Robert Miśkowiak

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Piguła
Szkółkowicz

Re: Robert Miśkowiak

#51 Postautor: Piguła » 13 lipca 2012, o 16:37

Awatar użytkownika
Rusek
Kadrowicz

#52 Postautor: Rusek » 29 lipca 2012, o 11:23

Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#53 Postautor: Apocalips » 3 sierpnia 2012, o 10:26

http://www.sportowefakty.pl/zuzel/30179 ... skowiakiem

Bardzo fajny wywiad z Miśkiem. To jest jednak super gość :)
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#54 Postautor: $korzen$ » 3 sierpnia 2012, o 11:52

Od wielu lat mówi się o twoim powrocie do Ekstraligi. Było blisko przed tym sezonem. Kiedy w końcu podejmiesz rękawicę?

- To jest najtrudniejsze pytanie. Nie wiem, jak poukładają się sprawy w przyszłym roku. Mam jeszcze spotkania w tym sezonie i na razie chciałbym odłożyć ten temat na bok. Wolę w tej kwestii milczeć i robić swoje. Podtrzymuję jednak, że chcę jeździć w Ekstralidze. Z drugiej strony w Lublinie czuję się bardzo dobrze...

Niesamowicie cieszy mnie ta czesc powyzszego wywiadu. Pozostaje trzymac kciuki za wladze klubu, zeby ta wspolpraca wygladala tak dalej i pogratulowac, ze tak sie to wszystko uklada. Nie ma co sie oszukiwac, takiego zawodnika trzeba traktowac "specjalnie" i gleboko wierze, ze Misiek zostanie z nami na dluzej. Na prawde uwielbiam obserwowac jego jazde, poraz kolejny powtorze ze odszczekuje wszystko co mowilem na temat Miska przed sezonem w kontekscie Karlssona. Kapitalny zawodnik jak na warunki I-ligowe.

Koper
Trener
Kontakt:

#55 Postautor: Koper » 3 sierpnia 2012, o 11:58

Ta cześć również może się podobać:
Od początku naszym założeniem było to, żeby nie przegrywać meczów u siebie i szukać punktów na wyjazdach. Tego się nadal trzymamy. To, co tracimy do Gniezna, na pewno jesteśmy w stanie odrobić. Byłaby to na pewno miła niespodzianka, ale w klubie nie ma żadnej napinki. Atmosfera jest zdrowa, wykonaliśmy cel minimum i jedziemy już z czystą przyjemnością o jak najlepszy wynik. To może nawet nam pomóc.

To jest właśnie nasza największa siła w rundzie finałowej, że Gniezno musi, a my możemy, co pozwala naszym zawodnikom czerpać czystą przyjemność z jazdy i oby tak jak przewiduje Misiek to nam pomogło :)

Awatar użytkownika
yamahaR1
Senior