Stadion
- rafal13056
Re: Stadion
kiedy proba oswietlenia bedzie ??prosze info 100%
http://www.kurierlubelski.pl/artykul/53 ... ,id,t.html
no nareszcie te sektory buforowe otworzą. dobra robota
rafal13056 pisze:kiedy proba oswietlenia bedzie ??prosze info 100%
Jutro o 13. Info KMO 100%
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
pulkownik pisze:http://www.kurierlubelski.pl/artykul/535485,zuzel-ilu-widzow-na-stadionie-na-meczach-kmz-lublin,id,t.html
Nareszcie jakieś konkretne informacje i wyliczenia
Słuchajcie. Na stronie http://www.kmzlublin.pl po prawej stronie jest ankieta dot. oświetlenia 5 kwietnia na ZK. Na razie wyniki są niekorzystne ale można to zmienić. 
smerf_997 pisze:Wątpię, samo urządzenie zapłonowe (zapłonnik) jest niewielkich rozmiarów i często mieści się w oprawie, a co do tych szaf, to zapewne znajdują się tam zabezpieczenia, jakieś elementy rozdzielcze
Najwyraźniej różnie może być, mam kilka takich lamp oczywiście dużo mniejszych, po 150w i żadna nie ma w obudowie takiego układu.
Mniejsza o to.
Przejeżdżając dzisiaj koło stadionu koło 15 paliło się już kilka lamp !!!!! a więc jest PRĄD
Hamujmy euforie, pewnie z agregatu... 
Kalix pisze:Przejeżdżając dzisiaj koło stadionu koło 15 paliło się już kilka lamp !!!!!
A dokąd te lampy jechały?
Przepraszam, musiałem
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Z okna widze, ze dziala oswietlenie w tej chwili, fajnie to wyglada :]
no to gdzie te zdjecia? 
będzie jakiś filmik? 
Juz wylaczyli 
byłem na stadionie i widziałem.....chcecie to wrzuce fotki;P
Jacek Rempała:"Niezbyt ciepło przyjęli mnie kibice w Bydgoszczy, od jednego dostałem nawet morelem"
Czekamy!
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Jacek Rempała:"Niezbyt ciepło przyjęli mnie kibice w Bydgoszczy, od jednego dostałem nawet morelem"
Wow, normalnie GP mozna jechac i nie bedzie gorzej niz w jakims Krsko czy Terenzano 
Motor mocny
i tak cześć jeszcze włączali i ustawiali;P
Obyśmy wszystko jechali przy świetle. W światłach pięknie ukrywa się ta nasza ruina 
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Jaka ruina
? Oswietlenie mamy, to juz nie ruina :]
Nic tylko teraz sie o GP starac 
GP niekoniecznie. Ale jakaś runda IME, IMŚJ, DMŚJ czy inne stają się realne. Do dzieła Panowie Działacze 
http://lublin.gazeta.pl/lublin/56,35640,11391592,Wrazenia,,1.html
zdjęcia, filmik i informacja o tym, że Rzeszów jest zainteresowany startami na naszym torze (niby do momentu zakończenia remontu na ich stadionie). Pewnie to jest wymysł dziennikarski, ale fajnie byłoby obejrzeć jakiś mecz ekstraklasy
Poza tym chyba nas stadion nie spełnia wymogów licencyjnych ekstraklasy.
zdjęcia, filmik i informacja o tym, że Rzeszów jest zainteresowany startami na naszym torze (niby do momentu zakończenia remontu na ich stadionie). Pewnie to jest wymysł dziennikarski, ale fajnie byłoby obejrzeć jakiś mecz ekstraklasy
Poza tym chyba nas stadion nie spełnia wymogów licencyjnych ekstraklasy.
No widać są dobrze poinformowani:
"Nie wiadomo, czy na pierwszym żużlowym meczu sezonu w Lublinie, 9 kwietnia (KMŻ jedzie z Orłem Łódź) oświetlenie będzie włączone. Może mecz odbędzie się w środku dnia"
Także możemy sie spodziewać Stali na 100%
"Nie wiadomo, czy na pierwszym żużlowym meczu sezonu w Lublinie, 9 kwietnia (KMŻ jedzie z Orłem Łódź) oświetlenie będzie włączone. Może mecz odbędzie się w środku dnia"
Także możemy sie spodziewać Stali na 100%
Są dobrze poinformowani. Mój kumpel z mosiru mówi że są bardzo duże szanse na mecz Józefów z Unią Leszno.
niespokojny napisał(a):
Sprawka to człowiek mentalnie z jakiegoś starego, skrajnego PGRu na zadupiu. Kononowicz kuźwa.
Sprawka to człowiek mentalnie z jakiegoś starego, skrajnego PGRu na zadupiu. Kononowicz kuźwa.