harry pisze:No to napisz bohaterze i znawco wszelakich mądrości żużlowych
Nie jestem nim, tylko wieloletnim kibicem, wiec sie nie piekle w kazdym kolejnym poscie i nie wymadrzam.
harry pisze:Ge(l)o ! A gdzie Ty jesteś??? Jadą po Twoim ukochanym klubie
Gdzie jestem... Czasem lubie w piatkowe wieczory porobic cos innego niz wpatrywac sie w monitor i sikac z podniecenia czy jakis harry mi czasem nie odpisal. Mam nadzieje, ze sie nie obrazisz, ze odpisuje dopiero w sobote rano.
Po moim ukochanym klubie... mozna to tak nazwac. Ale takim samym ukochanym klubem byl dla mnie Motor, LKZ i TZ, wiec tu nie ma zadnej roznicy.
Myslisz, ze mi sie podoba organizacja w klubie, zaangazowanie i wiedza dzialaczy czy trenera albo przebieg zawodow w Lublinie ? Nie, nie podoba mi sie, ale ludzie, ktorzy beda ciagnac zuzlowy wozek w Lublinie maja u mnie kredyt zaufania i wierze w nich jak w poprzednie ekipy (lacznie z Toba).
Dobrze, ze wytykasz bledy, nie odbieram Ci zuzlowej wiedzy i doswiadczenia, ale ton Twoich wypowiedzi i bijaca z nich buta i arogancja po prostu mnie raza. Tak jak wczesniej pisalem, az Cie swedzi, ze to juz nie Ty mozesz sie wykazac.
Proponuje dalsze uwagi wymieniac na PW, co by nie zasmiecac innym forumowiczom tematu.