Motor Lublin - Falubaz Zielona Góra (13.09.2020 g.19:15)
Re: Motor Lublin - Falubaz Zielona Góra (13.09.2020 g.19:15)
Dudek dzisiaj mocno kuleje. Może być ciekawie jutro.
Ale pewnie zrobi kotleta.
Ale pewnie zrobi kotleta.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
-
TreleMorele
- Senior
Na Michelsena wystarczy poobijany Dudek :)
Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
RadeKas pisze:Ale pewnie zrobi kotleta.
Pani Honorata chyba.
Patryk jedzie jak kontuzjowany.
Bo JEST kontuzjowany.
Bardziej mecz sezonu MJJ straszy
Co Wy macie z tymi meczami sezonu drugoplanowych zawodników przeciwko Motorowi. Jasne, w zeszłym sezonie taka reguła obowiązywała, ale w tym? 6 spotkań domowych i w żadnym nie mieliśmy takiego przypadku. No może poza Czewą i Holtą, ale tam akurat cały Lublin pojechał słabo (poza Zagarem) i cała Czewa bardzo dobrze (poza Świdnickim)
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Za 2 możemy wygrać ale na 3 bym nie liczył obym się mylił.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Od meczu wyjazdowego w Zielonej byłem optymistą, co do wywalczenia przez nas bonusa. I twierdziłem, że Lindback, Protasiewicz i Jepsen to łącznie nie więcej niż 8 punktów ujadą. Teraz jeszcze kontuzjowany Dudek. Kim ta Zielona ma u nas bonusa obronić ? Vaculikiem i juniorami ?
Nie sądziłem, że nasza forma tak spadnie, ale nadal to my jesteśmy faworytem do zdobycia 3 punktów.
Nie sądziłem, że nasza forma tak spadnie, ale nadal to my jesteśmy faworytem do zdobycia 3 punktów.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Ge(L)o pisze:Od meczu wyjazdowego w Zielonej byłem optymistą, co do wywalczenia przez nas bonusa. I twierdziłem, że Lindback, Protasiewicz i Jepsen to łącznie nie więcej niż 8 punktów ujadą. Teraz jeszcze kontuzjowany Dudek. Kim ta Zielona ma u nas bonusa obronić ? Vaculikiem i juniorami ?
Ważne by Unia poradziła sobie z CKM.
Byłoby o wiele łatwiej z tymi dwoma punktami więcej w pierwszym meczu, ale jedziemy z tym co mamy.
Głowa mówi, że to będzie mecz na styku i niskie zwycięstwo, ale serducho wierzy do końca w 3 punkty.
Od rana siedzę jak na szpilkach.
MOTOR!
Głowa mówi, że to będzie mecz na styku i niskie zwycięstwo, ale serducho wierzy do końca w 3 punkty.
Od rana siedzę jak na szpilkach.
MOTOR!
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Nie wiem, czy wobec obecnej formy MM, Ziółkowski nie powinien zamienić numerami Mikkela i Hampela. Puszczanie Duna 2x z juniorem na pary seniorskie Falubaz to proszenie sie o klopoty
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Słusznie, ale już za późno na to.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Obawiam się że Leszno dziś nie da rady tak napedzonemu Włókniarzowi. W ygrana za 3 punkty po prostu nie wierzę. Z takim Mikkelem i Jamrogiem nie mamy szans a juniorzy z ZG są o lata świetlne przed Wiktorami.
Bez przesady, Leszno nie da przegrac u siebie, to ze W GP Czewa jechala super to nie znaczy, ze w Lesznie bedzie tak super. Co do naszego meczu- Falubaz dzis moze zrobic 40, a moze byc tak ze Dudek zrobi 0, 1,-,- i skonczy sie do 33. To jest loteria.
Wygrana pewnie będzie tylko o ten bonus może być trudno. Sam nie wierzę że to mówię ale może warto byłoby wstawić Pawła zamiast Mikkela? Widać że chłopak nie ma na czym jechać.
Zdecydowanie, jeszcze Bobera za Łagute, bo też ma gorszy okres.
W takich meczach wychodzi wartosc zawodnikow, Mikkel po prostu musi swoje zrobic i tyle. Koniec slodzenia, za duzo ludzi glaszcze go po glowie a w tym sezonie oprocz wyskokow, w od meczu w Zielonej jedzie lipe. Oczekuje wyniku nie gorszego od wystepu w Grudziadzu.
Wszystko zalezy od Leszna, jak poloza, to nas mecz o pietruszke. Choc watpie, aby Unia dala poszalec Czewie. 48 42 a wtedy u nas bedzie łogien

Wszystko zalezy od Leszna, jak poloza, to nas mecz o pietruszke. Choc watpie, aby Unia dala poszalec Czewie. 48 42 a wtedy u nas bedzie łogien
Tak. Szczególnie w Rybniku pojechał padake
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Mikkel jak jedzie padakę w zawodach indywidualnych, to później jedzie na złości dobre w lidze zawody np. w Rybniku świetne zawody pojechał. Dzisiaj będzie ta sama sytuacja, że po nieudanym GP będzie mecz ligowy. Może na złości pojedzie dzisiaj udane zawody? :) Któż to wie.
Ostatnio zmieniony 13 września 2020, o 13:26 przez Saeyl, łącznie zmieniany 1 raz.
Mikkel to jedno, ale do bonusa potrzebować będziemy punktów Jamroga i juniorów. Kuba łatwiej niż w Pietrzyk biegu mieć nie będzie i dobrze by było zacząć z przytupem. W drugim remis biorę w ciemno,choć może młodzi zaskocza jak z Wrockiem? W tej pierwszej serii układ par mamy sieć dobry. 6-8 pkt przewagi po 4 biegach byłoby dobra pozycja wyjściową
-
TreleMorele
- Senior
Dunczyk spewnoscią pojedzie padake bo niema pod tyłkiem .
Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
GIGI pisze:Obawiam się że Leszno dziś nie da rady tak napedzonemu Włókniarzowi. W ygrana za 3 punkty po prostu nie wierzę. Z takim Mikkelem i Jamrogiem nie mamy szans a juniorzy z ZG są o lata świetlne przed Wiktorami.
Nie mogę znaleźć tego artykułu, ale dziś rano na SF czytałem, że całej trójce liderów Włókniarza (Lindgrenowi, Madsenowi i Doyle'owi) zabrano do badania silniki, na których jeździli we wczorajszym turnieju. Tak, że do Leszna jadą bez swoich najlepszych jednostek (może być oczywiście tez tak, że na ligę mają inne dobrze przygotowane silniki).
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Hmm, wczoraj mówili w TV, że rozkręcono im po zawodach silniki żeby sprawdzić pojemność. Nie wiem ile trwa taka akcja, ale chyba na ligę powinni im oddać?
Jazda z nimi!
Kontuzja Dudka otwiera drzwi do bonusa. Mamy swój dobrze obcykany tor. Może i MM ma padakę pod tyłkiem, ale ta padaka spasowana do toru od pierwszego biegu może być lepsza niż zielonogórskie torpedy z ustawieniami w lesie.
Jest pogoda, możemy przygotować tor jak zawsze. Wygraliśmy z Lesznem, to opędzlujemy Falubaz, który też ma swoje problemy, choćby z Antonio czy spadkiem formy Protasiewicza.
Kontuzja Dudka otwiera drzwi do bonusa. Mamy swój dobrze obcykany tor. Może i MM ma padakę pod tyłkiem, ale ta padaka spasowana do toru od pierwszego biegu może być lepsza niż zielonogórskie torpedy z ustawieniami w lesie.
Jest pogoda, możemy przygotować tor jak zawsze. Wygraliśmy z Lesznem, to opędzlujemy Falubaz, który też ma swoje problemy, choćby z Antonio czy spadkiem formy Protasiewicza.
^^ I to jest właściwe podejście!
A na klubowym Fb żadnego ciśnienia, jakby to był mecz o 5-6 miejsce lub sparring. Zamiast hasła "Walczymy o play-off" albo "Zwycięstwo za 3 pkt albo koniec sezonu" to zwykle info o meczu, o nakrętkach, bluzach w sklepiku....
Czyżby w klubie nie wierzono w +16 pkt i już wszyscy się poddali jak menadżer Jacek Z.? A swoją drogą ciekaw jest czy prezes Kuba wiedział o wywiadzie pana Jacka przed meczem ostatniej szansy w tym sezonie! Po co puszczać w świat takie newsy, nie mogło to poczekać do poniedziałku? Nie rozumiem...
Ale wiara umiera ostatnia! Niech tylko MM się ogarnie i jedziemy!
A na klubowym Fb żadnego ciśnienia, jakby to był mecz o 5-6 miejsce lub sparring. Zamiast hasła "Walczymy o play-off" albo "Zwycięstwo za 3 pkt albo koniec sezonu" to zwykle info o meczu, o nakrętkach, bluzach w sklepiku....
Czyżby w klubie nie wierzono w +16 pkt i już wszyscy się poddali jak menadżer Jacek Z.? A swoją drogą ciekaw jest czy prezes Kuba wiedział o wywiadzie pana Jacka przed meczem ostatniej szansy w tym sezonie! Po co puszczać w świat takie newsy, nie mogło to poczekać do poniedziałku? Nie rozumiem...
Ale wiara umiera ostatnia! Niech tylko MM się ogarnie i jedziemy!
NIGDY WIĘCEJ 2-giej LIGI!
Jestem przeciw - dymom, zadymom i serpentynom
Jestem przeciw - dymom, zadymom i serpentynom
Ja tylko przypominam, że większość meczów na wyjeździe tegorocznego Falubazu zaczynało się od znaczącego prowadzenia, a nasze u siebie zaczynamy bardzo słabo. Także statystycznie rzecz ujmując mecz zaczynamy od srogich batów.
Falubaz jest jedynym zespołem, z którym po powrocie do Eligi jeszcze nie wygraliśmy. Więc trzeba raz, a dobrze :)