Motor Lublin w sezonie 2023
Re: Motor Lublin w sezonie 2023
Nie ma tematu żadnego Kvecha. Kropka. Holder albo Lampart. Patrząc na dotychczasowe działania Kuby, to raczej Holder. Chyba że jakiś przewrót na rynku będzie.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Ze swoich piekarni zaszłyszałem, że JH przekonała współpraca z teamem Zmarzlika, od którego otrzymywał wsparcie podczas gościnnych występów w Stali.
#NajśmieszniejszaLigaŚwiata
No ukryć się nie da, że jak Jack był gościem w Stali to przy Zmarzliku robił robotę. Może dostanie jakieś fury bardzo dobre i nas jeszcze zaskoczy.
Retrospeedway pisze:Ten Flagg to ma jakąś obsesje na moim punkcie a reszta jeszcze za mną zatęskni.
Zatęskni?
Ja tęsknie za możliwością wyciszenia twórczości pewnych użytkowników - oby do listopada, bo potem już nie będzie tak potrzebna.
Dziś MM trenował w Częstochowie :) Witamy Lindgrena :)
- Retrospeedway
- Senior
Vino strzel sobie wino bo nie wiesz z kim masz do czynienia i kto się z ciebie rechocze .)
Retrospeedway pisze:Vino strzel sobie wino bo nie wiesz z kim masz do czynienia i kto się z ciebie rechocze .)
Prosze .. zaprzestań .. kimkolwiek byś nie był, naucz sie pokory . Masz jakąś gigantomanie i polerujesz tu swoje ego … tylko Ci nie wychodzi. Flagg Ci wykazał ile razy minąłeś sie z prawda a Ty idziesz w zaparte. Nawet jeśli jesteś żoną/kochanką/pryjacielem kogoś z wladzw klubie to powinieneś się zastanowić czego Ci nie mówią prawdziwych informacji tylko farmazony … pozdrawiam
Pomyśl, pycha kroczy przed porażką a Ty tu przekraczasz wszelki granice …
Retrospeedway pisze:Vino strzel sobie wino bo nie wiesz z kim masz do czynienia i kto się z ciebie rechocze .)
Wroc na poprzednia strone i przeczytaj swoje cytaty. Wszyscy wiemy z kim mamy przyjemnosc ;) Odpusc troche bo zylka peknie.
Zdrowia zycze.
Vino pisze:Ja tęsknie za możliwością wyciszenia twórczości pewnych użytkowników - oby do listopada, bo potem już nie będzie tak potrzebna.
Ależ jest taka opcja. Klikasz w nick użytkownika i następnie wybierasz opcję "Dodaj do wrogów". Nie korzystałem z tego aż do wybuchu wojny, gdy mi się zwyczajnie ulało po przeczytaniu postów niektórych delikwentów i poleciałem hurtowo.
Jest pewien mankament tej opcji. Gdy ktoś zacytuje takiego ignorowanego ancymona, to niestety cytat jest widoczny. Chyba nie ma na to rady.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
kdsz pisze:Vino pisze:Ja tęsknie za możliwością wyciszenia twórczości pewnych użytkowników - oby do listopada, bo potem już nie będzie tak potrzebna.
Ależ jest taka opcja. Klikasz w nick użytkownika i następnie wybierasz opcję "Dodaj do wrogów". Nie korzystałem z tego aż do wybuchu wojny, gdy mi się zwyczajnie ulało po przeczytaniu postów niektórych delikwentów i poleciałem hurtowo.
Jest pewien mankament tej opcji. Gdy ktoś zacytuje takiego ignorowanego ancymona, to niestety cytat jest widoczny. Chyba nie ma na to rady.
O, dzięki wielkie!
Retrospeedway pisze:Ten Flagg to ma jakąś obsesje na moim punkcie a reszta jeszcze za mną zatęskni.
Chłopie Ciebie to się powinno zamknąć z Flintem (niestety już nieobecnym na forum) w jednym temacie, żebyście się tam prześcigali w pisaniu głupot.
https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/10233 ... sc-uda-sie
yyyy. czegoś nie rozumiem. Wiktor dogadany już od dłuższego czasu w Toruniu, mając kontrakt w Motorze? Czyżby dogadał wypożyczenie, bo chyba inny temat nie wchodzi w grę? Nie to, żebym się tym specjalnie martwił ale coś mi tu nie gra. Albo dziennikarz popełnił babola.
yyyy. czegoś nie rozumiem. Wiktor dogadany już od dłuższego czasu w Toruniu, mając kontrakt w Motorze? Czyżby dogadał wypożyczenie, bo chyba inny temat nie wchodzi w grę? Nie to, żebym się tym specjalnie martwił ale coś mi tu nie gra. Albo dziennikarz popełnił babola.
Istnieje opcja, że Wiktor po prostu dostał wolną rękę w znalezieniu sobie klubu i Kuba powiedział, że nie będzie mu stawiać żadnych ograniczeń.
Natomiast kłóci sie to dość mocno ze słowami Wiktora, które wypowiedział w Media Centre po finale, że chce zostać i walczyć o skład.
Natomiast kłóci sie to dość mocno ze słowami Wiktora, które wypowiedział w Media Centre po finale, że chce zostać i walczyć o skład.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Może mam zbyt odważne podejście, ale ja bym zostawił i postawił na Wiktora. Zamiast Jacka Holdera.
Skład:
1. Zmarzlik
2. Kubera
3. Hampel
4. Lampart
5. Lindgren
6. Cierniak
może nie poraża aż tak na papierze (czyżby?) i pewnie byłby bardziej idealny z Michelsenem zamiast Freda, ale widzę w tym rozwiązaniu kilka plusów. Po pierwsze mamy dwóch zawodników U24, co zawsze daje możliwość lepszej reakcji przy kontuzjach i ZZ (a z Wiktorem U23 to już całkiem). Po drugie, taki skład daje duże możliwości... Cierniakowi, który de facto będzie walczył z Wikim o dodatkowe starty w meczu. A jeśli chcemy doczekać się "swojego" Kubery, to Mateusz musi jeździć tyle co Kubera w Lesznie. A niewątpliwie na to zasługuje. Oczywiście, nie mówię, że nie Holdera nie zmieni, no ale... Trzeci plus - mały - wymieniamy tylko 2 zawodników po mistrzostwie a nie 3 (licząc Griszę). Oczywiście, ryzyko większe niż z JHolderem. Ale tak jak pisałem w innym poście - nasze sukcesy w przyszłym sezonie nie zależą od tego kto będzie pod tym numerem 4, ciężar za wynik spoczywa gdzie indziej.
Skład:
1. Zmarzlik
2. Kubera
3. Hampel
4. Lampart
5. Lindgren
6. Cierniak
może nie poraża aż tak na papierze (czyżby?) i pewnie byłby bardziej idealny z Michelsenem zamiast Freda, ale widzę w tym rozwiązaniu kilka plusów. Po pierwsze mamy dwóch zawodników U24, co zawsze daje możliwość lepszej reakcji przy kontuzjach i ZZ (a z Wiktorem U23 to już całkiem). Po drugie, taki skład daje duże możliwości... Cierniakowi, który de facto będzie walczył z Wikim o dodatkowe starty w meczu. A jeśli chcemy doczekać się "swojego" Kubery, to Mateusz musi jeździć tyle co Kubera w Lesznie. A niewątpliwie na to zasługuje. Oczywiście, nie mówię, że nie Holdera nie zmieni, no ale... Trzeci plus - mały - wymieniamy tylko 2 zawodników po mistrzostwie a nie 3 (licząc Griszę). Oczywiście, ryzyko większe niż z JHolderem. Ale tak jak pisałem w innym poście - nasze sukcesy w przyszłym sezonie nie zależą od tego kto będzie pod tym numerem 4, ciężar za wynik spoczywa gdzie indziej.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Mysle, że Dominik nadal bedzie jezdził spod 8 - to daje więcej możliwości. Fraser przytuli kolejny medal za rok ;)
Spod 8-ki może jechać U23, a Domin już będzie U24.
radonis pisze:Spod 8-ki może jechać U23, a Domin już będzie U24.
Dzięki, czasem sie gubię w meandrach regulaminu. Czyli Wiktor pod 8 ?
O ile Toruń go nie wyjmie...
Edit. przecież to Art. 709 ust. 6 regulaminu: "Z numerem 8 w drużynie gościa i 16 w drużynie gospodarza mogą być zgłoszeni zawodnicy krajowi lub obcokrajowcy do lat 23 (biorąc pod uwagę rok urodzenia)."
Edit. przecież to Art. 709 ust. 6 regulaminu: "Z numerem 8 w drużynie gościa i 16 w drużynie gospodarza mogą być zgłoszeni zawodnicy krajowi lub obcokrajowcy do lat 23 (biorąc pod uwagę rok urodzenia)."
Ostatnio zmieniony 30 września 2022, o 14:46 przez radonis, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeżeli w ogóle to tak. Dominik do podstawy. Ma to też swoje dobre strony, bo będzie wiedział kiedy pojedzie i mniejsze ryzyko, że trafią się trzy biegi pod rząd. Jak Toruń wyjmie Wiktora z rozkoszą pojadę po raz kolejny na Motoarenę :)
Domin za rok bedzie miec 24 lata, wiec nie moze jechac jako U23 pod ósemką. Prosta sprawa.
MInus taki, ze zawsze to mniejsze możłiwości taktycłzne. Plus - Domin będzie mógł wreszcie śmigać w 15 biegu. Para Zmarzlik - Domin na ostatni bieg meczu brzmi sztos.
MInus taki, ze zawsze to mniejsze możłiwości taktycłzne. Plus - Domin będzie mógł wreszcie śmigać w 15 biegu. Para Zmarzlik - Domin na ostatni bieg meczu brzmi sztos.
Domin w sezonie 2022 w 15 biegu - 2, 2, 2, 0, 1
oby w przyszlym sezonie bylo lepiej :)
METHANOL ADVENTURE TEAM
- Dragon_Juventino
- Junior
grzesieck pisze:Domin w sezonie 2022 w 15 biegu - 2, 2, 2, 0, 1
Nie będzie musiał jak kolega z pary zrobi 3,3,3,3,2 :)

-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Tylko tyle razy BZ pojedzie w biegach 15!!??? ;)
Piekarnie przekazały, że Wiktor w Toruniu 23. Także Maksym i Wiktor to „zawodnicy” - nadzieja umiera ostatnia ;)
Cooper pisze:Może mam zbyt odważne podejście, ale ja bym zostawił i postawił na Wiktora. Zamiast Jacka Holdera.
Mam takie same odczucia. Jack Holder kompletnie mnie nie przekonuje.