Treningi
Re: Treningi
Niech ktos napisze o ktorej jutro trening.
Spotykamy się w czwartek i piątek na małym zgrupowaniu, którego celem będzie dopasowanie sprzętu oraz we wtorek na treningu przedmeczowym - powiedział nowy trener lublinian.
ciekawe kto sie pojawi na tych treningach
Dzisiaj na treningu mile widziani są: Puzon, Karol, Łukaszewski, Piszcz, Suchy, Miesiąć ;]
-
ziomal198666
napisz do nich, powinni przyjąć zaproszenie.
Mógłby się ktoś podzielić wiedzą nt. dzisiejszego treningu? 
-
karolspeedway
Trenował Miesiąc, Puzon, Suchecki, Piszcz i szkółka.
Zgrupowanie po byku
Rewolucja 
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Żeby Baran przyjeżdżał na treningi to trenerem musiałby być Hitler, a prezesem Stalin 
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Trening, nic ciekawego.Trener Dzikowski mierzył czasy poszczególnym zawodnikom.
Suchecki jakby najlepszy z trójki Piszcz, Suchecki, Puszakowski.
Po za tym klubu Lubelski Węgiel KMŻ nie stać mimo dotacji
na walkie-talkie dla trenera i toromistrza!!!
Panie Sprawka!!! zlituj się i kup Pan te walkie-talkie kilkaset zł to nie wydatek!!!
K. Baran jak święta krowa i baran razem wzięci -- nie pojawił się na treningu.
Najprawdopodobniej ze względu na K. Barana jest jutro trening w Rzeszowie.

Suchecki jakby najlepszy z trójki Piszcz, Suchecki, Puszakowski.
Po za tym klubu Lubelski Węgiel KMŻ nie stać mimo dotacji
Panie Sprawka!!! zlituj się i kup Pan te walkie-talkie kilkaset zł to nie wydatek!!!
K. Baran jak święta krowa i baran razem wzięci -- nie pojawił się na treningu.
Najprawdopodobniej ze względu na K. Barana jest jutro trening w Rzeszowie.
Ostatnio zmieniony 16 czerwca 2011, o 19:44 przez janek, łącznie zmieniany 1 raz.
- niespokojny
- Trener
Dlaczego trening w Rzeszowie, a nie np w Gorzowie albo Toruniu? Na miejscu Puzona i Sucheckiego w du.. bym to mial. Moze przeniesmy jeszcze mecze do Rzeszowa 
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
kibicLBN pisze:Żeby Baran przyjeżdżał na treningi to trenerem musiałby być Hitler, a prezesem Stalin
Z Baranem to mi sie tekst z Psów kojarzy (trochę przerobiony
"A jeden taki Baran Karol, to się #@#$% wszędzie chwalił, że się #@#$% niczego nie boi. To ja pytam go, bo przedtem z nim tutaj siedziałem, jak to Karolku, niczego się nie boisz? Bo ja w Boga wierzę... itd "
Trener bedzie mial powazna zagwozdke po tym treningu (chyba, ze cos zmieni sie w nastepnych). Puzon znow bez formy, tylko raz udalo mu sie wygrac. w kazdym nastepnym starcie przyjezdzal ostatni. Barana oczywiscie nie bylo i tu pojawia sie problem. Postawic na slabego Puzona czy na swieta krowe z Rzeszowa? A moze w ogole zrezygnowac z obydwu panow i jechac tylko dwoma polskimi seniorami - Miesiacem i Suchym? Na obecna chwile ten wariant wydaje sie rozsadny no ale nie ja jestem trenerem 
Po dzisiejszym treningu widać jak na dłoni że z polskiej obsady liczyć można tylko na Miesiąca i Sucheckiego . Miesiąc dzisiaj był po za konkurencją
. Natomiast Puszakowski przegrywał nawet z Piszczem .... chociaż Piszcz też formą nie grzeszy ... A Baran jak ta święta krowa dalej leje na treningi. Szkoda że Puszak i Piszcz nie mają formy bo wtedy Baranek by poszedł w odstawkę
! A tak to trzeba jeszcze pokombinować............
Ale ogólnie trening mi się podobał
. Chłopaki trochę potrenowali i jeżeli dalej Dzikowski będzie ich gonił to coś jeszcze z awansu może wyjść
.....
Ale ogólnie trening mi się podobał
Karol na pewno nadzorował produkcje wydechów dla niego żeby już więcej nie musiał narzekać
No i standardowo jak co czwartek kiedy jest trening musiał pewnie być u mechanika z silnikami, bo przecież w tym sezonie są z nich takie rakiety.