Spotkanie z zawodnikami (niedziela 16:30, Johnny's Pub)
Re: Spotkanie z zawodnikami w niedziele
Wobec stale narastającej liczby chętnych spotkanie odbędzie się w Johnysie.
Proszę moderatorów czy adminów o wpisanie tego w tytule tematu.
Proszę moderatorów czy adminów o wpisanie tego w tytule tematu.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
- MikeMistrz
- Senior
Re: Spotkanie z zawodnikami (niedziela 16:30, Johnny's Pub)
hym Harry jakieś namiary na to miejsce?
Adres czy coś? Bo nie mam zielonego pojęcia gdzie to jest
Do MikeMistrz: to na Placu Wolnosci na przeciwko biblioteki Lopacinskiego
Narutowicza 9. Budynek nazywa Corner House. Napis jest wyraźny Johnny`s Club. Schodzi się na dół. Przechodzi się koło baru i idzie się korytarzem. Na końcu po lewej i prawej są duże sale. Tam będzie spotkanie
Ostatnio zmieniony 31 stycznia 2009, o 14:18 przez harry, łącznie zmieniany 1 raz.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
ja tez chetny x2 
No to już 60. Ciekawe czy faktycznie tyle przyjdzie? To chyba byłby rekord.
jeśli przyjdzie te 60 osób to będzie więcej niż na pierwszym spotkaniu fan klubu. 
a to ja w takim razie tez sie pojawie
METHANOL ADVENTURE TEAM
bartekba pisze:o której i gdzie i jeśli można to chciałbym kupić karnet na spotkaniu.pozdro
No, sweitny pomysl, ciekawe czy ktos z klubu o tym pomyslal. Np. superprzedsprzedaz karnetow z numerami od 1 do 100
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
To ja nie ide - za malo elitarnie 
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
Cooper pisze:bartekba pisze:o której i gdzie i jeśli można to chciałbym kupić karnet na spotkaniu.pozdro
No, sweitny pomysl, ciekawe czy ktos z klubu o tym pomyslal. Np. superprzedsprzedaz karnetow z numerami od 1 do 100Na pewno by sie jutro troche karnetow sprzedalo.
Sprawa nie jest taka prosta. Nie mozna sprzedawać karnetów dopóki nie ma krs-u. A jeszcze nie ma.
już nie musicie się wpisywać - teraz kto będzie chciał przyjść to pojawi się jutro w Johnnysie
Mam nadzieję, że puszczą mecz Polaków to można będzie sobie zająć miejsca na spotkanie z żużlowcami już od 15:30 
Mam nadzieję, ze większość pojawi się w speedwayowych strojach i z takimi gadżetami, co by obciachu nie było.
Trzeba zrobić na gościach wrażenie. Trzeba też będzie narobić fotek.
A i nie jest wykluczone, że przyjedzie jeszcze dwóch. Oczywiście trener też będzie.
A i nie jest wykluczone, że przyjedzie jeszcze dwóch. Oczywiście trener też będzie.
harry pisze:Mam nadzieję, ze większość pojawi się w speedwayowych strojach i z takimi gadżetami, co by obciachu nie było.
No chleb i sól dla pana prezesa na powitanie + łubudubu no i może projekt pomnika "Pan prezes na kasztance" na Litwie obok kolegi...
Znaczy sie kolega moko nie przychodzi tylko puszcza baki dla zmacenia atmosfery?
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
sadychor pisze:Znaczy sie kolega moko nie przychodzi tylko puszcza baki dla zmacenia atmosfery?
Kolegę moko mdli jak widzi i słyszy ludzi którzy położyli ten sport w tym mieście więc nie zawitam.
moko pisze:sadychor pisze:Znaczy sie kolega moko nie przychodzi tylko puszcza baki dla zmacenia atmosfery?
Kolegę moko mdli jak widzi i słyszy ludzi którzy położyli ten sport w tym mieście więc nie zawitam.
Tak bo mielismy 90 lat nieprzerwanego pasma sukcesow w sporcie zuzlowym i harry to zniszczyl, i wszystko jak psu w dupe. A mi sie wydawalo, ze tak psioczysz na tych, co ten zuzel ciagle podgrzewaja
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
moko pisze:No chleb i sól dla pana prezesa na powitanie + łubudubu no i może projekt pomnika "Pan prezes na kasztance" na Litwie obok kolegi...
Och nareszcie, co za radość. Już nie mogłem się doczekać kiedy mój ulubiony frustrat znowu coś odbeknie. Miód w serce. Czekam na więcej.
Dla jednych radość,dla innych gorycz,dla jednych miód,dla innych sól,taki lajf.
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
moko pisze:sadychor pisze:Znaczy sie kolega moko nie przychodzi tylko puszcza baki dla zmacenia atmosfery?
Kolego moko drogi,
skoro położyli to po co teraz stawiają na nogi?
Może tak wyszło z powodu trudnych warunków?
Cicho siedź, jeśli nie znasz na żużlu stosunków.
Oj moko, moko
Zamiast psioczyć zagraj sobie w kakaowe oko.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
moko pisze:harry pisze:Mam nadzieję, ze większość pojawi się w speedwayowych strojach i z takimi gadżetami, co by obciachu nie było.
No chleb i sól dla pana prezesa na powitanie + łubudubu no i może projekt pomnika "Pan prezes na kasztance" na Litwie obok kolegi...
Moko, rada na przyszłość- zadziałaj coś, poszukaj sponorów, może w przyszłości Tobie pomnik zaprojektujemy. Proponuję z kozłem
suchy1613 pisze: może w przyszłości Tobie pomnik zaprojektujemy. Proponuję z kozłem
Chyba z osłem...