meesha pisze:Przecież nadal żyje![]()
No to na "motór" go i niech jedzie na juniorce
Chodzilo mi o to, ze przydalby nam sie taki junior co w wieku 16 lat leje wszystkich.
meesha pisze:Przecież nadal żyje![]()

meesha pisze:Nie zanudzam za bardzo?
kibicLBN pisze:Jak ktoś urodził się w 90 roku jak ja albo później to tak ten Nielsen nie szokuje, ale jak czytam stare gazety, słucham wspomnień starych fanów żużla to taka sensacja była jak Pawliccy w II lidze w tym roku albo i większa.

kibicLBN pisze:Jak ktoś urodził się w 90 roku jak ja albo później to tak ten Nielsen nie szokuje, ale jak czytam stare gazety, słucham wspomnień starych fanów żużla to taka sensacja była jak Pawliccy w II lidze w tym roku albo i większa.
Rudy pisze: Nie wiem czy dobrze pamietam,ale chyba później odkryciem talentu,który u nas zaczął startować na juniorce był Leigh Adams.Motor był chyba jego pierwszym klubem w Polsce.Ach to były czasy.KibicLBN to ty jeszcze nie widziałeś u nas pełnego stadionu jak za tamtych czasów, jak stadion był wypełniony do ostatniego miejsca,łącznie z miejscami stojącymi.
ale chyba później odkryciem talentu,który u nas zaczął startować na juniorce był Leigh Adams.
Jeśli chodzi o mecz POLSKA-ZSRR to kojarzę informację, że pod naporem publiczności została wyłamana banda.meesha pisze:A i Wojtek swoje materiały będzie zapewne umieszczał chronologicznie "na dochodzenie" więc i do tych meczów z ZSRR kiedyś dotrzemyBardzo możliwe, że i ja coś będę miał na ten temat jako artykuł wspomnieniowy gdzieś w "TŻ" z lat 90-tych.

Gelo pisze:w czerwonym jedzie Jasio Stachyra
Krzystyniak jezdził wtedy w uvexie