go! pisze:[...] a gdzie wiara?
W Toruniu :D
go! pisze:[...] a gdzie wiara?
blajar pisze:go! pisze:[...] a gdzie wiara?
W Toruniu :D
go! pisze:Nie wiem o co chodzi, ale ta lubelska przypadlosc sie pojawia po raz wtóry. Co z wami jest?
Skad te watpliwosci, probujecie brac wszystkie okolicznosci pod uwage, kalkulujecie, przeliczacie, od tego wam sie miesza w glowie, a gdzie wiara?
KrzyczącyK1b1c pisze:Ja uważam, że wygramy mniej więcej 47:43/48:42, ale mecze w Grudziądzu na ogół były ciężkie dla nas i to zasiewa pewne wątpliwości.
Flagg pisze:We wrześniu 2024, w ciągu tygodnia, w Toruniu to zużyto cały zapas wiarozolu w Polsce i do dziś są braki ;)
kdsz pisze:W apce ekstraligi jest już Jaworski pod nr 6 i Cepielik na rezerwie.
Perez pisze:Znów ten Zbyszek, tragedia.
go! pisze:KrzyczącyK1b1c pisze:Ja uważam, że wygramy mniej więcej 47:43/48:42, ale mecze w Grudziądzu na ogół były ciężkie dla nas i to zasiewa pewne wątpliwości.
No i OK, czyli nie masz watpliwosci, nie daj sobie nic tam "zasiewac" :)
rumburaquee pisze:Saint pisze:rumburaquee pisze:Tarasienko, Jensen, Fricke i Miśkowiak zrobią spokojnie razem 40 pkt .
Myśle ze w dwumeczu moze i 50 ;)
Jak się twoje spełni.....to jestem za:)
Flagg pisze:Nie będę tu miły dla drużyny GKMu, bo też nie ma powodu, żeby takowym być.
Saint pisze:rumburaquee pisze:Saint pisze:Myśle ze w dwumeczu moze i 50 ;)
Jak się twoje spełni.....to jestem za:)
Na razie 33… myślę, że jest szansa że w Lublinie nie dołożą więcej niż 20 ;)
kdsz pisze:Flagg pisze:Nie będę tu miły dla drużyny GKMu, bo też nie ma powodu, żeby takowym być.
Dlaczego? Moim zdaniem GKM (za wyjątkiem kangurów) pojechał dobry mecz. Wygraliśmy zasłużenie, może nawet trochę za nisko biorąc pod uwagę przebieg spotkania, ale było to bardzo wyrównane widowisko pomimo oczywistej różnicy potencjału. Zawodnicy z Grudziądza mogli wrócić do domu z podniesioną głową. Co innego toromistrz.
Flagg pisze:nie jestem przekonany, że pojechali lepszy mecz niż w RZ.