Zgadzam się z Toba, tylko, że Sebastian jako jedyny (no może oprócz Śledzia, ale ten przechodzi "kryzys wieku średniego") zawodnik wywija takie numery i to nie od tego roku. Kto od jakiegoś czasu obserwuje co sie dzieje to przyzna mi rację, że tego chłopaka należy przebadać psychologicznie. Jeśli idzie o mecz to nie liczyłam na zbyt wiele, bo nawet zespoły e-ligowe przyznają,że w Zielonej trudno wygrać na ich torze, a nam poprostu wiele brakuje do e-klasy. Ale i tak uważam,ze sezon był udany i emocjonujący.MISIA pisze:Stołek pisze:tO NAWYWIJAŠŻE W NAJWAŻNIEJSZYM OD 9 LAT MECZU JECHAŠŻENUJĄCO SPÓŹNIŠSIĘ NA START A PO DYSKWALIFKACJI ZERWAŠTAŚMĘ I NAROBIŠWSTYDU PRZED EKSTRALIGĄ . TRUMIŃSKI - WIEŚNIAK!!! ALBO SPRZEDAWCZYK.......
WKURZA MNIE TO ZE JAK ZAWODNIK POJEDZIE DOBRZE TO NOSI SIE GO NA REKACH,A JAK COS MU NIE WYJDZIE TO ZARAZ SA OBELGI I NIE MILE EPITETY W JEGO STRONE
Niestety ale na extralige musimy poczekać
Ja juz troche ochłonąłem i staram sie inaczej spojrzeć na całą sytuację.
Jeszcze tylko jakies pół roku i znow bedziemy chodzić na treningi, mecze, drzec ryje na calego na spotkaniach, wąchać jak jacyś narkomanie spaliny i takie tam. Cisnąc sie w smierdzacych kiblach, siedziec na betonie (??), wkur**** sie na maszyne startową (??)...
Bedzie dobrze.
Jeszcze tylko jakies pół roku i znow bedziemy chodzić na treningi, mecze, drzec ryje na calego na spotkaniach, wąchać jak jacyś narkomanie spaliny i takie tam. Cisnąc sie w smierdzacych kiblach, siedziec na betonie (??), wkur**** sie na maszyne startową (??)...
Bedzie dobrze.