Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
Re: Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
Mam, ale to tylko powiadamia Cię, że oferta się pojawiła. No nic, trzeba klikać z prędkością światła...
edit: MATKO BOSKO KOCHANO, JEZUSIE NAZAREŃSKI UDAŁO SIĘ. Widzimy się na fecie.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
RadeKas pisze:Mam, ale to tylko powiadamia Cię, że oferta się pojawiła. No nic, trzeba klikać z prędkością światła...
Gratulacje RadeKas. Od czasu, gdy napisałeś, że masz akurat wesele jutro (to chyba Ty) zapamiętałem Cię, że miałeś ogromnego pecha z terminami. Fajnie, że się udało :)
Dzięki. Na szczęście ostatecznie wyjdzie tak, że i wesele zaliczone, i mecz :). Uffffffff.
Richie Faulkner:
Wciąż szukam, kupię dwa na poniedziałek.
Ostatnio zmieniony 26 listopada 2024, o 17:27 przez Erwin, łącznie zmieniany 1 raz.
Mam do odstąpienia jeden bilet na finał. Nie sprzedam po poprzez fansale, ale odstąpię poprzez Eventim pass jednemu wybranemu po wcześniejszej wpłacie blikiem (95 zł). Nie decyduje kto pierwszy, tylko kto się zasłużył na forum i w ten sposób wybiorę szesliwca :)
O moją wiarygodność raczej nie musicie się obawiac :) kto zainteresowany niech wyśle PM.
O moją wiarygodność raczej nie musicie się obawiac :) kto zainteresowany niech wyśle PM.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Flagg pisze:Mam do odstąpienia jeden bilet na finał. Nie sprzedam po poprzez fansale, ale odstąpię poprzez Eventim pass jednemu wybranemu po wcześniejszej wpłacie blikiem (95 zł). Nie decyduje kto pierwszy, tylko kto się zasłużył na forum i w ten sposób wybiorę szesliwca :)
A jakie kryterium zadługi bedzie ..? ;) nie lubie przegrywać więc nie wiem czy aplikować ;)
-
rumburaquee
- Zawodowiec
Saint pisze:Flagg pisze:Mam do odstąpienia jeden bilet na finał. Nie sprzedam po poprzez fansale, ale odstąpię poprzez Eventim pass jednemu wybranemu po wcześniejszej wpłacie blikiem (95 zł). Nie decyduje kto pierwszy, tylko kto się zasłużył na forum i w ten sposób wybiorę szesliwca :)
A jakie kryterium zadługi bedzie ..? ;) nie lubie przegrywać więc nie wiem czy aplikować ;)
Potrójne salto do przodu i jedno do tyłu ze stójką;)
Saint pisze:Flagg pisze:Mam do odstąpienia jeden bilet na finał. Nie sprzedam po poprzez fansale, ale odstąpię poprzez Eventim pass jednemu wybranemu po wcześniejszej wpłacie blikiem (95 zł). Nie decyduje kto pierwszy, tylko kto się zasłużył na forum i w ten sposób wybiorę szesliwca :)
Kryterium będzie skrajnie nieobiektywne i zależne od mojego widzimisię, znaku zodiaku, poglądów politycznych, orientacji seksualnej, wyznania i stosunku do służby wojskowej ;)
Na zgłoszenia czekam do końca dnia dzisiejszego, potem wybiorę zwycięzcę ;)
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Kupię 1 bilet na finał 7 października. Może to być bilet dziecięcy, albo ulgowy, albo normalny.
Dzięki wszystkim za zainteresowanie, bilet znalazł już swojego posiadacza. Z góry przepraszam wszystkich, którym nie odpowiedziałem bezpośrednio na PW, ale trochę ich było i odpowiadania każdemu z osobna by trochę zajęło. Niestety, bilet miałem tylko jeden :)
Siemka,jak by komuś się zwolnił normalny bilet proszę o kontakt 511536456.
Wciąż szukam jednego biletu, proszę o kontakt gdyby ktoś miał na zbyciu
Ostatnio zmieniony 26 listopada 2024, o 17:26 przez Erwin, łącznie zmieniany 1 raz.
Mam jeden dziecięcy dostępny.
-
rumburaquee
- Zawodowiec
radonis pisze:Mam jeden dziecięcy dostępny.
Aktualne?
Flagg pisze:Dzięki wszystkim za zainteresowanie, bilet znalazł już swojego posiadacza. Z góry przepraszam wszystkich, którym nie odpowiedziałem bezpośrednio na PW, ale trochę ich było i odpowiadania każdemu z osobna by trochę zajęło. Niestety, bilet miałem tylko jeden :)
Flagg, a czy mógłbyś mi podpowiedzieć, w jaki sposób przekazuje się te bilety przez Eventim Pass? Nigdzie nie mogę tego znaleźć...
Motor mocnyj!
W apce wchodzi w zakładkę Bilety i tam będziesz mieć niebieski link "wszystkie bilety Eventim pass". Wybierasz bilet, który chcesz przekazać i dajesz przekaż bilet. To generuje linka, który wysyłasz osobie, którdj chcesz dać bilet. Opcji masz kilka, czy to przez Messenger w, maila czy inna apke.
Ta osoba kilka link ( musi mieć apke Eventim i konto), akceptuje przekazanie i tyle. Bilet jest jej, a ty tracisz do niego dostep
Ta osoba kilka link ( musi mieć apke Eventim i konto), akceptuje przekazanie i tyle. Bilet jest jej, a ty tracisz do niego dostep
radonis pisze:Mam jeden dziecięcy dostępny.
Czy bilet jest nadal dostępny?
Flagg pisze:W apce wchodzi w zakładkę Bilety i tam będziesz mieć niebieski link "wszystkie bilety Eventim pass". Wybierasz bilet, który chcesz przekazać i dajesz przekaż bilet. To generuje linka, który wysyłasz osobie, którdj chcesz dać bilet. Opcji masz kilka, czy to przez Messenger w, maila czy inna apke.
Faktycznie! Nie wiem, jak mogłem tego nie widzieć :D Dzięki!
Motor mocnyj!
Bozena pisze:radonis pisze:Mam jeden dziecięcy dostępny.
Czy bilet jest nadal dostępny?
Sorki, ale miałem taki młyn przed meczem, że nawet tu nie zajrzałem. Dość napisać, że jechałem na mecz 415 km motocyklem do Lublina na styk, ale zdążyłem na pierwszy bieg.
No to w poniedziałek wojna o karnety.
Złość, łzy, nerwy i zgrzytanie zębami.
Złość, łzy, nerwy i zgrzytanie zębami.
od 1988 tylko SPEEDWAY
I mobilizacja całych rodzin każdy na innym urządzeniu xD
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Spoko, bedzie o jeden wiecej. Klub nie jest mi w stanie zapewnic cywilizowanych warunkow do ogladania spotkan, wiec ja sobie daruje kupno karnetu.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
Ja ide tym samym tropem, chyba ze na kopalni cos rzuca z dofinansowaniem to wezme zeby syn sie nie burzyl ;)