V Runda Play-Off: Stal Gorzów - Tż Lublin 45:45

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#51 Postautor: Cz@rek » 26 sierpnia 2004, o 17:09

pawelWGP pisze:....nie chce was martwic ale Wybrzeze jednak bedzie jechac w Rzeszowie bez obcokrajowca i w krajowym składzie :o ......do tego jeszcze bez Krzyśka Jabłońskiego a Mirek Jablonski pojedzie jako senior, zas Pacholak z Olechwierowiczem jako mlodziezowcy :roll: :roll: wiec jak widac bedzie najprawdopodobniej mecz w plecy :( ....pozdro

Tymbardziej trzeba się sprężyć na Gorzów.
Mam nadzieję że do nas Gdańsk przyjedzie w równie eksperymentalnym
zestawieniu.Jeśli byłoby inaczej oznaczałoby to że Rzeszów jest
naprawdÄ™ mocny...
..."organizacyjnie" :!:

K.A.M.I.L.
Zawodowiec
Kontakt:

#53 Postautor: K.A.M.I.L. » 26 sierpnia 2004, o 20:36

czy to jest 100% sklad na mecz :?:
MOTOR LUBLIN

Awatar użytkownika
istred
Trener

#54 Postautor: istred » 26 sierpnia 2004, o 23:40

Na kilka dni przed meczem nie wygląda sytuacja za wesoło...
Peter nie pojedzie :cry:, Piszcz jeździ kontuzjowany - niby całkiem nieźle jedzie, ale noga cały czas puchnie i może być ciężko, Dawidowi się rozleciał sprzęt. Pozostali tak jak zawsze; Franek - jeden sprawny motor ... Jedynie Seba zostawia pozytywne wrażenie, no i Knapp jak zwykle.

Z drugiej jednak strony, Seba jeździ jak nigdy, dziś zyskał nowego sponsora. Mordel bardzo nastawiał się na mecz z Gdańskiem, ma coś do udowodnienia. Piszcz co raz lepiej, Franek na lepszym sprzęcie jedzie bardzo dobrze, Daniel swoje punkty zrobi. Do tego dodać Knappa i może jakoś będzie.

Jestem jednak dobrej myśli i wierze, że pokonamy rozbitą psychicznie i osłabioną brakiem Zorra Stal.

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#56 Postautor: Talib » 27 sierpnia 2004, o 09:45

pawelWGP napisał:

"....nie chce was martwic ale Wybrzeze jednak bedzie jechac w Rzeszowie bez obcokrajowca i w krajowym składzie ......do tego jeszcze bez Krzyśka Jabłońskiego a Mirek Jablonski pojedzie jako senior, zas Pacholak z Olechwierowiczem jako mlodziezowcy wiec jak widac bedzie najprawdopodobniej mecz w plecy"

Eee tam. Widzę, że nie tylko rzeszowianie nie wiedzą co się dzieje we własnym klubie. Bjerre pojedzie, bo wasz klub ma wobec niego zobowiązania kontraktowe. A skład ma być podobno taki:

1 Robert Kościecha
2 Kenneth Bjerre
3 Krzysztof Pecyna
4 Krzysztof Stojanowski
5 Tomasz Chrzanowski
6 Mariusz Pacholak
7 Mirosław Jabłoński

Pozdrowienia dla Gdańska oraz życzenia wysokiego zwycięstwa w najbliższą niedzielę i minimalnej porażki 12.09 :) !

Awatar użytkownika
kezman
Kontakt:

#57 Postautor: kezman » 27 sierpnia 2004, o 10:03

Eee tam. Widzę, że nie tylko rzeszowianie nie wiedzą co się dzieje we własnym klubie. Bjerre pojedzie, bo wasz klub ma wobec niego zobowiązania kontraktowe. A skład ma być podobno taki:

1 Robert Kościecha
2 Kenneth Bjerre
3 Krzysztof Pecyna
4 Krzysztof Stojanowski
5 Tomasz Chrzanowski
6 Mariusz Pacholak
7 Mirosław Jabłoński

To kolego się mylisz. Lotos przyjeżdza do Rzeszowa w krajowym składzie...przekonasz się o tym już w niedzielę. Za Bjerre, który jest w awizowanym składzie pojedzie Mirek Jabłoński, a pod numer 7. wskoczy Olechwierowicz.

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#58 Postautor: Talib » 27 sierpnia 2004, o 10:46

kezman napisał:

"To kolego się mylisz. Lotos przyjeżdza do Rzeszowa w krajowym składzie...przekonasz się o tym już w niedzielę. Za Bjerre, który jest w awizowanym składzie pojedzie Mirek Jabłoński, a pod numer 7. wskoczy Olechwierowicz."

Zapomniałeś jeszcze dopisać, że "Info wydaje się być z bardzo pewnego źródła" :lol: :lol: :lol: Nie zapomnij go jeszcze tylko podać...

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#60 Postautor: Talib » 27 sierpnia 2004, o 10:56

A mnie się wydaje, że Gdańsk ma duże szanse wygrać z Rzeszowem. Wtedy można już 12.09 zapewnić sobie baraże i nie przejmować się Kaczmarkami, Fydami i innymi takimi.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#61 Postautor: Gelo » 27 sierpnia 2004, o 11:06

Talib pisze:A mnie się wydaje, że Gdańsk ma duże szanse wygrać z Rzeszowem. Wtedy można już 12.09 zapewnić sobie baraże i nie przejmować się Kaczmarkami, Fydami i innymi takimi.

Szanse ma spore, ale moim zdaniem przegra. Wybrzeże chyba odpuści sobie mecze z wyjątkiem Gorzowa u siebie. A do tego mogą dojść jeszcze pozasportowe zagrywki, w czym celują rzeszowianie. Dlatego też na mój gust wygra rzeszów.

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#63 Postautor: Talib » 27 sierpnia 2004, o 11:15

Ja tylko odniosłem się do ewentualności plucia sobie w brodę przy wyniku 40 - 50 w Gorzowie. Powiedz szczerze Gelo według Ciebie Gdańsk prędzej wygra mecz w Rzeszowie czy w Lublinie, bo moim skromnym zdaniem w Rzeszowie. W Lublinie już byli w optymalnym składzie i zostali pokonani przez TŻ bez Jeleniewskiego i ze Stachyrą świeżo po kontuzji, czyli bez juniorów. No a ponadto skoro Rzeszów celuje w pozasportowych kombinacjach to chyba warto poszukać szansy wcześniejszego załatwienia sprawy baraży?

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#64 Postautor: Gelo » 27 sierpnia 2004, o 11:40

Ja tylko odniosłem się do ewentualności plucia sobie w brodę przy wyniku 40 - 50 w Gorzowie. Powiedz szczerze Gelo według Ciebie Gdańsk prędzej wygra mecz w Rzeszowie czy w Lublinie, bo moim skromnym zdaniem w Rzeszowie.

Ja mam wątpliwości. Wydaje mi się że Rzeszów nie dopuści do przegranej. Bardzo bym, chcial żeby wygrało Wybrzeże ale chorobliwie nie wierzę rzeszowiakom. Według mnie będą kombinować tak, ze wygrają. Sting - napisales że przy wygraniu w Gorzowie mozemy pozwolic sobie na porażkę z Wybrzeżem. Założenie jest słuszne ale tylko przy naszej wygranej z Rzeszowem. Nasza ewentualna wygrana w Gorzowie ma sens tylko wtedy gdy Wybrzeze w Rzeszowie. Wtedy po pokonaniu Gdanska mielibysmy 3 punkty przewagi i Rzeszów miałby pozamiatane. Ale tych rozwiązan jest zbyt dużo, żeby wszystko ułozyło się po naszej mysli. Najbardziej prawdopodobny scenariusz: Gorzów - Lublin 1, Rzeszów - Gdańsk - 1, Lublin - Gdańsk - 1. Czyli nic sie nie zmienia - trzeba wygrać dwa mecze u siebie i mamy baraże.

Shack
Administrator

#65 Postautor: Shack » 27 sierpnia 2004, o 11:52

sting126 pisze:ale jada bez Gjedde, Gdansk tez w krajowce - wiec na starcie wszyscy maja rowne szanse :) "Ja wierze w Wybrzeze :D "

szczególnie ze pojedziemy tam osobiscie dopilnować zeby Rzeszowiaczki nie krecili jakis wałków ;)

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#66 Postautor: Talib » 27 sierpnia 2004, o 11:57

W zasadzie wypada się zgodzić z Twoją wypowiedzią Gelo. Mam tylko nadzieję, że pomimo wszystko Rzeszów bez Gjedde nie da rady. Jeśłi chodzi o mecz w Gorzowie to wygrana tam jest jak najbardziej realna, nawet w krajowym składzie. Oto cytat z wypowiedzi ich wiceprezesa Komarnickiego w Gazecie Lubuskiej:

"Nasz zespół był do niedawna monolitem, a teraz stał się kupką niedorajdów. Chcemy spokojnie odjechać dwa ostatnie ligowe mecze, a potem rozpocząć od podstaw budowanie nowej drużyny. "

Awatar użytkownika
michal85

#67 Postautor: michal85 » 27 sierpnia 2004, o 12:33

Shack pisze:
sting126 pisze:ale jada bez Gjedde, Gdansk tez w krajowce - wiec na starcie wszyscy maja rowne szanse :) "Ja wierze w Wybrzeze :D "

szczególnie ze pojedziemy tam osobiscie dopilnować zeby Rzeszowiaczki nie krecili jakis wałków ;)

czekamy z niecierpliwoscia i zapraszamy do naszego sektora...

Awatar użytkownika
pawelWGP
Kontakt:

#68 Postautor: pawelWGP » 27 sierpnia 2004, o 12:58

Talib pisze:pawelWGP napisał:

"....nie chce was martwic ale Wybrzeze jednak bedzie jechac w Rzeszowie bez obcokrajowca i w krajowym składzie ......do tego jeszcze bez Krzyśka Jabłońskiego a Mirek Jablonski pojedzie jako senior, zas Pacholak z Olechwierowiczem jako mlodziezowcy wiec jak widac bedzie najprawdopodobniej mecz w plecy"

1 Robert Kościecha
2 Kenneth Bjerre
3 Krzysztof Pecyna
4 Krzysztof Stojanowski
5 Tomasz Chrzanowski
6 Mariusz Pacholak
7 Mirosław Jabłoński

wiemy wiemy co sie dzieje w kubie.....po prostu sa zgrzyty na lini Bjerre - GKS.... i wszystko okaze sie w Niedziele....

pozdrawiam
...:::Zawsze Duchem i Sercem z GKS!!!:::...

Shack
Administrator

#69 Postautor: Shack » 27 sierpnia 2004, o 13:15

michal85 pisze:
Shack pisze:

daj Ty spokoj. Jakby wiecej tam bylo takich jak ty to bym chyba zwymiotowal ;)

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#70 Postautor: Talib » 27 sierpnia 2004, o 13:59

pawelWGP napisał:

"wiemy wiemy co sie dzieje w kubie.....po prostu sa zgrzyty na lini Bjerre - GKS.... i wszystko okaze sie w Niedziele.... "

No to dobrze, ale napisz otwartym tekstem, że się źle policzyło ile to meczów ma zagwarantowane w kontrakcie Kenneth Bjerre i że nawet jeśli pojedzie we wszystkich trzech jakie zostały do końca sezonu to i tak będzie troszkę za mało. No i napisz jeszcze, że pomimo wszystko pan Formela chce się dogadać z duńczykiem na przyszły sezon i w związku z tym musi mu coś rozsądnego zaproponować. Jak dla mnie najlepszą rekompensatą dla Kennetha byłby komplecik w niedzielę i adekwatna do niego wypłata punktówki. Zaznaczam, zę to są moje domniemania, więc potwierdź albo i zaprzecz moim przypuszczeniom. Cały Rzeszów czeka!

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#71 Postautor: Maxx » 27 sierpnia 2004, o 14:04

Wybrzeże musi ten mecz wygrać bez dwóch zdań. I wierzę, że Chrzanek i spółka spiszą się tak jak potrafią.
Pozdrowienia dla kibiców z Gdańska!

Awatar użytkownika
michal85

#72 Postautor: michal85 » 27 sierpnia 2004, o 14:13

Shack pisze:
michal85 pisze:
Shack pisze:

daj Ty spokoj. Jakby wiecej tam bylo takich jak ty to bym chyba zwymiotowal ;)

wielki brat jest pod wrazeniem...

Nie ma to jak swiecacy przykladem admin...jeszcze raz brawa za ta elokwentna wypowiedz...pozdrawiam

foremniak

#73 Postautor: foremniak » 27 sierpnia 2004, o 14:51

w meczu Rzeszów - Gdańsk mocno trzymam kciuki za WYBRZEŻE !!!

K.A.M.I.L.
Zawodowiec
Kontakt:

#74 Postautor: K.A.M.I.L. » 27 sierpnia 2004, o 15:14

czy wiadomo na 100%, że do gorzowa nie pojedzie PETER KARLSSON :?:
MOTOR LUBLIN

Awatar użytkownika
Sewer

#75 Postautor: Sewer » 27 sierpnia 2004, o 15:16

foremniak pisze:w meczu Rzeszów - Gdańsk mocno trzymam kciuki za WYBRZEŻE !!!

A ja wręcz odwrotnie :mrgreen: