Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
-
- Senior
Re: Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
Uff udało się jeden normalny i dziecięcy:)
Mam wrażenie, że nie było ciężko - ja bez problemu dodałem do koszyka 4 sztuki, żona też 4, mogliśmy na lajcie kupić 8 karnetów na B, C, ale było potrzebnych tylko 4, więc po 15 minutach ktoś się ucieszył, bo 4 wróciły do puli :)
Ostatnio zmieniony 26 listopada 2024, o 08:29 przez Kshyhu, łącznie zmieniany 1 raz.
Motor mocnyj!
Poziom łatwości po lubelsku - pomijając zwroty, karnety zeszły po 25 sekundach, a nie po 6 ;)
udany zakup jednej sztuki o 20:44. wcześniej padła mi mozilla potem chrome i dupę uratował telefon
Kshyhu pisze:Mam wrażenie, że nie było ciężko - ja bez problemu dodałem do koszyka 4 sztuki, żona też 4, mogliśmy na łapcie kupić 8 karnetów na B, C, ale było potrzebnych tylko 4, więc po 15 minutach ktoś się ucieszył, bo 4 wróciły do puli :)
Nawet mnie nie denerwuj, ani jednej sztuki od początku...
Pewnie masz internet jeszcze z Neostrady :)
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Mi niestety też się nie udało. Smutek jest. Będzie oglądanie w TV. Tak jak w 2020 wtedy też się nie udało kupić :-(.
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
Ja w pierwszych dziesięciu sekundach klikałem i nic z tego. Pierwszy raz sezon bez karnetu.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Przyzwyczaicie sie. Trzeba szukac pozytywów :)
Ja tam ciesze sie, ze bylo mi dane ogladac w Lublinie zuzel na zywo przez jakies 35 sezonow przed rokiem 2019. A te pare sezonow mozna sie przemeczyc przed "telewizorem" (w praktyce najczesciej telefonem) :D
Ja tam ciesze sie, ze bylo mi dane ogladac w Lublinie zuzel na zywo przez jakies 35 sezonow przed rokiem 2019. A te pare sezonow mozna sie przemeczyc przed "telewizorem" (w praktyce najczesciej telefonem) :D
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
meesha pisze:Przyzwyczaicie sie. Trzeba szukac pozytywów :)
Też tak myślałem w tamtym roku, a potem szukałem biletu bo ciągnęło na Zygmunta.
Ja w tamtym roku na Z5 byłem dwa razy. Na finale IMP i finale ligi (plus tam jakieś młodzieżowe). I w obu przypadkach utwierdziłem się w przekonaniu, że w takich warunkach średnio chce mi się męczyć i oglądać pogromy do 30-35
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
-
- Senior
Szczyt, szczytów to był mecz z włókniarzem brrrr
Po finale we Wrocławiu i dwóch meczach u siebie( kłótni prawie bójce z Januszami) zupełnie odpuściłem oglądanie meczy na stadionie. Chciałem kupić Młodemu karnet jednak się nie udało. Nie płacze i płakać nie będę,bo mam dość tych cyrków na stadionie.
Do mnie karnety 2025 już dotarły, a jak u Was?
Wesołych Świąt i udanego nowego sezonu Motoru!
Wesołych Świąt i udanego nowego sezonu Motoru!
U mnie status Wysłane ;)
-
- Senior
U mnie też
Musicie ludzi denerwować?
Richie Faulkner:
RadeKas pisze:Musicie ludzi denerwować?
+1 bezczele ;)
A ja nie mam. Nie kupowałem.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Cześć jak by ktoś miał bilet dziecięcy do odstąpienia chętnie przyjmę(w sensie odkupię).
511536456
511536456
Jakby co, to mam jeden dziecięcy karnety 513 074 256.
Macie możliwość przekazania biletu w aplikacji, czy coś się w tej materii zmieniło? Jedyna opcja, która mi się pokazuje to odsprzedaż na Fansale.
Edit: Ok, wskoczyło.
Edit: Ok, wskoczyło.
#NajśmieszniejszaLigaŚwiata
Wraca akcja z biletami dla krwiodawców
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 4794460570
Już jutro (20.06.2025), tylko w naszej Siedzibie Głównej będziemy mieć dla Was 50 biletów na mecz ORLEN OIL Motor Lublin vs. GEZET STAL Gorzów
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 4794460570
Mam do odstąpienia 3 bilety. tel. 693 552 023