Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
Re: Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
Witaj w klubie :)
Bo im (januszom, pozerom) nie chodzi o walkę o coś. Chodzi o lansowanie się na sukcesie. O wstawianie fotek na FB, o wołanie fotografów, żeby zrobił im zdjęcie do gazety, którym będą mogli się pochwalić znajomym i pucować jakimi to oni nie są kibicami, bo kupili żółtą koszulkę w sklepiku przed meczem, mierząc ją i wybierając przez pół godziny przez co nie można normalnie kupić programu ;)Kshyhu pisze:rumburaquee pisze:Bilety jeszcze dostępne. Cieszę się że nastąpiła weryfikacja kibiców:)
A ja jestem zaskoczony - byłem przekonany, że ludzie się rzucą na bilety, wszak będzie to pierwszy od bardzo dawna mecz o coś, gdzie emocje możemy mieć do ostatniego biegu.
Pamiętasz jak w 2016 roku podczas Euro ludzie, którzy na co dzień mają piłkę nożną w pompie wstawiali zdjęcia jak to całymi rodzinami zrobili sobie "strefy kibica", poubierali się na biało-czerwono i pomalowali gęby? To ten sam kazus.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Dokładnie tak - dochodzą do tego hipokryci (znam takich kilku), którzy bardzo ochoczo robią sobie fotki na FB (od 2-3 lat) a zdradzili i porzucili żużel w Lublinie około 1995 roku.
To straszne :( W takim razie powinni zbudować stadion na 3 tys ludzi a na bramce dać selekcjonerów z zuzel.info ;}
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Źle mnie zrozumiałeś.
Dla mnie to po prostu zabawne, że można być taką chorągiewką i jeszcze się tym publicznie szczycić.
Dla mnie to po prostu zabawne, że można być taką chorągiewką i jeszcze się tym publicznie szczycić.
Tak samo wygląda to na wszystkich wielkich stadionach w innych dyscyplinach. Kibice są różni, najważniejsze że są i ważne by było ich jak najwięcej. Tyle w temacie. Mi nie przeszkadza to, że ktoś nie wie jak program wypełnić, serio.
A mi przeszkadza jak ktoś dla kogo żużel w Lublinie mógłby nie istnieć robi sobie fotki na stadionie jakim jest wielkim kibicem a nawet udziela wywiadu dla telewizji jako ekspert. No żesz fuck - gdzie byłeś jeden z drugim przez 30 lat?
-
rumburaquee
- Zawodowiec
Podejrzewam że i klubowi tacy kibice " celebryci" są potrzebni...
Gelo pisze: a nawet udziela wywiadu dla telewizji jako ekspert.
No a kogo zapytać jak eksperci z 60-letnim stażem w domu przed tv
Zresztą nie wiem, dziennikarz powinien najpierw o staż zapytać i dać test do wypełnienia?
Ja byłem np. na meczu siatkówki i nie znałem siatkarza żadnego praktycznie i co to zmienia? Jakby mnie tv zaczepiła to też bym coś powiedział ;]
Wystarczy nie być hipokrytą i nie udawać kogoś kim się nie jest.
Jest tylko kilku prawdziwych kibicow info 100% kmo! Reszta to pikniki ktorzy powinni miec zakaz stadionowy ;)
Oczywiście, tacy ludzie są częścią sportu. Tylko strasznie bawi mnie ten lans, to wszystko. Ale nawet wśród moich "znajomych" widzę, że ten wielki "bum" minął i teraz zaczynają wstawiać fotki w koszulkach piłkarskichCooper pisze:Tak samo wygląda to na wszystkich wielkich stadionach w innych dyscyplinach. Kibice są różni, najważniejsze że są i ważne by było ich jak najwięcej. Tyle w temacie. Mi nie przeszkadza to, że ktoś nie wie jak program wypełnić, serio.
Też mam zamiar wybrać się na mecz siatkówki, bo nigdy tego na żywo nie widziałem, ale nie będę grał wielkiego kibica LKPS, bo nim nie jestem.
Irytuje tylko ta rewia mody przy sklepiku kiedy chcę tylko kupić program i iść w swoją stronę ;)
O to to! Gelo 3 punkty!Gelo pisze:Wystarczy nie być hipokrytą i nie udawać kogoś kim się nie jest.
Może aż tak drastycznie to nie - janusze też są potrzebni, bo jakby nie było nabijają frekwencję i kasę klubu. Też nie mam z tym najmniejszego problemu. Taki janusz też jest czasem fajny, bo jak czegoś nie wie to zapyta. Można wtedy podreperować zakompleksione ego podrzędnego urzędasa, któremu nic w życiu nie wyszło. Ale mnie krew zalewa jak widzę hipokrytę czy pozera, bo "teraz tak wypada".
Kargolo pisze:Też mam zamiar wybrać się na mecz siatkówki, bo nigdy tego na żywo nie widziałem, ale nie będę grał wielkiego kibica LKPS, bo nim nie jestem.
Tzn.? Nie kupisz koszulki klubowej, nie będziesz krzyczał "ostatni"? Trzeba mieć na to jakiś staż najpierw? :)
Też się kiedyś wybiorę na siatkę. Chcę zobaczyć Leona na żywo. Będę mógł sobie pozwolić na bycie januszem :)
Nie będę wstawiał fotek do internetu, nie będę szarpał za ubranie fotografa, żeby zrobił mi zdjęcie.
Krzyczeć "os-tat-ni" też raczej nie będę, bo jakoś słabo mi to brzmi ;)
A koszulki klubowej też nie kupię, bo nie uważam się za kibica tego klubu.
Zjem popcorn, wypiję piwko i popiknikuję :)
Spoko jeszcze ze dwa lata i wrócimy do luzów na Zygmuntowskich, o ile żużlowy Motor przetrwa kryzys, który nadejdzie.
Ja tęsknię. Nazajutrz kupiłem bilet jak biały człowiek. Nie można tak zawsze ?
Mecz piłkarski równolegle grają, pewnie to miało wpływ, że na żużel bilety nie zeszły w 10 minut. Może się piłkarski Motorek podniesie po ostatnich batach :D
Ja tęsknię. Nazajutrz kupiłem bilet jak biały człowiek. Nie można tak zawsze ?
Mecz piłkarski równolegle grają, pewnie to miało wpływ, że na żużel bilety nie zeszły w 10 minut. Może się piłkarski Motorek podniesie po ostatnich batach :D
Kargolo pisze:Nie będę wstawiał fotek do internetu, nie będę szarpał za ubranie fotografa, żeby zrobił mi zdjęcie.
No widzisz, a ludzie w większości tak robią, bo się jarają wydarzeniem, atmosferą itd., tak jest na meczach nie tylko w Polsce, ale np. na stadionach piłkarskich (w Anglii czy innej Hispzanii) janusze z Azji wykupują połowę stoisk z koszulkami a z robieniem zdjęć przez nich to wiadomo jak jest :)
U nas zawsze bardziej kij w dupie i brak dystansu. Oczywiście - nie powiem, żeby mnie czasem nie zirytował ktoś na stadionie kto ewidentnie jest "pierwszy raz" i wstaje mi co chwila przed nosem :) No ale co poradzić? Wyluzować. Pozwolić ludziom się cieszyć :) Bo gdyby nie oni to nikt by tych gadżetów w takich cenach nie kupował
Ostatnio zmieniony 11 września 2024, o 11:17 przez Cooper, łącznie zmieniany 1 raz.
Masy decydują czy coś jest popularne, modne czy nie. W dobie fejsa to już zapomnijcie o braku lansu . Tak działa ta machina ktoś na fejsie czy X coś inny odpowie media robią z tego artykuł ( clickbajt) i wszyscy grzeję dyszel w międzyczasie gdzieś tam reklama się pojawi i się kręci cyrk .
Gelo pisze:Też się kiedyś wybiorę na siatkę. Chcę zobaczyć Leona na żywo. Będę mógł sobie pozwolić na bycie januszem :)
Już się jedni wybrali zobaczyć a tam skucha bo nie zagrał nawet minuty taki "chłyt marketingowy" zrobili. Sprawdź sobie wcześniej czy gra na pewno w danym meczu .
Bo kto rozsądny chodzi na mecze towarzyskie? :) Kara musi być.
Ale ja tego dystansu mam wystarczająco. Przecież się nie spinam, przyznałem Ci, że ci ludzie są częścią sportu. Bawi mnie bycie hipokrytą i chorągiewką, ale nie jest to coś co wyprowadza mnie z równowagi. Patrzę z dystansem i lekkim zażenowaniem, to wszystko.Cooper pisze:Kargolo pisze:Nie będę wstawiał fotek do internetu, nie będę szarpał za ubranie fotografa, żeby zrobił mi zdjęcie.
No widzisz, a ludzie w większości tak robią, bo się jarają wydarzeniem, atmosferą itd., tak jest na meczach nie tylko w Polsce, ale np. na stadionach piłkarskich (w Anglii czy innej Hispzanii) janusze z Azji wykupują połowę stoisk z koszulkami a z robieniem zdjęć przez nich to wiadomo jak jest :)
U nas zawsze bardziej kij w dupie i brak dystansu. Oczywiście - nie powiem, żeby mnie czasem nie zirytował ktoś na stadionie kto ewidentnie jest "pierwszy raz" i wstaje mi co chwila przed nosem :) No ale co poradzić? Wyluzować. Pozwolić ludziom się cieszyć :) Bo gdyby nie oni to nikt by tych gadżetów w takich cenach nie kupował
I "u nas" jak zwykle źle? Nie to co na ZACHODZIE, co nie?
Wyczuwam ojkofobię.
-
rumburaquee
- Zawodowiec
Siatka w wykonaniu klubowym mnie wzdryga. Być może dlatego że za małolata byłem na Avi jak jeszcze pkt zdobywali tylko z zagrywki. Wynik meczu 3:2. O Boże co ja się na nudziłem i popcornu wtedy jeszcze nie było:)
Karamba pisze:Gelo pisze:Też się kiedyś wybiorę na siatkę. Chcę zobaczyć Leona na żywo. Będę mógł sobie pozwolić na bycie januszem :)
Już się jedni wybrali zobaczyć a tam skucha bo nie zagrał nawet minuty taki "chłyt marketingowy" zrobili. Sprawdź sobie wcześniej czy gra na pewno w danym meczu .
Elegancko zrobili frajerstwo i lemingi. Tyle zdjęć na Facebooku, tyle lansu poszło w piach. :)
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Siema,
Jak by komuś się zwolnił jeden bilet dla dziecka chętnie odkupię. Jednak nie musi to być dziecięcy odkupię każdy jedną sztukę.
511536456
Jak by komuś się zwolnił jeden bilet dla dziecka chętnie odkupię. Jednak nie musi to być dziecięcy odkupię każdy jedną sztukę.
511536456