Baraże o I lige
- Łoptymista
- Trener
Re: Baraże o I lige
Gelu...czyzbys zaczal wierzyc w cuda?
Łoptymista pisze:Gelu...czyzbys zaczal wierzyc w cuda?
Nie. Ale co mi innego pozostało jak nie złudzenia. Optymistycznie nastrajają mnie pewne liczby - Maksim Bogdanov - średnia biegowa - DOM 2,556, WYJAZD - 1,143
Ostatnio zmieniony 12 października 2007, o 15:15 przez Gelo, łącznie zmieniany 1 raz.
- Łoptymista
- Trener
Nie denerwowac innych, nie siac wiary w cuda. Przyjsc na mecz i zobaczyc co bedzie. Ale do tego czasu nie robic sobie ani innym złudzen.
Łoptymista pisze:Nie denerwowac innych, nie siac wiary w cuda. Przyjsc na mecz i zobaczyc co bedzie. Ale do tego czasu nie robic sobie ani innym złudzen.
Denerwują Cię moje złudzenia? Daj żyć. Już niedługo - 2 dni. Potem już tylko rozlegnie się przed nami węgierska puszta w drodze do Miszkolca.
- michalr
- Kontakt:
No i wycieczka do Krakowa..
- Łoptymista
- Trener
Gelo pisze:Denerwują Cię moje złudzenia? Daj żyć. Już niedługo - 2 dni. Potem już tylko rozlegnie się przed nami węgierska puszta w drodze do Miszkolca.
Jesli nie zachowujesz ich dla siebie, to tak. Po kiego te statystyki. Po pierweszym meczu wystrczy tylko ze jeden gosc od nich pojedzie na jakotakim poziomie i juz jest po rybach.
Oprocz tego jak juz sie ciesze na mysl o wyprawach do Miszkolca, Krosna , Łodzi.
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Już za 2 dni nasze nastroje mogą być:
1. takie http://www.wrzuta.pl/audio/vdtiYPaEyk/0 ... y_alleluja
lub
2. takie http://pavb.wrzuta.pl/audio/cCOesIK0SW/

Pozdrawiam
1. takie http://www.wrzuta.pl/audio/vdtiYPaEyk/0 ... y_alleluja
lub
2. takie http://pavb.wrzuta.pl/audio/cCOesIK0SW/
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
No, no... klub rzeczywiście walczy. I to mi się podoba.
Bez względu na to jaki będzie wynik to i tak po wszystkim będzie za co dziękować chłopakom.
A co do końcowego rezultatu to...
I liga i radocha
albo II liga i coś o czym nie mogą pomarzyć nawet w elidze - EUROPEJSKIE PUCHARY 
Bez względu na to jaki będzie wynik to i tak po wszystkim będzie za co dziękować chłopakom.
A co do końcowego rezultatu to...
I liga i radocha
Zmęczenie podróżą z Łotwy także da im się we znaki, także mamy jakiś cień szansy na wygraną.
Odpukać kontuzje, defekty,taśmy itp.
P.S. Liczę że może ktoś zrobi laleczki voodoo Śwista i Laguty?
Odpukać kontuzje, defekty,taśmy itp.
P.S. Liczę że może ktoś zrobi laleczki voodoo Śwista i Laguty?
Łoptymista pisze:Gelo pisze:Denerwują Cię moje złudzenia? Daj żyć. Już niedługo - 2 dni. Potem już tylko rozlegnie się przed nami węgierska puszta w drodze do Miszkolca.
Jesli nie zachowujesz ich dla siebie, to tak. Po kiego te statystyki.
Małczaj durak. Bo Ci zaraz jamatan pojedzie.
Ponawiam pytanie - czy Nermark bedzie trenował przed meczem?
Jeżeli warunki pozwolą to na pewno. Będzie miał na to czas, lecz dokładnych parametrów nie znam.
..tak forumowicze szanse są nikłe.. załóżmy że Laguta nie będzie istaniał i reszta...ale nie wierzę aby Swist nie przywiózł tych 8-9 punktów przecież on przez lata kariery wielokrotnie jeździł w Lublinie i zna wszystkie tory..nie skupiajcie się na Lagucie ...największym nieszczęściem dla TZ będzie Swist i on pewnie nas pogrązy....
......wierzę ale z drugiej strony to nierealne wygrać dwumecz całym sercem za Lublinem..a kibicuję juz przeszło 20 lat!!
......wierzę ale z drugiej strony to nierealne wygrać dwumecz całym sercem za Lublinem..a kibicuję juz przeszło 20 lat!!
....dlatego wszystkich proszę o gorące przywitanie Śwista!!:)
Nie odnajdzie więcej nas ta druga liga...!
Gelo pisze:Ponawiam pytanie - czy Nermark bedzie trenował przed meczem?
bedzie, pozdrawiam!
carpe diem!
a możesz zdradzić kiedy??
myślę, że nie tylko ja z chęcią się wybiorę obejrzeć jak sobie radzi
"Życie to jazda"
Boobi pisze:a możesz zdradzić kiedy??myślę, że nie tylko ja z chęcią się wybiorę obejrzeć jak sobie radzi
A po co robić z tego widowisko,przyjdź na mecz to zobaczysz jak sobie radzi.
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
- tezetomaniak
- Trener
Regdal pisze:Boobi pisze:a możesz zdradzić kiedy??myślę, że nie tylko ja z chęcią się wybiorę obejrzeć jak sobie radzi
A po co robić z tego widowisko,przyjdź na mecz to zobaczysz jak sobie radzi.
chyba sobie żartujesz. Człowiek chce zobaczyć trening a Ty mu mówisz "idz na mecz"
a myslisz ze na mecz nie pojde??
to juz nawet spytac sie nie mozna...
"Życie to jazda"
Nie wypowiadałem sie po tym co zobaczyłem w Daugavpils - ale czas najwyższy - nikt nie mówi o konkretach. Winowajców naszej sytuacji jest dwóch - pierwszy to prezes, który jak zwykle podcierał tyłek szkłem nie sprowadzając normalnego składu na Łotwę i myślał, że się uda (notabene ileż można mieć fuksa i liczyć, że ktoś będzie większym nieudacznikiem od nas?). Drugi winowajca to Daniel Jeleniewski - czwarty zawodnik w kraju a pojechał jak ostatnia łamaga. Tak nie można panie Daniel - jechał Pan tak, jakby przed meczem przyjął Pan walizkę łatów. Szlachectwo zobowiązuje, a meczem na Łotwie przekreślił Pan cały dobry sezon w swoim wykonaniu.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
mysle ze Swist jest podatny na takie deprymowanie, warto przypomniec jego postawe w Gorzowie gdzie zostal "serdecznie" przyjety. Oby tylko nie wyszlo ze depremujemy wszystkich zawodnikow gosci, ale mysle ze tak nie bedzie bo lubelska publicznosc ma klasękylong pisze:....dlatego wszystkich proszę o gorące przywitanie Śwista!!:)
Gelo pisze:...Drugi winowajca to Daniel Jeleniewski - czwarty zawodnik w kraju a pojechał jak ostatnia łamaga. Tak nie można panie Daniel - jechał Pan tak, jakby przed meczem przyjął Pan walizkę łatów. Szlachectwo zobowiązuje, a meczem na Łotwie przekreślił Pan cały dobry sezon w swoim wykonaniu.
jednym slabszym meczem nieda sie przekreslic dobrego sezonu, kazdemu moze nie wyjsc mecz
Szkoda tylko ,ze ten najwazniejszy.
Owszem - da się - jechaliśmy z drugoligowcem a Jeleń pojechał jak ostatni Jeleń. TO DANIEL JELENIEWSKI SPUŚCIŁ TŻ DO II LIGI. w głównej mierze. Chwała, że walczymy - ale tydzień za pozno - mając sklad drewna i papy nalezalo rzucic wszytsko co mozliwe na Łotwie. Sądze ze z Nieminenem i Hansenem przegralibyśmy 60:30. A to zmieniałoby postac rzeczy. Jezeli spadniemy są tylko dwa pozytywy - odejdzie Siwek (oby) i będziemy mieli bliższe, atrakcyjniejsze turystycznie wyjazdy. Ale i tak wolałbym oglądać raz na pól roku zawodników z GP.