Kup pan szalik, czyli wybieramy projekt ;)
Mnie sie podoba 20 i tak głosowałem możę tylo zamiast MOTOR dać TŻ
I tak jakiś szaliczek z chęcią kupię. Tylko gdzie i kiedy powiadomcie mnie mailto:bartekba@o2.pl
I tak jakiś szaliczek z chęcią kupię. Tylko gdzie i kiedy powiadomcie mnie mailto:bartekba@o2.pl
Radziu, Twój 20 ty projekt jest zdecydowanie najlepszy, ale czy nie lepiej byłoby zamiast białego koloru w środku dać żółty (tak jak po bokach), a kontury liter na biało? Moim zdaniem jeszcze lepiej by to wyglądało, bo ten biały jakoś mi nie pasuje.
Można na przykład dorzucić jeszcze jeden projekt (taki jak opisany wyżej:) ) do następnej ankiety - finałowej, jeśli oczywiście jest taka w planach - i niech społeczeństwo wybierze
A, i jeszcze jedno: proponuję zmianę miejsc żużlowca z koziołkiem - w końcu herb naszego miasta jest ważniejszy niż jakiś patałach na motorze
Można na przykład dorzucić jeszcze jeden projekt (taki jak opisany wyżej:) ) do następnej ankiety - finałowej, jeśli oczywiście jest taka w planach - i niech społeczeństwo wybierze
A, i jeszcze jedno: proponuję zmianę miejsc żużlowca z koziołkiem - w końcu herb naszego miasta jest ważniejszy niż jakiś patałach na motorze
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
sadychor pisze:bkapusta pisze:Dlugo Cie znajde? :>
A siedzi na meczu przede mną i coraz to wstaje i mi zasłania. Jakbyś Go usadził na dobre to bym dorzucił Ci się do tych trzech dych za szalik
Emeryt
Pozdrawiam!
P.S. jesli chodzi o szaliki to jedna z firm zgodzila sie zrobic nam szaliki dluzsze niz standardowe (zamiast 150 cm byloby 180 cm dlugosci). Roznica w cenie wynosi +3 zł. Sprawa wyglada tak ze baronowie, hrabowie i murgrabowie FK pragna szalika dluzszego. Czy jest jakies veto ?

-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
wojtas pisze:P.S. jesli chodzi o szaliki to jedna z firm zgodzila sie zrobic nam szaliki dluzsze niz standardowe (zamiast 150 cm byloby 180 cm dlugosci). Roznica w cenie wynosi +3 zł. Sprawa wyglada tak ze baronowie, hrabowie i murgrabowie FK pragna szalika dluzszego. Czy jest jakies veto ?
To było w tej sprawie więcej głosów niż jeden Gonziaka
Jesli chodzi o projekty, to tez uwazam, ze powinnismy zrobic dwa: pasiak i niepasiak
Czyli do drugiej rundy powinny przejsc po 3 szaliki z kazdego rodzaju. A jesli chodzi o dlugosc, to warto pamietac, ze gdy wydluza sie szalik, to automatycznie nie staje sie on szerszy, wiec nie jestem pewien czy to nie ma jakiegos wplywu na proporcje.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]