Krosno - Lublin 50:40

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
WojtekF
Szkółkowicz

#51 Postautor: WojtekF » 11 marca 2005, o 10:37

wilk tepy
Nie wiem czemu dziwicie sie kibicom lubelskim. Oni chcieliby, aby ich druzyna wygrala, licza na to, wierza w to. Pragna aby w dwumeczu z Krosnem Lublin zdobyl 5 punktow. Wy chcielibyscie jak najwyzej wygrac z Lublinem u siebie, tez na to liczycie, co jest uzasadnione i logiczne.

Ja obstawiam 50-40 dla Krosna, ale zwyciestwo Lublina wcale mnie nie zdziwi. Za Krosnem przemawia wlasny tor, ale obiektywnie mowiac i tego sie nie da ukryc, choc sklad lubelski nie jest silny, to od skladu krosnienskiego jest silniejszy na pewno.
Ostatnio zmieniony 11 marca 2005, o 14:20 przez WojtekF, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam wszystkich!!!!
Jest super!!!
Wojtek Fan Falubazu!!!

Awatar użytkownika
GRISZA
Szkółkowicz
Kontakt:

#52 Postautor: GRISZA » 11 marca 2005, o 10:47

Moim zdaniem wynik będzie sprawa otwartą do końca,ale minimalnie wygrac powinno Krosno.Ferjan,Wilk,Szmid,Łukaszewicz,Ślączka są w stanie zrobić te 46 pkt. Z całym szacunkiem dla Lublina,ale prócz Jensena to żadnych dużych dział nie macie. Krosno też ,ale mieć będą atut własnego toru(o ile sobie coś na nim pojeżdża :lol: )
Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się przemęcza dla naszego klubu, prezes Półtorak Marta, naszego klubu „Marma”. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają jej szpilki. To nie ludzie – to wilki!

Gość

#53 Postautor: Gość » 11 marca 2005, o 11:01

Z brakiem szacunku Grisza Józefie takie nazwiska jak : Iversen , Czerwiński , Romanek , Szombierski zapadną Ci długo w pamięci , a prócz Śledzia to żadnych klasowych zawodników nie macie.

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#54 Postautor: Lublin_Fan » 11 marca 2005, o 11:19

Ja jestem dziwnie spokojny o wynik tego meczu. We wrześniu byłem w Krośnie na meczu z Ostrowem. KM wygrał bo wszyscy mieli rewelacyjne starty, które były raczej zasługą sprzętu niż umiejętności ostowian. Co do siły tego zespołu można było się przekonać w ubiegłym roku podczas obu meczów z nami. W Lublinie pogrom, na wyjeździe bajeczne akcje w wykonaniu Karlssona, Frankowa czy Piszcza.
W tym roku nazwisk w składzie nie mamy (co pare postów wyżej sensacyjnie odkrył jakiś Krzysztof Grisza Kolumb), ale za to zainwestowano w sprzęt jak nigdy wcześniej. Piszcz, Franków a przede wszystkim Jeleniewski bedą mieli silniki najwyższej klasy robione przez najlepszych mechaników. I to jest nasz głowny atut. Wystarcz dobrze wyjść spod taśmy a 3 punkty są niemal pewne. Dlatego również moim zdaniem Jeleniewski zaskoczy wszystkich. Tym bardziej, że w Krośnie zawsze mu sie dobrze jeździło bo na jego szczęście tor jest długi i łatwy do jazdy.
Natomiast jest już ktoś chce się bawić w tasowanie nazwiskami. Jensen, Franków czy Piszcz są wg mnie gwiazdami w porównaniu z zawodnikami Krosna. Z całym szacunkiem of kors :)

Hollywood pisze:Z brakiem szacunku Grisza Józefie takie nazwiska jak : Iversen , Czerwiński , Romanek , Szombierski zapadną Ci długo w pamięci , a prócz Śledzia to żadnych klasowych zawodników nie macie.

Chciałeś powiedzieć Hollywood kasowych zawodników :). Nie zdziwię sie jak Śledź zaliczy olimpijke w tym meczu. Kontakty z Szołtyskiem ma nadwyraz dobre.... :twisted:

Pozdr.

Gość

#55 Postautor: Gość » 11 marca 2005, o 12:00

Powoli zaczyna się czuć ciśnienie na lini Lublin-Rzeszów , ale to tego już sie zdąrzyliśmy przyzwyczaić , mam nadziej że chlopaki sie postarają i wygrają z Rzeszowem , bo jak przegramy to dopiro będzie napinactwo ze strony Rzeszowa.

Awatar użytkownika
GRISZA
Szkółkowicz
Kontakt:

#56 Postautor: GRISZA » 11 marca 2005, o 12:18

Hollywood pisze:Powoli zaczyna się czuć ciśnienie na lini Lublin-Rzeszów

Holly jak czujesz ciśnienie to są dwa wyjścia. Albo popuść pasa albo puść bąka.
Ja tam żadnego ciśnienia przed meczem z Wami nie czuję i wcalę nie będę płakał jak wygracie.A kto tu się tak bardzo napina na ten mecz to nie chcę pokazywać palcem 8)

ps. jak dostaniecie w dupę w Krośnie to Ci powiem kto :wink:
Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się przemęcza dla naszego klubu, prezes Półtorak Marta, naszego klubu „Marma”. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają jej szpilki. To nie ludzie – to wilki!

Danio

#57 Postautor: Danio » 11 marca 2005, o 12:27

Lublin_Fan ma w zupełności rację. Krosno się napina ale to normalka! Moim zdaniem wygramy w Krośnie 49:41. Wszyscy znowu nisko cenią Lublin a mnie tym bardziej będzie cieszyło jak bedziemy doładowywać teoretycznie lepszym drużynom! Sprzęcik jest lepszy, jest mechanik własny a nie jak dotychczas mechanik (Piela- chyba o ile pamietam) z Rzeszowa robił niektóre sprzęty naszym.a wiadomo że i wiedział jak zrobić zawodnikom z Rzeszowa na nasz tor.Poza tym z tego co orientuje się z usług tego pana korzystali chyba Jeleniewski, Mordel, Franków i oni zazwyczaj w konfrontacji z Rzeszowem mieli problemy z sprzętem :!: Można domyśleć się dlaczego :shock: Józków marnych też przewieziemy u nas w Lublinie i będe się jeszcze bardziej cieszył :D Już Baran pokazuje w Angli jak zdbywa 3 pkt w meczu w Ipswich, ten zawodnik zawsze ma kiepskie początki sezonu!a nie wiadomo czy sprzet T. Rempała pozyczy od brata Marcina i jak u niego z formą- bo on też podobnie jak Baran zaczyna! Z Marnych u nas pojadą jedynie Kuciapa( choc nie koniecznie) Śledż i Max a reszta dorzuci pare punktów z juniorami!

Pozdraiwm kibiców z Krosna- odśnieżajcie tor na mecz :D

Awatar użytkownika
Mrucky

#58 Postautor: Mrucky » 11 marca 2005, o 13:24

Dziwna sprawa. Mówicie, że już jest napięcie na linii Rzeszów- Lublin i sami non stop w tym wątku zaczynacie dyskusje o meczu z nami. Może dla ułatwienia zmiencie jego temat na "Lublin - Rzeszów" ?

Danio pisze:Już Baran pokazuje w Angli jak zdbywa 3 pkt w meczu w Ipswich, ten zawodnik zawsze ma kiepskie początki sezonu!

Jakoś nie przypominam sobie żeby Piszcz przywoził w Anglii komplety. Warto zauważyć, że Baran jako jeden z nielicznych polskich zawodników ma już teraz okazję trenować na torze.

A co do meczu w Krośnie to bardzo trudno wskazać ekipę która wygra. Mecz na pewno będzie się toczył na styku, ale jeśli miałbym stawiać na kogoś $ (mimo całej sympati dla Krosna) stawiałbym jednak na Lublin.
Ostatnio zmieniony 11 marca 2005, o 13:28 przez Mrucky, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Jasiek_Sydney
Kontakt:

#59 Postautor: Jasiek_Sydney » 11 marca 2005, o 13:28

Moim zdaniem wygra Krosno. Jensen z Piszczem to za malo,
aby wywiezc dwa punkty z meczu wyjazdowego. No chyba,
ze cudowna forma blysnie Frankow, Jeleniewski czy Mordel...
Aczkolwiek sadze, ze wynik bedzie na styku, bo raczej nikt
z krosnian poza Ferjanem nie bedzie w stanie ugryzc dwojki
liderow Lublina.
Regards from Sydney
Jasiek

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#60 Postautor: Manitou » 11 marca 2005, o 13:53

Jaśko, zapomniałeś o Pietraszce, który w tamtym sezonie przywiózł w Krośnie dwucyfrówkę, więc jeżeli Jensen i Piszczyk przywiozą koło 12 i Pietraszko pojedzie swoje to już mamy cos koło 36-38 pkt. Nie wierzę, żeby Franek z Jeleniem nie dołożyli 10 punktów.

Awatar użytkownika
WojtekF
Szkółkowicz

#61 Postautor: WojtekF » 11 marca 2005, o 14:27

Dlaczego tak czesto uwazacie slowa "napinanie" i jemu pokrewnych?

Logiczne jest to, iz kazdy kibic wierzy w swoja druzyne wiec nie sadze, aby napinal sie piszac, iz jego druzyna wygra. Okiem obiektywnych ekspertow mieszkajacych daleko od Lublina i Krosna, na torze w Krosnie powinni wygrac gospodarze roznica 6-12 punktow, ale wszystko moze sie zdarzyc.

P.S. Grisza Nie jestes szanowany przez taka osobistosc jak Hollywooda. Ja to bym sie chyba pocial :wink:
Albo nie. Odwoluje to poprzednie zdanie, bo jeszcze mi Hollywood wiazka sypnie i....bede mial problem :wink:
Pozdrawiam wszystkich!!!!

Jest super!!!

Wojtek Fan Falubazu!!!

Awatar użytkownika
piwo__
Szkółkowicz