostępni.
Z tego co jest napisane na ITVL, to prezesina chce awansu
Ej no, w rundzie zasadniczej temat z GTZtem urodzil 15 stron do samego rozpoczecia spotkania
Lubelski kibicu, li ty zes syty szuszelka w tym roku, czy napinke twa ogranicza lek przed zadlem Stynga, ktoren jedna szarza zamiotl topic niczym onegdaj ochrone tu i owdzie
Dobrobyt nie sluzy zuzel.info
3 strony, co to urnaaa, Rawicz
Lubelski kibicu, li ty zes syty szuszelka w tym roku, czy napinke twa ogranicza lek przed zadlem Stynga, ktoren jedna szarza zamiotl topic niczym onegdaj ochrone tu i owdzie
Dobrobyt nie sluzy zuzel.info
3 strony, co to urnaaa, Rawicz
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
Przekladali mecz 2 razy to i stron nabilo.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
No właśnie sam jestem w szoku,że tak mało postów ale pewnie dzieci Neo pojechały z rodzicami na wakacje i nie mają jak "kozaczyć".
W Grudziądzu czeka nas ciężki mecz więc lepiej nie pisać tylko trzymać łapki na ewentualne oklaski
W Grudziądzu czeka nas ciężki mecz więc lepiej nie pisać tylko trzymać łapki na ewentualne oklaski
A co tu pisac jedziemy tam po 2 punkty i kropka
ps .miałem piekny sen ale nie chce zapeszać, nie moge pojechac ale tych co sie wybieraja prosiłbym o fotki twarzy Fijołka po meczu
widziec jego mine bezcenne:)
GeloSMT razi ten kolor.
ps .miałem piekny sen ale nie chce zapeszać, nie moge pojechac ale tych co sie wybieraja prosiłbym o fotki twarzy Fijołka po meczu
GeloSMT razi ten kolor.
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
chciałem być zauważony to takie wołanie o pomoc 
Podobno sny się nie spełniają więc uważaj co głosisz Przyjacielu
Podobno sny się nie spełniają więc uważaj co głosisz Przyjacielu
Chciales byc zauwazony i uzyles rozu
Ja najblizsze dwa mecze obejrze na ekranie monitora i na sama mysl bierze mnie ciezka cholera.
Ja najblizsze dwa mecze obejrze na ekranie monitora i na sama mysl bierze mnie ciezka cholera.
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
pojechał "na Dodę"
mecz oczywiscie bardzo wazny - być moze najwazniejszy w RF. żeby przeskoczyc Gniezno musimy z nimi tam wygrać lub wygrać na Łotwie i liczyć, że Start znowu się tam potknie. Nie jestem minimalistą ale uważam, że 2 miejsce jest w naszym zasięgu. Grudziądz u siebie jest piekielnie mocny. Ale wystarczy do mniej więcej 7 biegu pilnować wyjścia z pierwszego łuku i można wykręcić ciekawy wynik. Sądzę że 10 punktów można u nas odrobić i taki wynik biorę w ciemno. Każdy lepszy uznam za miłą niespodziankę. Tradycyjnie - wszystko zależy od Jeleniewskiego. Jak trafi - można nawet wygrać. Ale jak pojedzie "normalnie" wyjazdowo - zanim koledzy zaczną odrabiać straty - będzie już po meczu.
Ostatnio zmieniony 2 sierpnia 2012, o 23:57 przez Gelo, łącznie zmieniany 1 raz.
Ciężki mecz? Pewnie ciężki, ale wygrać można.
Baran 6
Jelen 6
Woodward 8
Stachyra 12
Miśkowiak 13
Młodzież 2
I pozamiatane. I czekam na wpisy, aby podać czasy biegów
Baran 6
Jelen 6
Woodward 8
Stachyra 12
Miśkowiak 13
Młodzież 2
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Czasów nie chcę, ale podaj jeszcze bonusy dla kompletu
A na poważnie:
to jesli Jelen zrobi tylko co w pierwszym meczu nie będzie źle. Różnicę ma zrobić Woodward, jadący z miejsce Miesiąca.
A na poważnie:
Gelo pisze: Tradycyjnie - wszystko zależy od Jeleniewskiego. Jak trafi - można nawet wygrać.
to jesli Jelen zrobi tylko co w pierwszym meczu nie będzie źle. Różnicę ma zrobić Woodward, jadący z miejsce Miesiąca.
Każdemu jego Everest...
Hela pisze:Ciężki mecz? Pewnie ciężki, ale wygrać można.
Baran 6
Jelen 6
Woodward 8
Stachyra 12
Miśkowiak 13
Młodzież 2
No to podaj jeszcze czasy biegów
ps. Baran zdobędzie 9 punktów a nie 6
Ja po cichu liczę na jakąś niespodziankę. Jedziemy z Woodwardem zamiast Miesiąca i w dodatku 2 raz na tym samym torze w przeciągu 3 tygodni. Najważniejsze żeby nie dać się zlać na początku, tak jak w poprzednim meczu, że było już 44:28, bo Grudziądz nie da nam już takiego prezentu jak 10pkt w 2 biegach. Jak przypilnujemy wynik do 10 biegu i nie będzie więcej niż 6 punktami to powinno być nieźle.
jerry78 pisze:Hela pisze:Ciężki mecz? Pewnie ciężki, ale wygrać można.
Baran 6
Jelen 6
Woodward 8
Stachyra 12
Miśkowiak 13
Młodzież 2
No to podaj jeszcze czasy biegów![]()
Czasy to pikuś. Ja bym chciał artykuły z jakich będą wykluczenia i jakie protesty
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Jeleń obudził się w końcówce (punktowo) i trzeba oddać, że na początku chociaż jechał z tyłu trzymał się reszty i próbował szarpać. Niestety - w żużlu nie przyznaje się punktów za styl i głównie przez trójkę Miesiąc, Baran, Jeleniewski Grudziądz nam odskoczył na początku. Uważam, że teraz należy od Jelenia oczekiwać więcej. W Grudziądzu często zdarzały mu się dobre mecze i jak sam przyznaje - ten tor mu leży. Czas to udowodnić. Ja liczę na podobne jego punkty jak w Gnieźnie.
Dokładnie, Jeleń razem z Baranem znaleźli odpowiednie przełożenia w końcówce meczu, ja oczekuje ze zdobędą tam po 8-10 pkt. w każdym bądź razie powinni sobie lepiej poradzic od Cama.
Z Camem może być bardzo różnie. Mnie osobiście ten facet mocno zaskakuje in plus. W Ostrowie latał bardzo ładnie, ma chyba największy repertuar ataków ze wszystkich naszych zawodników. Z drugiej strony jakoś bardziej kojarzy mi się z torami przyczepnymi. Ale jakby nie było jest to nasz drugi zawodnik a jego zadanie jest jedno - pojechać w Grudziądzu lepiej od Łełka. Nie jest to zadanie arcytrudne