Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Re: Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Jeśli nie dadzą jakiejś dziwnej dzikiej karty to nie powinno być zawodnika co odstaje. Doyle, Madsen, MM niby pewniacy, ale Thomsen może pokrzyżować szyki któremuś z Dunów
Finał odwołany i bardzo #$@# dobrze
Finał odwołany i bardzo #$@# dobrze
IMO MIchelsen i Madsen to pewniacy. Bardziej problematyczna wydaje się być DK dla Doyle'a, bo już jest trzech Kangurów w stawce. Ale z drugiej strony akurat Jasonowi DK się po prostu należy.
Jedna DK raczej na pewno dla Polaka. Albo Dudek albo Janowski. Ja bym dał Dudkowi, ale pewnie dostanie Magic :)
Jedna DK raczej na pewno dla Polaka. Albo Dudek albo Janowski. Ja bym dał Dudkowi, ale pewnie dostanie Magic :)
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Nie ma szans na dzikusa dla Doyla.
do kontuzji był wiceliderem. 3 innych Australijczyków w normalnych okolicznościach by go wykluczało, ale tutaj wg mnie dostanie
Vaculik , Polak, Madsen, Mikelsen albo Huckenbeck.
Dobromir pisze:Vaculik , Polak, Madsen, Mikelsen albo Huckenbeck.
Vaculikowi to DK potrzebna, jak Przyjemskiemu zewnętrzna
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Vaculik był 5, raczej nie potrzebuje dzikusa ;)
Flagg pierwszy ;)
Flagg pierwszy ;)
A no racja. Sezony mi sie pomyliły. To 2 duńczyków, polak i Huckenbeck.
Oprócz Kubery bardzo cieszy mnie awans Kurtza. Kilka sezonów ligę niżej i w końcu rusza ta kariera z kopyta, trochę podobna sytuacja do Mikkela. Rzucony na głęboką wodę jako młody chłopak nie dał rady, ale okrzepł w 1 lidze i wraca tam, gdzie jego miejsce.
A co Wy z tą DK dla Huckenbecka? Co on takiego pokazał? Zdecydowanie wolę Lebiediewa. Z Doylarem też dałbym spokój, ale on pewnie dostanie za zasługi.
EDIT: Przepraszam za pomyłkę, oczywiście Barney jest już w cyklu jako mistrz Europy. W takim układzie Kai wygląda bardziej sensownie. Chyba, że będzie próba wciśnięcia drugiego Szweda tak jak kiedyś było z Brytolami. Thorssell?
A co Wy z tą DK dla Huckenbecka? Co on takiego pokazał? Zdecydowanie wolę Lebiediewa. Z Doylarem też dałbym spokój, ale on pewnie dostanie za zasługi.
EDIT: Przepraszam za pomyłkę, oczywiście Barney jest już w cyklu jako mistrz Europy. W takim układzie Kai wygląda bardziej sensownie. Chyba, że będzie próba wciśnięcia drugiego Szweda tak jak kiedyś było z Brytolami. Thorssell?
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Kargolo pisze:Oprócz Kubery bardzo cieszy mnie awans Kurtza. Kilka sezonów ligę niżej i w końcu rusza ta kariera z kopyta, trochę podobna sytuacja do Mikkela. Rzucony na głęboką wodę jako młody chłopak nie dał rady, ale okrzepł w 1 lidze i wraca tam, gdzie jego miejsce.
Nie wiem po czym wnosisz, że przeskoczył na wyższy poziom i na nim będzie. Jeden sezon może być tylko przebłyskiem, zobaczymy kolejne 2 lata czy to potwierdzi.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Na pewno wejście jednocześnie do eligi i GP mu pomoże ;)
Huckenbeck wg mnie bez szans. W sumie trochę bym się zaśmiał jakby zmienili reguły i dali Emilowi bez flagi, a Spartakowy płaczek mógłby tylko dalej skamlec.
Huckenbeck wg mnie bez szans. W sumie trochę bym się zaśmiał jakby zmienili reguły i dali Emilowi bez flagi, a Spartakowy płaczek mógłby tylko dalej skamlec.
Może, jasne że tak.
Ale wierzę w niego, podoba mi się jego jazda. Uwielbiam takich zadziornych zawodników i uważam, że może wnieść sporo do cyklu i do Ekstraligi.
Ale wierzę w niego, podoba mi się jego jazda. Uwielbiam takich zadziornych zawodników i uważam, że może wnieść sporo do cyklu i do Ekstraligi.
Mnie Kurtz kompletnie nie przekonuje. Jak dla mnie to poziom niższy od Fricke'a który rokował rewelacyjnie a już staje się właśnie "wiecznie dobrze rokującym" jak Piotr Zieliński. Pojedyńcze wyskoki nie wpływają na ogólny ogląd. Może to będzie kobtrowersyjne ale dla mnie Sparta wymieniając Taia na Brady'ego się osłabia. I kompletnie nie powinno nas to martwić :)
Tai to obecnie kilka poziomów niżej od Fricka ;) a biorąc pod uwagę trend, może być jeszcze gorzej. Nie mam wielkiego przekonania do Kurtza, ale zgodzę się z jednym z przedmówców, kariera przypomina Michelsena - (za) wczesny debiut w elidze, zejście niżej i mozolne budowanie kariery. Gość sobie zapracował na pójście wyżej, ale jednoczesne wejście do GP i eligi to naprawdę duże wyzwanie. I jeśli gdzieś szukałbym powodu dla którego może być niewypałem, to właśnie tutaj. Choć oczywiście nie musi, gorzej od Taia być nie powinno
Kurtz miał niezły numer startowy. Z dobrymi przeciwnikami jechał z lepszych pól. Ale wykorzystał warunki i chwała mu za to. Zakładam, że będzie mu trudno w cyklu i SGP go przeczołga niczym Szymona. Tym bardziej, że stawka będzie mocniejsza niż tegoroczna.
Ostatnio zmieniony 5 października 2024, o 10:02 przez kdsz, łącznie zmieniany 2 razy.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Tak jest, może tak być.
Pewnie rozsądnym byłoby odpuszczenie ligi angielskiej albo szwedzkiej w tej sytuacji.
Śledząc wpisy Ash-tech odniosłem wrażenie, że Brady to ulubiony zawodnik Ashleya i będzie w stanie poświęcić mu więcej czasu niż "standard". Z tej mąki może wyjść smaczny chlebek, ale oczywiście wszystko zweryfikuje tor :)
Pewnie rozsądnym byłoby odpuszczenie ligi angielskiej albo szwedzkiej w tej sytuacji.
Śledząc wpisy Ash-tech odniosłem wrażenie, że Brady to ulubiony zawodnik Ashleya i będzie w stanie poświęcić mu więcej czasu niż "standard". Z tej mąki może wyjść smaczny chlebek, ale oczywiście wszystko zweryfikuje tor :)
Ma papiery na dobrą jazdę. Nie jest nołnejmem jak Ben Cook czyli może być spokojnie objawieniem ligi. Ale to żaden pewniak. Plus będzie musiał logistycznie rozegrać tenat.
I dobrze że kolejny zawodnik Sparty jest w SGP. W ten sposób nie tylko my, choć my wciaz w największym stopniu, będziemy cierpieć na chorobę pograndprixową. Nie wiem tylko czy bardziej kibicować dzikiej karcie dla Janowskiego czy Dudka

Gelo pisze:Mnie Kurtz kompletnie nie przekonuje. Jak dla mnie to poziom niższy od Fricke'a który rokował rewelacyjnie a już staje się właśnie "wiecznie dobrze rokującym" jak Piotr Zieliński. Pojedyńcze wyskoki nie wpływają na ogólny ogląd. Może to będzie kobtrowersyjne ale dla mnie Sparta wymieniając Taia na Brady'ego się osłabia. I kompletnie nie powinno nas to martwić :)
W tym momencie jest to kompletnie nieweryfikowalne. Być może także w przyszłym sezonie, nawet gdy Woffinden będzie rewelacją 2 ligi, a Kurtz średniakiem drugiej linii Sparty.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
- tezetomaniak
- Trener
Lewandowski przywozi na 5:1 Vacula i Woźniaka. Chyba jednak Baron chce tego trenera roku ;)
Thomsen spytał Woźniaka jak rozwiązać kontrakt ze Stalą
Stal wygląda, jakby tor żużlowy był ostatnim miejscem w którym chcieliby dzisiaj być
- tezetomaniak
- Trener
Powtórka z finalu Wrocław Lublin, kończą się zawodnicy
Lampart się niczego nie nauczył.
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks