Motor Lublin - Apator Toruń, 12.04.2026 19:30
Re: Motor Lublin - Apator Toruń, 12.04.2026 19:30
Bonus jest nasz. Sialalala.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Jestem rozczarowany, wyszli z 30 ;) A tak na powaznie to na MM sie ciezko u nas patrzy od odejscia.. jakby mu to w glowie siedzialo .
Po zestawieniu składów i tabeli biegowej byłem dobrej myśli. Ale taaaakiej miazgi się nie spodziewałem! I to przy słabym Vaculu. Kacper i Bartek Bańbor rewelacja, a Bartek Jaworski znakomicie! Oby tylko bez kontuzji.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
Saint pisze:Jestem rozczarowany, wyszli z 30 ;) A tak na powaznie to na MM sie ciezko u nas patrzy od odejscia.. jakby mu to w glowie siedzialo .
Proszę Cię, bez takich życzeń. Po prostu ma zakodowane jakieś setupy i się nieco warunki zmieniły i błądzi. Może jakby nie miał tej historii, to by nie błądził.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Rok temu na finał sobie przypomniał jak jeździć. Przynajmniej na jeden jedyny 14 bieg.
Duży krok w kierunku 1 miejsca po fazie zasadniczej. Wielkie brawa.
Jaka średnią miał Przyjemski po 1 rundzie? Nasza młodzież fantastyczna dzis.
Z ciekawości sprawdziłem sobie kiedy ostatnio panujący mistrz dostał takie baty. Musimy się cofnąć do 2016. Panujące wtedy Leszno przegrało we Wrocławiu 32-58
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
kibicLBN pisze:Saint pisze:Jestem rozczarowany, wyszli z 30 ;) A tak na powaznie to na MM sie ciezko u nas patrzy od odejscia.. jakby mu to w glowie siedzialo .
Proszę Cię, bez takich życzeń. Po prostu ma zakodowane jakieś setupy i się nieco warunki zmieniły i błądzi. Może jakby nie miał tej historii, to by nie błądził.
A gdzie tu życzenie? Nie załapałem. Ja akurat MM życze jak najlepiej.
Dobra to z kogo następnego robimy marmoladę?
Pan Martin położył mecz. Na szczęście tylko sobie i wierzę, że to był jego zdecydowanie najsłabszy mecz w tym sezonie.
Fred dwa zera w trudnych biegach, ale chyba należy się pogodzić, że takie 8 pkt to będzie jego optymalny wynik.
Zmarzlik jak Zmarzlik. Jak wygrał start to uciekł, jak przegrał to zapewnił rozrywkę. Geniusz speedwaya.
Ważna końcowa trójka Mateusza pod kątem psychiki. Jakby skończył mecz z samymi zerami i jedynkami to mogłoby to namieszać w głowie, a tak właściwie potwierdził w wywiadzie to co wszyscy wiemy (to tylko sparing), wiadomo że jazda dla nas, Apatora i Sparty zacznie się we wrześniu.
Kacper i juniorzy zdecydowanie powyżej oczekiwań. Cała trójka pojechała duży mecz i wbiła potężny gwóźdź do trumny mistrzów Polski. Brawo!
Pan Martin położył mecz. Na szczęście tylko sobie i wierzę, że to był jego zdecydowanie najsłabszy mecz w tym sezonie.
Fred dwa zera w trudnych biegach, ale chyba należy się pogodzić, że takie 8 pkt to będzie jego optymalny wynik.
Zmarzlik jak Zmarzlik. Jak wygrał start to uciekł, jak przegrał to zapewnił rozrywkę. Geniusz speedwaya.
Ważna końcowa trójka Mateusza pod kątem psychiki. Jakby skończył mecz z samymi zerami i jedynkami to mogłoby to namieszać w głowie, a tak właściwie potwierdził w wywiadzie to co wszyscy wiemy (to tylko sparing), wiadomo że jazda dla nas, Apatora i Sparty zacznie się we wrześniu.
Kacper i juniorzy zdecydowanie powyżej oczekiwań. Cała trójka pojechała duży mecz i wbiła potężny gwóźdź do trumny mistrzów Polski. Brawo!
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Flagg pisze:Z ciekawości sprawdziłem sobie kiedy ostatnio panujący mistrz dostał takie baty. Musimy się cofnąć do 2016. Panujące wtedy Leszno przegrało we Wrocławiu 32-58
A my w Grudziądzu w 2023 ? Chyba przegraliśmy podobnym stosunkiem jak Toruń dzisiaj.
ezbeg pisze:Flagg pisze:Z ciekawości sprawdziłem sobie kiedy ostatnio panujący mistrz dostał takie baty. Musimy się cofnąć do 2016. Panujące wtedy Leszno przegrało we Wrocławiu 32-58
A my w Grudziądzu w 2023 ? Chyba przegraliśmy podobnym stosunkiem jak Toruń dzisiaj.
Faktycznie. Mój mózg wyparł ten mecz ze świadomości
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Rozbiór Motoru Lublin? „Przerażające informacje”
PS
Kolejna fatalna wiadomość dla Motoru Lublin
interia
Trzęsienie ziemi w Motorze Lublin. To może być rozbiór drużyny
Interia
Rozebrany zdziesiątkowany Motor 56 : Mistrz Polski 34
PS
interia
Interia
Karamba pisze:Rozbiór Motoru Lublin? „Przerażające informacje”
PS
interia
Interia
No i po co Motorowi była ta cała extraliga.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
Ciekawe, że Emil właśnie stwierdził, że dzisiaj był....fajny tor do jazdy.
Emil jest szczery, i uczciwy. To, że tor był fajny do jazdy nie stoi w sprzeczności z faktem, że nie mógł się do niego dostroić w sposób powtarzalny i na poziomie, do którego nas przyzwyczaił.
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Flagg pisze:ezbeg pisze:Flagg pisze:Z ciekawości sprawdziłem sobie kiedy ostatnio panujący mistrz dostał takie baty. Musimy się cofnąć do 2016. Panujące wtedy Leszno przegrało we Wrocławiu 32-58
Faktycznie. Mój mózg wyparł ten mecz ze świadomości
Spokojnie, każdy z nas tak ma :D
Saint pisze:kibicLBN pisze:Saint pisze:Jestem rozczarowany, wyszli z 30 ;) A tak na powaznie to na MM sie ciezko u nas patrzy od odejscia.. jakby mu to w glowie siedzialo .
A gdzie tu życzenie? Nie załapałem. Ja akurat MM życze jak najlepiej.
Życzył byś sobie, że Mikkel żałuje odejścia z Lublina i siedzi mu to w głowie. Raczej nie siedzi
Flagg pisze:Ciekawe, że Emil właśnie stwierdził, że dzisiaj był....fajny tor do jazdy.
To chyba tak jak statyczny mecz piłkarski 0-0 gdzie znawcy i statystycy zachwycają się szybkością powracania do obrony i ilościach wygranych pojedynków 1x1 itd
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Ani mnie to ziebi, ani grzeje … ale wnioski możesz sobie wyciągać jakie chcesz.
-
rumburaquee
- Zawodowiec
Widać było że każdemu zależało pokazać się jak najlepiej w nowym sezonie. Szczególnie Worynie i Vaculowi, szkoda że bez trójki ten drugi. Fajnie że jak już " nerw poszedł" to i Ferdek i Mati wygrali po biegu. Młodzież u nas mocna, zobaczymy jak na wyjazdach będzie, ale wygląda na to że bidy i wstydu nie będzie.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Mecz niemal perfekcyjny. 6 na 7 zawodników z trójką (licząc 2+1 jako trójkę). Chyba mało kto tak szczerze spodziewał się +22. Jeśli nie zrobimy jakichś niezrozumiałych fikołków na MA, to pierwszy z dwóch ważnych bonusów trafia na nasze konto. Cieszy bardzo, ale to bardzo taki rezultat. Też myślę, że rozbicie Apatora dla całej drużyny będzie miało bardzo pozytywny wpływ na dalszą część sezonu! :)
Woryna i juniorzy zdecydowanie przeszli najśmielsze oczekiwania - brawo dla całej trójki.
Liczyłem na dwucyfrówkę Lindgrena - szkoda, że znów nie wyszło, ale występ dobry. W czwartym starcie Vacul powiózł go w płot, gdyby nie to, być może dałby radę.
Zaimponował mi też Zmarzlik, kiedy doholował juniora. Chyba pierwszy raz w życiu.
Na jakiekolwiek wnioski ogólne jest zdecydowanie za wcześnie. Może tylko zwróciłbym uwagę, że wyjątkowo wcześnie dwóch przyjezdnych połapało się w lubelskim torze - już w drugiej serii Lambert i Sajfutdinow wygrali z dużą przewagą, za chwilę dołączył do nich Dudek. Ostatecznie na niewiele się to zdało, ale w Lublinie to raczej rzadkość i można myśleć o tym z lekkim niepokojem.
Liczyłem na dwucyfrówkę Lindgrena - szkoda, że znów nie wyszło, ale występ dobry. W czwartym starcie Vacul powiózł go w płot, gdyby nie to, być może dałby radę.
Zaimponował mi też Zmarzlik, kiedy doholował juniora. Chyba pierwszy raz w życiu.
Na jakiekolwiek wnioski ogólne jest zdecydowanie za wcześnie. Może tylko zwróciłbym uwagę, że wyjątkowo wcześnie dwóch przyjezdnych połapało się w lubelskim torze - już w drugiej serii Lambert i Sajfutdinow wygrali z dużą przewagą, za chwilę dołączył do nich Dudek. Ostatecznie na niewiele się to zdało, ale w Lublinie to raczej rzadkość i można myśleć o tym z lekkim niepokojem.
- niespokojny
- Trener
Flagg pisze:Kilka miesięcy srania po gaciach przezz niektórych o pierwszy mecz, a tutaj wszystko po staremu :) przynajmniej na inaugurację :)
Oprócz impostora KrzyczącegoKibica z Torunia, chyba każdy wiedział że tak się to skończy. Dziwiło mnie, że PO tak zamazały obraz ludziom. Apator nie jest złą drużyną, ale tam są 3 kewlary w składzie. Niemiec nie ma głowy do jazdy na takim poziomie, jest zbyt strachliwy. Przy końcu złotych silników Dudka, mogą mieć ciężary na wyjazdach. Zresztą w zeszłym roku w zasadniczej rundzie też przecież szaleństwa nie było.
Ale, żeby nie było tak kolorowo to Vaculik pojechał na poziomie Kubery z końcówki zeszłego sezonu. Co gorsza jakiś taki drewniany się wydaje być na motocyklu. Dużo pracy przed nim.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
niespokojny pisze:Oprócz impostora KrzyczącegoKibica z Torunia, chyba każdy wiedział że tak się to skończy.
Pozdrawiam serdecznie :) Jeśli komuś nie pasuje to, że gdy jestem emocjonalnie zaangażowany, to wolę się miło zaskoczyć, niż hajpować, to jego problem ;)
Ostatnio zmieniony 12 kwietnia 2026, o 23:12 przez KrzyczącyK1b1c, łącznie zmieniany 1 raz.
-
rumburaquee
- Zawodowiec
niespokojny pisze:Flagg pisze:Kilka miesięcy srania po gaciach przezz niektórych o pierwszy mecz, a tutaj wszystko po staremu :) przynajmniej na inaugurację :)
Oprócz impostora KrzyczącegoKibica z Torunia, chyba każdy wiedział że tak się to skończy. Dziwiło mnie, że PO tak zamazały obraz ludziom. Apator nie jest złą drużyną, ale tam są 3 kewlary w składzie. Niemiec nie ma głowy do jazdy na takim poziomie, jest zbyt strachliwy. Przy końcu złotych silników Dudka, mogą mieć ciężary na wyjazdach. Zresztą w zeszłym roku w zasadniczej rundzie też przecież szaleństwa nie było.
Ale, żeby nie było tak kolorowo to Vaculik pojechał na poziomie Kubery z końcówki zeszłego sezonu. Co gorsza jakiś taki drewniany się wydaje być na motocyklu. Dużo pracy przed nim.
Spoko, za to Woryna na poziomie Holdera;) Też byłem zdziwiony że Bartek, Bartka nie ścigał tylko spokojnie dojechali:) cuda panie, cuda. Vacul trochę przeholował z Fredem, ale było raczej spowodowane chęcią pokazania się przez duże "P".