Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Re: Żużel LIVE - shoutbox meczowy
To jest menadżer, a nie trener młodzieży. Ma ich uczyć jeździć ?
A Staszewski kim jest?
I jesli dobrze pamietam, to Barona ściagano do Torunia również pod kątem pracy z juniorami.
Świst też jest managerem. I właśnie w kuchni zobaczyliśmy, czym rózni się dobry manager od Śwista :D
I jesli dobrze pamietam, to Barona ściagano do Torunia również pod kątem pracy z juniorami.
Świst też jest managerem. I właśnie w kuchni zobaczyliśmy, czym rózni się dobry manager od Śwista :D
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Karczewski i Affelt uchodzili za wielkie talenty, Franek się odrodził, dla Affelta nie było nawet miejsca w Apatorze.
Ale w kontekście Barona, jak dla mnie zrobił sobie nazwisko na unijnej hydrze. Przecież jak się zaczęły gorsze czasy to on nawet taktycznych w Unii nie robił i zawsze znalazł sobie jakieś durne wytłumaczenie. Jeden plus to doprowadził MotoArenę do stanu, że jest atutem gospodarzy. To nie jest mało, ale dalej uważam, że jest przereklamowany
Świst to się pogubił, bo mu w Lublinie nie zapłacili za padlinę, która odstawiał. Zawsze może zostać pogodynką i mówić o rzęsistym deszczu
Ale w kontekście Barona, jak dla mnie zrobił sobie nazwisko na unijnej hydrze. Przecież jak się zaczęły gorsze czasy to on nawet taktycznych w Unii nie robił i zawsze znalazł sobie jakieś durne wytłumaczenie. Jeden plus to doprowadził MotoArenę do stanu, że jest atutem gospodarzy. To nie jest mało, ale dalej uważam, że jest przereklamowany
Świst to się pogubił, bo mu w Lublinie nie zapłacili za padlinę, która odstawiał. Zawsze może zostać pogodynką i mówić o rzęsistym deszczu
Haron90 pisze:Jak niespodzianka to zdecydowanie Tungate, jeśli utrzyma formę.
To prawda, a miał być szóstym seniorem w Rybniku, oczekującym na start. Wiele może się jeszcze wydarzyć w następnych kolejkach, ale na dziś Rohan jest pewniakiem do miejsca w ekstralidze 2026. Jamon Lidsey, Mads Hansen czy Rasmus Jensen są wyraźnie słabsi od Tungate'a. Kvech kończący U24 i emeryci z ROW-u tak samo. W kolejce do degradacji na zaplecze czekają też zawodnicy z polską licencją (Fajfer, Lampart, Tarasienko, może też Drabik i Miśkowiak), ale akurat z nimi Rohan nie rywalizuje o miejsce w ekstralidze.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Pawliccy chwaleni na tym forum, piekło zamarzło :)
Wczoraj podobał mi się też Drabik, jazda lepsza niż punkty, trochę zabrakło szczęścia na torze, a jeden bieg strasznie spaprał mu Knudsen.
Teraz młody Duńczyk chyba wywalczył sobie miejsce w składzie na kolejny mecz, ciekawe tylko czy Holder wróci za Nickiego.
Wczoraj podobał mi się też Drabik, jazda lepsza niż punkty, trochę zabrakło szczęścia na torze, a jeden bieg strasznie spaprał mu Knudsen.
Teraz młody Duńczyk chyba wywalczył sobie miejsce w składzie na kolejny mecz, ciekawe tylko czy Holder wróci za Nickiego.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Ładnie Bańbor i Jaworski zaczęli walkę o Srebrny Kask. Jeden został pół prostej za stawką, drugi zagrzał się po stracie pozycji i zaliczył U.
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
Tor dramatyczny. Jedni pole ze startu i żadnych możliwości wyprzedzania.
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
blajar pisze:Tor dramatyczny. Jedni pole ze startu i żadnych możliwości wyprzedzania.
Niestety tak to wygląda każdy tutaj pogubi punkty. Zwycięzca może być dość niespodziewany.
Edit. A jednak Wiktor ze zwycięstwem. Reszta podium bardzo młoda i na pewno jest to niespodzianka. Nasze Bartki dziś niestety bardzo słabo, a zawody ogólnie nudne bardzo.
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
Doyle to jednak jest pechowy.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
- tezetomaniak
- Trener
Biorąc pod uwagę, że Kurtz ma jeszcze 3 domowe rundy GP (2 Manchestery i Wrocław) to może być kolejny rudy IMŚ
Zasrany Thomsen
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Kuba, nie możesz jednak pogadać z tym Holderem, żeby został? :D
A co ma 270 metrowa agrafka, trudna technicznie wspólnego z jazdą na ligowych lotniskach?
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
kibicLBN pisze:A co ma 270 metrowa agrafka, trudna technicznie wspólnego z jazdą na ligowych lotniskach?
Generalnie wobec odejścia Domina, pozostanie Jacka byłoby pozytywną informacją ;)
Nie mam żadnego info że Dominik zostaje, ale przypomina to wszystko historię Jacka i Przyjemskiego rok temu. Także zalecam spokój.
Mi raczej przypomina historię Michelsena, ale zazdroszczę optymistycznego podejścia ;).
Richie Faulkner:
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
RadeKas pisze:zazdroszczę optymistycznego podejścia ;).
Chciałem to samo napisać :). W przypadku Holdera i Przyjemskiego był rzucony ogólnik przez Pukę. W sprawie Kubery znamy szczegóły.
Zdecydowanie przypomina historię MM, a nie Jacka z zeszłego roku. O Holderze to pojawiały się info, ze ktoś coś gdzieś komuś, ze rozmawia z kimś. Ale nie było w okól tego takiego szumu i tak jednoznacznych artykułów, jak w przypadku Domina.
Ja też bardzo chciałbym się obudzić np. 1 czerwca i dostać od fejsbukowego profilu Motoru prezent w postaci zdjęcia Kępy i Dominika z kontraktem w ręce, ale raczej się to nie wydarzy
Ja też bardzo chciałbym się obudzić np. 1 czerwca i dostać od fejsbukowego profilu Motoru prezent w postaci zdjęcia Kępy i Dominika z kontraktem w ręce, ale raczej się to nie wydarzy
No trzeba powiedzieć, ze chłop wygląda jak "real deal". Śmiałem się z gadania, ze bedzie walczyć o medal SGP, ale widać nie miałem racji. Gość wygląda niesamowicie. I jasne, sporo zawodów jeszcze przed nami i wciąż gdzieś jednak z tyłu głowy człowiek ma, ze moze to jakiś złoty silnik czy coś. Kurde, przecież 2 lata temu Kurtz był solidnym (no bardzo solidnym) pierwszoligowcem. I nic poza tym. A teraz leje światową czołówkę jak chce. Niesamowita historia.tezetomaniak pisze:Biorąc pod uwagę, że Kurtz ma jeszcze 3 domowe rundy GP (2 Manchestery i Wrocław) to może być kolejny rudy IMŚ
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
A gdzie w tym wszystkim Domin Kubera?
Kurtz jeszcze nie dawno 1 ligowiec ---> Kubera ekstraligowiec
Fakty.
Kurtz jeszcze nie dawno 1 ligowiec ---> Kubera ekstraligowiec
Fakty.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Dominik jest obecnie zawodnikiem Ekstraligowego Motoru Lublin, średnia w lidze 2.3 i 5 miejsce w klasyfikacji SGP.
Fakty.
Ale nie wiem w sumie, bo nie rozumiem Twojego posta ;)
Fakty.
Ale nie wiem w sumie, bo nie rozumiem Twojego posta ;)
Patologia GP. Kubera 3,0,0,3,0 ląduje w finale.
Lindgren 3,2,3,w (niesłuszne moim zdaniem),2 poza. Zmarzlik podobnie.
Dobrze, że chociaż Holder wygrał.
Lindgren 3,2,3,w (niesłuszne moim zdaniem),2 poza. Zmarzlik podobnie.
Dobrze, że chociaż Holder wygrał.
Lindgren został z finału okradziony i to na 2 raty. Najpierw wykluczenie z Kurtzem, a później Thomsen. Mega szkoda. Runda zasadnicza jest obecnie tak ciekawa, że na stadionie po 2 pierwszych seriach większość biega do toalety i po piwo z nudów. W ubiegłych latach, przy poprzednim systemie - skupienie było większe. Kubera w finale to żart.
System z SECu jest chyba najfajniejszy. Premiuje najlepszych.
System z SECu jest chyba najfajniejszy. Premiuje najlepszych.
Z tym Kurtzem historia niesamowita. Gość w extralidze był taką drugą linią i to nie za mocną, bez wyrazu, zszedł ligę niżej i odbił 3 poziomy w górę. No i mamy po 2 rundach GP lidera Kurtza. I to nie żaden fart, z przyjemnością patrzy się na jego jazdę. Lewicki mówił że ma jakieś rzadko stosowane rozwiązanie od Hollowaya?
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
kibicLBN pisze:System z SECu jest chyba najfajniejszy. Premiuje najlepszych.
Biorąc pod uwagę, ze system 20 biegów i koniec odszedł do lamusa i nie ma prawa bytu z powodu telewizji, to tak. SEC ma chyba najbardziej sensowny system PO w zawodach indywidualnych. Natomiast tegoroczny z SGP (który jest taki sam jak w IMME) jest po prostu tragiczny. I nie zmienia tego fakt, ze Dominik już drugi raz na nim skorzystał.