2 Runda MDMP - 9.07 18:00
Re: 2 Runda MDMP - 9.07 18:00
Marne szanse na rozegranie MDMP leje bardzo mocno.
Hehe zaczyna sie prognoza pogody jak zwykle ;D
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
Zależy czy byli przygotowani na to że bedzie lac? jak tak to do 18 powinno się dac cos z torem zrobic, chyba ze nie przestanie lac... Bo tym razem na frekfencje nie bedzie mozna narzekac bo i tak przyjdzie ze 300 osób 
Ostatnio zmieniony 9 lipca 2009, o 14:01 przez KMZFAN, łącznie zmieniany 1 raz.
Ehh i czemu usuneliscie temat, ktory zalozyl luckylbn, przydalby sie co niektorym teraz 
Naczelny obrońca Karola Barana.
KosaRKS pisze:Ehh i czemu usuneliscie temat, ktory zalozyl luckylbn, przydalby sie co niektorym teraz
No właśnie, chciałoby się rzec, cytując klasyka: "Jeb*ani decydenci"
A tak BTW cos nie ma Lublin ostatnio szczęścia do zawodów żużlowych
Jestem na takim "głodzie żużlowym" że zaraz chyba znowu podjadę zobaczę jak tor wygląda po tym deszczu. Słońce wychodzi więc może przeschnie 

W centrum juz nie pada
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
- Egon
- Zawodowiec
Jeśli zawody dziś się nie odbędą to idę na melinę, kupuję litr metanolu i będę się narkotyzował zapachem spalin w domu
szczerze mówiąc to bałem się tu zaglądać 
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
- Egon
- Zawodowiec
Zrobi się mieszankę..spoko luz
nie chcę rozpoczynać znów wątku pogodowego...ale tak mnie kusi
słonko wychodzi.. 
Motor! Motor! Tylko Motor!
Byłem na torze. Tor jest mokry ale przysychający. Wilk i reszta ludków robią co mogą by tor przesychał jak najszybciej. O ile nie pójdzie kolejna zlewa to nie ma strachu że zawody odwołają.

O co ta panika? Jest dopiero przed 16 słoneczko świeci ,chmurek ciemnych nie widze.
A trener Wilk to nie wiem co on moze teraz tam robić,jeśli nie popełnił tego samego błędu co w niedzielę to niewiele powinno byc do roboty,wazne zeby byl wiaterek i świeciło słonko.Do zobaczenia na zawodach
A trener Wilk to nie wiem co on moze teraz tam robić,jeśli nie popełnił tego samego błędu co w niedzielę to niewiele powinno byc do roboty,wazne zeby byl wiaterek i świeciło słonko.Do zobaczenia na zawodach
Niezle jaja - Mistygacz biega wygral 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
byla okazja wygrac,gdyby mistygacz dowiozl 3 pkt i wyjechal w pozostalych dwoch startach to byl w stanie dowieźć w nich 3 pkt tym bardziej ze w jednym z nich startowalo by tylko 2 zawodnikow. szkoda, dziwie sie troche ze dalej nie jezdzil bo upadek wygladal nie groznie i chyba mial drugi motor w parkingu. no ale skoro nie jechal widocznie byly powazne powody. zawody nudne no ale co poradzic...
Pozdrawiam
Klimek ładnie. Bardzo dobrze Lampart:) ogólnie zawody nudne nie warte tych 5 zł (miało być niby po 4 zł
)
Zawody nudne jak flaki z olejem.
Dlaczego program na zawody 5tke kosztował, a nie jak była mowa 4 ??? Robicie ludzi w konia pisząc że 4 miał kosztował a w rzeczywistości 5 i z tego powodu musiałem czekać 20 minut pod bramą żeby spotkać znajomego który pożyczył mi złotówkę gdy byłem święcie przekonany że 4zł będzie kosztował. Tak się nie robi.
Dlaczego program na zawody 5tke kosztował, a nie jak była mowa 4 ??? Robicie ludzi w konia pisząc że 4 miał kosztował a w rzeczywistości 5 i z tego powodu musiałem czekać 20 minut pod bramą żeby spotkać znajomego który pożyczył mi złotówkę gdy byłem święcie przekonany że 4zł będzie kosztował. Tak się nie robi.
pod bramą słyszałem jak Pan Sprawka mówił że Pani sprzedająca programy nie ma jak wydawać i dlatego po 5 zł

-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Zgadzam sie w 100% ze tak sie nie robi, bylem w malym szoku ze bilety sa po 5 a nie po 4 zl jak bylo zakomunikowane m.in. na stronie oficjalnej. Rozmawiałem z dyrektorem skad ta zmiana i tlumaczenie bylo takie: pani z kasy stwierdzila ze nie jest przygotowana aby wydawac reszte i aby nie bylo problemu poprosila aby sprzedawac programy po 5 zl na co dyrektor sie zgodzil.
Co za durne wytłumaczenie że niema. To trzeba iść do banku wziąść ze 100zł w monetach i będzie po problemie.
Tak samo taśma łatana, od taśmy zerwanej.
Tak samo taśma łatana, od taśmy zerwanej.
Ja pier...
Panie w kasie nie byla przygotowana do wydawania reszty? To przepraszam co ona tam w ogole robila

T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
xerowala programy 
edit:
o lublinie glosno na SF hehe
edit:
o lublinie glosno na SF hehe
Do słabego poziomu zawodów dostosowali sie również organizatorzy, którzy mieli problemy nawet z wymiana taśmy maszyny startowej.
Ostatnio zmieniony 9 lipca 2009, o 21:07 przez gizmo, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam