W kontekście walki o ekstraligę (...) trzeba wygrac wszystko co sie da
Ja bym powiedzial ze nie wszystko co sie da,tylko po prostu z kazdym.Bo sklad jak najbardziej na to pozwala i porazkÄ… bylaby strata chocby punktu na zygmuntowskich.
Michael pisze:Jas i tak na marginesie to Davidssona raczej Motor niemoglby kupic bo to jest zuzlowiec a nie pilkarz.
Jak juz to moglby go kupic TZ LUBLIN.
Michael pisze:Jeszcze jeden post nienatemat ale to w gestii odpowiedzi (i prosze niech niebedzie usuwany)
To Wy kibice wyimaginowaliscie sobie nazwe "Motor" obecnie( bo kiedys istniala jesli chodzi o zuzel)
Tylko ze zawodnicy prasa telewizja radio uzywaja nazwy TZ LUBLIN.
Zaden zawodnik w kontrakcie nie ma zapisane ze podpisuje umowe kontraktowa z Motorem bo czegos takiego nie ma.
Nie taki klub jest zglaszany do rozgrywek GKSZ-owi czy tam PZM-otowi, tylko TZ.
A to ze wpisze sobie nazwe strony i okaze sie ze jest cos takiego i to zuzlowego to mnie to zwisa i piorkiem powiewa![]()
Wrecz moze i smieszy

Michael pisze:Jeszcze jeden post nienatemat ale to w gestii odpowiedzi (i prosze niech niebedzie usuwany)
To Wy kibice wyimaginowaliscie sobie nazwe "Motor" obecnie( bo kiedys istniala jesli chodzi o zuzel)
Tylko ze zawodnicy prasa telewizja radio uzywaja nazwy TZ LUBLIN.
Zaden zawodnik w kontrakcie nie ma zapisane ze podpisuje umowe kontraktowa z Motorem bo czegos takiego nie ma.
Nie taki klub jest zglaszany do rozgrywek GKSZ-owi czy tam PZM-otowi, tylko TZ.
A to ze wpisze sobie nazwe strony i okaze sie ze jest cos takiego i to zuzlowego to mnie to zwisa i piorkiem powiewa![]()
Wrecz moze i smieszy
Michael pisze:Skoro Wy jestescie tacy madzrzy i "starzy" to wykarzcie sie swoja inteligencja i niepodejmujcie polemiki ze mna: tym malym chlopczykiem.
Bo po co Question
Szkoda waszych nerwow Twisted Evil
jas pisze:brak wiadomosci na tzlublin.com wniosek jest prosty - Davidsson nie jest zawodnikiem Motoru
Speedwayfan GTŻ pisze:To wie ktoś jak to jest z tym DavidssonemBo jeden mój kolega z Zielonej powiedział że on podpisał w Zielonej a nie w Lublinie...
max3 pisze:Ale jak Grudziadz sie z nim kontaktowal to stwierdzil ,ze podpisuje w Lublinie.
Może mu się miasta pomyliły
bkapusta pisze:Speedwayfan GTŻ pisze:To wie ktoś jak to jest z tym DavidssonemBo jeden mój kolega z Zielonej powiedział że on podpisał w Zielonej a nie w Lublinie...
max3 pisze:Ale jak Grudziadz sie z nim kontaktowal to stwierdzil ,ze podpisuje w Lublinie.
Może mu się miasta pomyliły
Twoj kolega z Zielonej powinien nauczyc sie nie tylko nazwisk ale i IMION zawodnikow miejscowej druzyny.
Jonas Davidsson a Daniel Davidsson jest roznica.