Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Re: Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Jesli wypadnie Tungate Pedersen czy Holder to u24 moze byc obcokrajowiec, tj przy obecnym stanie kadry Knudsen.
Gdzie jest Małkiewicz, a gdzie Bańbor... Oby chłopak się ocknął, że nie zajedzie daleko z tym teamem.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Ale się musi Mrozek cieszyć ...
Ale ten Liglad jest przepiękny.
Jakby po powąchaniu 1 ligi już nigdy nie chciał tam wracać.
Jakby po powąchaniu 1 ligi już nigdy nie chciał tam wracać.
Na razie to nie ma za bardzo z czego. Do września jeszcze daleko.Haron90 pisze:Ale się musi Mrozek cieszyć ...
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
To co, już dzisiaj ogłaszamy kto pojedzie w play-offach? Nie obrażę się na taki scenariusz.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
-
rumburaquee
- Zawodowiec
No Ratajczak, szacun. Krasnala to chyba na taczce wywiozą:)
Haron90 pisze:Ale się musi Mrozek cieszyć ...
Narazie to największego banana na twarzy ma chyba Świącik. Doyle jedzie jak zeszłoroczny Madsen, a Madsen jak zeszłoroczny Doyle.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Falubaz ściągnął "pewniaka" Leona, a Leon postanowił zaryzykować z silnikami akurat w tym sezonie.
Niewykluczone, że pod koniec sezonu Madsen to ogarnie i dostroi, i to on się będzie śmiał ostatni, chociaż na ten moment brzmi to jak science-fiction.
No a Rasser idzie ścieżką wyznaczoną przez Pająka.
Niewykluczone, że pod koniec sezonu Madsen to ogarnie i dostroi, i to on się będzie śmiał ostatni, chociaż na ten moment brzmi to jak science-fiction.
No a Rasser idzie ścieżką wyznaczoną przez Pająka.
Pięknie Falubaziaki walczą o spadek. Szykują się niezłe baty.
Ściągasz top3 ligowca ostatnich lat za na pewno olbrzymią kasę a ten postanawia sobie szukać oszczędności na tunerze, masakra
Motor mocny
Madsen super transfer. Szkoda. Protas łebski facet. Do drużyny która się utrzymała ściągnęli napieracza na 12+ i czołowego polskiego juniora a nic im nie jedzie na razie. Gkm to nie jest wyjazdowa potęga. Przykro się na to patrzy.
Mi tam jakoś nie jest szczególnie przykro z powodu Falubazu. Chyba, że mowa o wynikach Hampela i samych emocjach związanych z wynikiem spotkania.
Tego jeszcze nie wiemy, po dwóch wyjazdach będą mieli komplet ;) Poważna weryfikacja za miesiąc w Toruniu.Gelo pisze:Gkm to nie jest wyjazdowa potęga.
-
rumburaquee
- Zawodowiec
Mi GKM teraz przypomina nasza drużynę jak zdobywaliśmy srebro.
Mi Falubazu nie szkoda. Jakoś nie mogę się przemóc i dobrze życzyć teamom z Lubuskiego. Z drugiej strony wolałbym półfinał z ZG niż z GKM.
-
rumburaquee
- Zawodowiec
Też racja;)
Największe wulgarne ciosy kibicowskie w stosunku do Motoru to Toruń i Gorzów. W Zielonej też za nami nie przepadają ale jest Jarek. Nie wiem co się dzieje z Falubazem.
Ciekaw jestem, kiedy ostatnio Madsen nie pojechał w nominowanych, bo był...za słaby.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Madsen to największy niewypał dekady.
Falubaz ratują Play downy, inaczej to mieli by tam teraz taką sraczkę że hoho. Tymczasem wystarczy do końca rundy zasadniczej zbudować formę na 5-6 miejsce i to w zupełności wystarczy. Nawet jeśli skończą RZ na 7-8 miejscu.
Falubaz ratują Play downy, inaczej to mieli by tam teraz taką sraczkę że hoho. Tymczasem wystarczy do końca rundy zasadniczej zbudować formę na 5-6 miejsce i to w zupełności wystarczy. Nawet jeśli skończą RZ na 7-8 miejscu.
Ale wywalili sie z hajsu na transfery/wypozyczenia nie po to by robic piate miejsce tylko by wlasnie ten Grudziadz, ktory ich dzis osmieszyl, wyprzedzic w tabeli i wejsc do PO.
Minely niecale trzy kolejki, a kleska Falubazu w zasadzie jest przesadzona, bo tak jadacy GKM nie moze chyba tego sp...dolic. Na te chwile blizej im sila do Apatora.
Minely niecale trzy kolejki, a kleska Falubazu w zasadzie jest przesadzona, bo tak jadacy GKM nie moze chyba tego sp...dolic. Na te chwile blizej im sila do Apatora.
No jasne, że tak. Właściwie w kwietniu wiedzą już, że nie wejdą do play offów a taki był cel. Na drugim biegunie GKM który jedzie jak z nut. Naprawdę Grudziądz po latach starań, za nieduże pieniądze, mając odwieczne problemy negocjacyjne, stworzył dobrą drużynę. Pomimo że nie sympatyzuję z nimi, to przyjemnie się patrzy jak Jensen po latach osiągnął formę życia, na jazde ich juniorów .
- tezetomaniak
- Trener
GKM w końcu można oglądać. Zasługują na miejsce w PO. Nie wiem tylko czy większe wrażenie robi MJJ czy Małkiewicz.
Co do Madsena to ciekawe czy Falubazy wiedziały o planach z seryjnymi silnikami. Jest to mimo wszystko smutna sytuacja, bo pokazuje, że tunerzy są nadal na wagę złota i dyktują warunki.
Co do Madsena to ciekawe czy Falubazy wiedziały o planach z seryjnymi silnikami. Jest to mimo wszystko smutna sytuacja, bo pokazuje, że tunerzy są nadal na wagę złota i dyktują warunki.
Madsen zapowiedział , że wraca do starych silników i daje sobie siana z tym Marzotto. Ciekawe czy wyniki skoczą od razu w górę, czy teraz będzie nadrabiać zaległości.
Trochę szkoda, przyjemnie się patrzyło jak woził zera
Trochę szkoda, przyjemnie się patrzyło jak woził zera
Musiał go Protas zdrowo opierdolić