10.04.05 Motor Lublin - Stal Rzeszów

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
jacur78
Senior

#476 Postautor: jacur78 » 10 kwietnia 2005, o 15:58

Jinxsior pisze:Nie bedzie mnie na jednym z wazniejszych meczy w Lublinie i mam z tego powodu ogromnego dola.W piatek Coventry ponownie poleglo a dzis jeszcze mi sie snilo ze Mojrzeszow ROZJECHAL Tezecik. Mam nadzieje ze prorocze sny to nie moja specjalnosc i bedzie zupelnie odwrotnie.
Bede siedzial przed kompem i sluchal relacjli w RL.

Pozdrawiam wszystkich kibicow, niech wasz glosny doping poprowadzi nasza druzyne do zwyciestwa.

Nic dodac nic ujac.... ja jestem w Poole :( I snilo mi sie ze wygralismy z Rzeszowem 46:43 i w pierwszym biegu bylo 3:3 bo jakis zawodnik ze stali(ten w zielonym kasku :) ) mial tasme :)

PiotrekPizi

#477 Postautor: PiotrekPizi » 10 kwietnia 2005, o 17:49

Hahaha ja niebyłem na meczu bo niemogłem ale z tego co słyszałem w radiu to daliśmy dupy!! i się nie ma co oszukiwać!! Bo skoro Jensen przywozi tyle pkt jak na obcokrajowca to mi się śmiać chce jak wy mówiliście że jest jednym z najlepszych w 1 lidze reszta jak zwykle zawiodła oprócz Pietraszki i Jeleniewskiego bo oni na miare możliwości pojechali choć Jeleń też się nie popisał

rayallen

#478 Postautor: rayallen » 10 kwietnia 2005, o 17:56

Śledź 10 pkt
Stachyra 5 pkt
Karlsson 12 pkt (4 starty)
trumiński 9 pkt (3 starty)
Knapp 8 pkt (4 starty)

To zdobycze punktowe w tej kolejce(jak narazie, bo nie wszystkie mecze sie już skończyły) tych zawodników, którzy ponoc żadali za dużo pieniędzy w stosunku do ich faktycznej wartości.

Za to Jensen, Dominiczak, Franków i Piszcz pokazali klase