Kolejne zapisy na koszulki - patrz str. 4
I jeszcze rozliczenie z pieniędzy zarobionych na koszulkach.
ÅÄ…cznie zamówionych i zapÅ‚aconych byÅ‚o za 33 koszulki. Czyli 33x5zÅ‚ = 165zÅ‚.
Pieniądze te zostały przeznaczone na zakup koszulek dla zawodników. A koszulki zawodnicy dostali wczoraj podczas prezentacji w Zajeździe Kasztelańskim w Płouszowicach.
ÅÄ…cznie zamówionych i zapÅ‚aconych byÅ‚o za 33 koszulki. Czyli 33x5zÅ‚ = 165zÅ‚.
Pieniądze te zostały przeznaczone na zakup koszulek dla zawodników. A koszulki zawodnicy dostali wczoraj podczas prezentacji w Zajeździe Kasztelańskim w Płouszowicach.
Będę dorabiał kolejne koszulki. Jeśli ktoś chce może składać zamówienia w tym temacie przez najbliższy tydzień.
Nie wiem jeszcze kiedy będę miał czas zebrac pieniądze, ale poinformuje o tym wcześniej. Preferowałbym jednak wpłaty na konto ze względu na brak czasu na organizowanie spotkań w celu zebrania pieniędzy. Zainteresowanym numer konta podam na PW.
Nie wiem jeszcze kiedy będę miał czas zebrac pieniądze, ale poinformuje o tym wcześniej. Preferowałbym jednak wpłaty na konto ze względu na brak czasu na organizowanie spotkań w celu zebrania pieniędzy. Zainteresowanym numer konta podam na PW.
Aha napis z przodu u wszystkich będzie "TŻ Motor Lublin", jako że jest najczęściej wybierany, tutaj juz rozróżnienia nie będzie (wymóg producenta w związku z duża ilością pracy także przy innych zamówieniach a takie pojedyńcze dopasowywanie każdej koszulki jest bardzo czasochłonne).
-
karolcia636
Uwaga ze względu na brak czasu i mnóstwo innych obowiązków w związku z którymi nie będę mógł się później zająć zbieraniem pieniędzy jutro jest ostatni dzień na złożenia zamówienia i zapłacenie za koszulkę. Zamówić i zapłacić będzie można więc jeszcze tylko dziś w pubie Tequila i jutro w trakcie meczu na sektorze na którym siedzi Fan Klub. Będę w koszulce z napisem na plecach "mikas", wiec łatwo będzie można mnie znaleźć.
Osoby które zapłacą przelewem w momencie wysłania przelewu proszę o poinformowanie mnie o tym na PW, jeśli do jutra do północy nie dostanę potwierdzenia na PW że pieniądze zostały wysłane, nie będę czekał aż przelew dojdzie (jeśli byłyby ewentualnie jakieś opóźnienia) i koszulki nie zamówię a pieniądze jeśli dojdą po czasie wyślę na konto z którego przyjdą.
Osoby które zapłacą przelewem w momencie wysłania przelewu proszę o poinformowanie mnie o tym na PW, jeśli do jutra do północy nie dostanę potwierdzenia na PW że pieniądze zostały wysłane, nie będę czekał aż przelew dojdzie (jeśli byłyby ewentualnie jakieś opóźnienia) i koszulki nie zamówię a pieniądze jeśli dojdą po czasie wyślę na konto z którego przyjdą.
Koszulki będą do odebrania jutro w pubie Tequila w godzinach 20.00-21.00.
Od razu mówię, że w ten weekend nie będzie możliwości odbioru koszulek, bo w sobote wyjeżdzam już do Rybnika, a także nie będzie możliwości odebrania na meczu z Rybnikiem u nas, bo nie będzie mnie wtedy w Lublinie.
Najlepiej więc pofatygowac się jutro po odbiór, bo później nie wiem kiedy będę miał czas zorganizowac jakieś spotkanie.
Od razu mówię, że w ten weekend nie będzie możliwości odbioru koszulek, bo w sobote wyjeżdzam już do Rybnika, a także nie będzie możliwości odebrania na meczu z Rybnikiem u nas, bo nie będzie mnie wtedy w Lublinie.
Najlepiej więc pofatygowac się jutro po odbiór, bo później nie wiem kiedy będę miał czas zorganizowac jakieś spotkanie.
mikas pisze:Koszulki będą do odebrania jutro w pubie Tequila w godzinach 20.00-21.00.
*po pierwsze mikas dlaczego nieuzgodniles ze mna tej kwestii wczoraj
*po drugie ja nie jade do Rybnika i bede w TQ w sobote od godz 18.00 wiec moge dystybowac koszulki w tym dniu
*po trzecie skad pewnosc ze koszulki beda gotowe na jutro
pozdrawiam serdecznie
Wojtku przecież uzgodniłem z Tobą wczoraj, że dasz rade je dostarczyć do TQ w piątek. Producent potwierdził dotrzymanie terminu, więc nie widze problemu żeby wcześniej poinformować o terminie odbioru. Tym bardziej że w naszych (a konkretnie Twoich) rękach koszulki będą dopiero w piątek popołudniu, to wtedy byłoby już za późno aby poinformowac o terminie odbioru. Nie wszyscy daliby rade w ciągu 2-3 godzin przeczytać na forum o terminie czy zaplanowac sobie czas aby odebrać koszulki. I chciałbym je jednak rozdawać sam z zachowaniem wszystkich procedur które sobie ustaliłem, żeby potem nie było sytuacji że ktoś wziął nie swoją koszulke i żeby nie było potem jakichś problemów, że ktoś zapłacił a kto inny odebrał.
Jeśli masz jeszcze jakieś wątpliwości zapraszam na PW lub gg, ewentualnie tel.
Pozdrawiam.
Jeśli masz jeszcze jakieś wątpliwości zapraszam na PW lub gg, ewentualnie tel.
Pozdrawiam.
mikas pisze: I chciałbym je jednak rozdawać sam z zachowaniem wszystkich procedur które sobie ustaliłem, żeby potem nie było sytuacji że ktoś wziął nie swoją koszulke i żeby nie było potem jakichś problemów, że ktoś zapłacił a kto inny odebrał
to po co ja przywozilem Ci kwity KP
Speedway pisze: Sobota pasowałaby chyba bardziej więc faktycznie wojteko może mógłby pomóc...
ale to caly mikas niestety
mikas pisze:Wojtku, większość płaciła przelewem, więc żadnych kwitów KP ( oprócz dwóch) w tej edycji nie wystawiałem, system jest inny tym razem
istnieja jeszcze kwity KW (Kasa Wyda)