26.06.05r. godz 17.30: Motor Lublin vs. KM Ostrów
o matko jedyna w krosnie taka bieda ze nie dosc ze sprzedali hute szkla to jeszcze wszystkie te jak im tam bylo kropki przecinki myslniki sredniki czyli no cholera wczoraj jeszcze pamietalem a znaki przestankowe tez za pare zlotych opchneli
[ wywalcie ten post razem z tym poprzednim.
no przepraszam, ale juz nie wytrzymalem... ]
[ wywalcie ten post razem z tym poprzednim.
no przepraszam, ale juz nie wytrzymalem... ]
Centrum Konferencyjne BENSIP. Miejsce Spotkań.
http://www.bensip.pl
http://www.sport.bensip.pl
Restauracja-Bar. Przyjęcia Okolicznościowe. Transmisje sportowe na żywo.
Szkolenia. Konferencje. Imprezy integracyjne.
- kezman
- Kontakt:
Snys pisze:kezman pisze:Witam,
Ja bym na miejscu Waszych działaczy zaprosił Jonasa na mecz. Z Gorzowem powalczyliście bardzo ładnie, teraz będzie jeszcze Tomek Piszcz - według mnie macie spore szanse wygrać. Brucheiser i Liberski to nie Hlib i Brzozowski, dlatego warto spróbować to wykorzystać.
pozdr.
Kolega nie w temacie ?![]()
Chodzi o to ze Joonas ma wtedy zawody na Dlugim Torze i nie wiadomo co z tym fantem zrobić....
O kurczy, przyznam, że czytałem poprzednie wpisy po łebkach, dlatego stąd ta wpadka
Hmm to może Jesper Jensen reaktywacja?
Albo coś w stylu Jaśka Stachyry
pozdr.
Snys pisze:kezman pisze:Witam,
Ja bym na miejscu Waszych działaczy zaprosił Jonasa na mecz. Z Gorzowem powalczyliście bardzo ładnie, teraz będzie jeszcze Tomek Piszcz - według mnie macie spore szanse wygrać. Brucheiser i Liberski to nie Hlib i Brzozowski, dlatego warto spróbować to wykorzystać.
pozdr.
Kolega nie w temacie ?![]()
Chodzi o to ze Joonas ma wtedy zawody na Dlugim Torze i nie wiadomo co z tym fantem zrobić....
Tak w ramach ciekawostki - III Runda GP na Długim Torze odbędzie się 21 sierpnia - tego samego dnia co III Runda play-off (czyli Półfinały oraz "baraż o baraż" - walka 7 drużyny z 8 o szansę jazdy w barażach o utrzymanie w I lidze). Więc jeśli jakimś dziwnym trafem wygramy dwumecz w pierwszej rundzie play-off lub (puk, puk) zajmiemy po zasadniczym siódme miejsce to znów będziemy mieć sytuację pt. "Jurek za Joonasa"
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
patryk kilar pisze:(...)albo za malo na tace dales $$$(...)
A wszystkim niezorjentowanym przypominam, że ewentualne datki z podtekstem intencjonalnym co do wyniku niedzielnego meczu mają zaczynać się od 46 PLN (cena z VAT)
PS Szkoda meeshy, taki misterny plan w p.....
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
-
Siwek Patataj
No daj spokoj. Jurkowi narazie dajmy troche czasu. Bardzo chetnie zobaczę go w Grudziądzu zamiast Daniela ale musi ostro potrenować. W niedziele powinien jechać Jensen jeśli Joonas nie moze. No i Adrian powinien dostać szansę. Optymalnie by było:
1. Jensen
2. Piszcz
3. Pietraszko
4. Jeleniewski
5. Franków
6. Åšmieja
7. Dominiczak
Szacuneczek
1. Jensen
2. Piszcz
3. Pietraszko
4. Jeleniewski
5. Franków
6. Åšmieja
7. Dominiczak
Szacuneczek
No to o co my się martwimy. Wg oficjalnej strony klubu jedziemy na wyjeździe, więc nic dziwnego że krajówkąPokemon pisze:PS. Na czołowej stronie pod koziołkiem pisze INTAR, a pod KMO pisze TŻ Sipma...?
PS. A tak poważnie, to nie wyobrażam sobie sytuacji, że zabraknie któregoś z obcokrajowców. A jeśli zabraknie, to mam nadzieję, że klub poinformuje o tym kibiców, bo w innym wypadku wielu może poczuć się zrobionych w jajo i nie przyjść więcej na mecz żużlowy
mam nadzieje, że to zasłona dymna i przyjedzie Joonas albo Jesper, bo jak nie to......
Pietrzyk, Dym, Szczepaniak, Jędrzejak, Węgrzyk
a u nas - Piszcz, Jeleń, Mordel, Pietraszko, Franków. Jak pojedziemy w krajowym składzie to bedzie znaczyło, że naprawde klubowi nie zależy na kibicach. Jensen spisuje sie coraz lepiej, dlatego powinien wystartować (nie w kategorii szansy, tylko zastępstwa za Joonasa), Śmieja zobaczymy co pokaże, obawiam sie, że Liberski będzie go robił jak chciał. Dziś debiut, mimo że na jego torze w Rybniku to jestem pesymistą 
Pietrzyk, Dym, Szczepaniak, Jędrzejak, Węgrzyk
-
Zaratustra
- Kadrowicz
papi pisze: Jak pojedziemy w krajowym składzie to bedzie znaczyło, że naprawde klubowi nie zależy na kibicach. Jensen spisuje sie coraz lepiej, dlatego powinien wystartować (nie w kategorii szansy, tylko zastępstwa za Joonasa)
Mnie już coś nie grało, jak jeszcze niedawno, mimo coraz lepszych występów Jensena, na stronie można było przeczytać tylko o tym jak radzi sobie Joonas. O Duńczyku nie było wzmianki. Mam nadzieję, że na stronie pojawi sie informacja wyjaśniająca dlaczego nie zobaczymy w tym meczu Jespera, pozdr.
Skoro Mordel ma jechac (w co nie wierze) to czego on nie trenuje od poczatku tygodnia. Z marszu ma wejsc w mecz i przywiezc nie wiadomo ile punktow. Przeciez to jakas paranoja. Mi sie wydaje, ze do meczu przystapimy z jakims obckorajowcem, a czy to bedzie Fin czy Dunczyk to sie okaze pewnie jutro.
Pozdro
Pozdro
Znamy już awizowany skład Intaru Dartom jaki na to spotkanie został wystawiony przez trenera Jana Grabowskiego:
1. Tomasz Jędrzejak
2. Piotr Dym
3. Artur Pietrzyk
4. Mariusz Węgrzyk
5. Michał Szczepaniak
6. Sebastian Brucheiser
SportoweFakty.pl
tak więc nie ma obco ale to bez znaczenia bo i tak nie mamy wielkich szans.
1. Tomasz Jędrzejak
2. Piotr Dym
3. Artur Pietrzyk
4. Mariusz Węgrzyk
5. Michał Szczepaniak
6. Sebastian Brucheiser
SportoweFakty.pl
tak więc nie ma obco ale to bez znaczenia bo i tak nie mamy wielkich szans.
Kubbas pisze:Czy tego chcecie czy nie w meczu pojedzie Jurek Mordel.
Tak wiec juz dawno nie widzielismy takiego meczu zeby nie wystartowal zaden obco ;]
Zaraz zaraz, ale jak to tak? Skoro jest decyzja że startuje Mordel, to musi być jej uzasadnienie ? Bo nie wierzę w to, że decyzja zapadła odgórnie
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Kubbas pisze:Pebas pisze:Zaraz zaraz, ale jak to tak? Skoro jest decyzja że startuje Mordel, to musi być jej uzasadnienie ? Bo nie wierzę w to, że decyzja zapadła odgórnie
Poprostu Joonas nie moze jechac wiec Jurek dostanie sprzet i wystartuje w meczu.
Wszystko pięknie, tylko może ktoś w końcu odpowie na pytanie: dlaczego nie jedzie Jesper?? czy kontrakt z nim rozwiązano?? czy ma występ gdzieś indziej?? ,pozdr.