FanKlub Reaktywacja
Re: FanKlub Reaktywacja
Ale ta lista byla tylko po to, zeby sie zorientowac ile jest chetnych osob (czyli jaki srodek transportu wchodzi w gre) i zupelnie niezobowiazujaca. I co, mamy jechac w 23 osoby 40-osobowym autokarem i placic kazdy za 2 miejsca
Najwiekszy bus jaki udalo nam sie zalatwic ma 20 miejsc. I to chyba logiczne, że w pierwszej kolejnosci zapisaly sie na niego osoby, ktore sa z FK i jezdza na wiekszosc wyjazdow. I tak nie dla wszystkich miejsca wystarczylo... Jak juz pisalem, nastepnym razem postaramy sie to lepiej zorganizowac
Przykro mi ze tak wyszlo, ale co moge zrobic? Na drugiego busa raczej chetnych nie nazbieramy, no chyba, ze chcecie sprobowac...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Szkoda że już zniżki nie mam na pociąg bo w tym czasie to juz na wiecznym cywilem będę 
Madames et Monsieurs!!!
Do pierwszego meczu pozostało coś koło 25 dni czas więc najwyższy na 7. reaktywację FanKlubu
W imieniu swoim i nie tylko zapraszam wszystkich zainteresowanych zorganizowanym dopingiem i oprawami na meczach zarówno w Lublinie jak i wyjazdowych, na spotkanie. Odbędzie się ono we wtorek, 20. marca na stadionie przy Alejach Zygmuntowskich o godzinie 17:30 na trybunie głównej (to na wypadek gdyby padało
). Przy okazji po 18 będzie można zapisać się do szkółki 
Podczas spotkania omówione zostaną pomysły na oprawę pierwszych meczów, a także - żeby było za co tę oprawę stworzyć - planujemy zbiórkę funduszy na ten cel. Wszystkich zainteresowanych zapraszamy. Jeśli komuś ten termin nie pasuje to postaramy się zorganizować jeszcze drugie spotkanie w jakiś inny dzień. Ale generalnie czasu za wiele nie ma więc musimy sie sprężyć
Do zobaczenia we wtorek!
Do pierwszego meczu pozostało coś koło 25 dni czas więc najwyższy na 7. reaktywację FanKlubu
Podczas spotkania omówione zostaną pomysły na oprawę pierwszych meczów, a także - żeby było za co tę oprawę stworzyć - planujemy zbiórkę funduszy na ten cel. Wszystkich zainteresowanych zapraszamy. Jeśli komuś ten termin nie pasuje to postaramy się zorganizować jeszcze drugie spotkanie w jakiś inny dzień. Ale generalnie czasu za wiele nie ma więc musimy sie sprężyć
Do zobaczenia we wtorek!
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Slaby ten termin :/ A juz mialem przyjsc 
No sorry bardzo, jedyne wolne popołudnie jakie mam przez najbliższe bodaj 10 dni...
Ale nie widzę przeszkód, żebyś drugie spotkanie zorganizował w dogodnym dla siebie terminie
Ale nie widzę przeszkód, żebyś drugie spotkanie zorganizował w dogodnym dla siebie terminie
No a dla mnie to jest wlasnie jedyne popoludnie ktore bym mial zajete w najblizszym czasie 
No lipa, ja tak samo jak Owen i pewnie z tego samego powodu ;d
Naczelny obrońca Karola Barana.
A co to, jakieś próbne matury są czy WTF? 
Troche za pozno jak dla mnie na mature

Kosa piłkarz-amator,zapewne stąd ten brak czasu
Ja z miłą chęcia sie pojawie,będe czekał wytrwale do wtorku 
czas wycinac konfetti . nozyczki w ruch:D
Realista pisze:Kosa piłkarz-amator,zapewne stąd ten brak czasuJa z miłą chęcia sie pojawie,będe czekał wytrwale do wtorku
nie przypominam sobie, zebysmy sie znali ;]
Naczelny obrońca Karola Barana.
Jest też taki plan żeby zorganizować zbiórkę rolek kasowych, ponieważ nie możemy zbierać kasy oficjalnie na stadionie to będziemy wystawiali na treningach karton do którego będzie można wrzucić co łaska parę zgrzewek rolek. Także jak ktoś ma jakieś zaskórniaki po zimie to może już powoli szukać hurtowni z rolkami kasowymi. Szczegóły jeszcze będą tutaj podane.pulkownik pisze:czas wycinac konfetti . nozyczki w ruch:D
Dla ułatwienia dodam, że my zwykle kupowaliśmy rolki na ul. Wojciechowskiej 5 http://www.widok.com.pl/
Jak ktos nie wie jakie dokladnie mają to byc rolki to wystarczy paniom tam powiedziec, że na mecz zuzlowy do rzucania na prezentacji to i jakis rabat pewnie bedzie, bo jedna z nich to kibicka
Jak ktos nie wie jakie dokladnie mają to byc rolki to wystarczy paniom tam powiedziec, że na mecz zuzlowy do rzucania na prezentacji to i jakis rabat pewnie bedzie, bo jedna z nich to kibicka
ile wychodziła cena jednostkowa za rolkę? sprawdzę czy mam taniej
Nie pamiętam już teraz, w granicach 30-40gr., ale ręki sobie uciąc nie dam a wiem że i ten przedział może nie pozwolić na weryfikacje czy masz taniej
Trzeba by podjechac i sprawdzic po ile teraz mają.
Kosa,jeszcze wielu rzeczy nie wiesz,które sie fizjologom nie sniły! 
mikas pisze:powiedziec, że na mecz zuzlowy do rzucania na prezentacji to i jakis rabat pewnie bedzie, bo jedna z nich to kibicka
Mikas, toż to było przed wojną
Manitou pisze:Jest też taki plan żeby zorganizować zbiórkę rolek kasowych, ponieważ nie możemy zbierać kasy oficjalnie na stadionie to będziemy wystawiali na treningach karton do którego będzie można wrzucić co łaska parę zgrzewek rolek.pulkownik pisze:czas wycinac konfetti . nozyczki w ruch:D
Nie prościej byłoby zorganizować na forum jakąś zbiórkę i hurtowo zakupić niezbędne materiały? Lepiej chyba mieć jakieś fundusze na oprawę i niekoniecznie muszą być to same rolki kasowe. Zwłaszcza, że nie każdy przyjdzie na zapowiedziane spotkanie. Była już kiedyś zbiórka na flagę i flaga jest jak się patrzy
Bożena, zbiórka kasy na spotkaniu czy za pośrednictwem forum to jedno. Mani pisał o czymś innym, mianowicie żeby każdy w miarę możliwości kupił zgrzewkę, dwie albo 10 tych rolek i przyniósł na trening gdzie będziemy je zbierać. A jeszcze lepiej jakby przyszedł z nimi na mecz. Łatwiej jest każdemu przynieść 20 deko papieru niż jednej osobie zebrać pieniądze i kupić (a następnie wtargać) np. 100 kilo.
Nie przekonałeś mnie i nie za bardzo się zrozumieliśmy. Chodziło mi o zebranie jakiejś puli funduszy na oprawę na cały sezon, a wiadomo,że niekoniecznie muszą to być tylko rolki kasowe. Oprawa na meczach inauguracyjnych jest zazwyczaj okazała, potem wygląda to znacznie gorzej, albo nie ma jej wcale
Myślę, że powinniście wziąć to pod uwagę. Ja dostosuję się do zaleceń kolegi M 
1. Na pierwszy mecz fundusze mamy zabezpieczone,
2. Na kolejne oprawy pieniądze będziemy nadal zbierać we własnym gronie + zbiórki wśród chętnych kibiców,
3. Bierzemy pod uwagę różne scenariusze
a nie zajmujemy się tym od wczoraj przecież 
4. W czym przeszkadza zbiórka tych nieszczęsnych rolek (nigdzie nie powiedziałem, że one na pierwszy mecz mają być) w realizacji poprzednich punktów???
Zdecydowanie nie możemy się zrozumieć
2. Na kolejne oprawy pieniądze będziemy nadal zbierać we własnym gronie + zbiórki wśród chętnych kibiców,
3. Bierzemy pod uwagę różne scenariusze
4. W czym przeszkadza zbiórka tych nieszczęsnych rolek (nigdzie nie powiedziałem, że one na pierwszy mecz mają być) w realizacji poprzednich punktów???
Zdecydowanie nie możemy się zrozumieć
Przypominam o dzisiejszym spotkaniu osób chcących współtworzyć oprawy i doping na meczach:
17:30, stadion na Zygmuntowskich, sektor VIP
17:30, stadion na Zygmuntowskich, sektor VIP
Posiedzicie do 21 czy e tam

Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji