Skład na sezon 2013

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
niespokojny
Trener

Re: Skład na sezon 2013

#4276 Postautor: niespokojny » 2 lutego 2013, o 13:07

Jakie znaczenie ma to czy bedzie w stanie zwolac wszystkich w dwie godziny, w 10 czy w 40? Co to koszary, straz pozarna? Trening i tak planuje sie kilka dni wczesniej a nie na dwie godziny przed. Szukanie plusow na sile i mydlenie oczu.

Mam nadzieje ze trener nie dopusci, zeby na treningach Rosjanin startowal z Kuciapa i Jeleniem, wszak slynie z goracej glowy i przerostem ambicji w stosunku do umiejetnosci.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych

grzesiek
Szkółkowicz
Kontakt:

#4277 Postautor: grzesiek » 2 lutego 2013, o 13:36

Oczywiście, że nie ma znaczenia czas w jaki chłopaki moga się zjechać, wszak nie o to w tym "plusie sprawki" który znalazłem :D chodziło, tylko o to zę wszyscy beda dokładnie znali swój tor. A nie zaprzeczysz jest to sporym "plusem"

A i żeby było jasne, nie jestem obrońcą, naszego czcigodnie panującego :? bo zaraz pewnie takie opinie by sie pojawiły. 8)
NA ZAWSZE WIERNI !!!

CHCESZ DOSTAĆ BILET NA MECZ?? ZAJRZYJ NA NASZ FANPAGE
https://www.facebook.com/ncplusfelicitylublin/

Nasz Salon NC+ w FELICITY w sezonie 2019 będzie wspierał Lubelski Żużel

https://www.facebook.com/Kamery-Lublin/

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#4278 Postautor: _piotrusss » 2 lutego 2013, o 13:47

A propos mydlenia oczu to prezes wspomniał też o tym, że woli inwestować w polskich zawodników. Czy na pewno o inwestycji można mówić w przypadku zawodników w wieku 28-38 lat (nie licząc Łukaszewskiego)? Nasz najmłodszy senior to Rosjanin.
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski

meesha
Trener
Kontakt:

#4279 Postautor: meesha » 2 lutego 2013, o 13:49

Tak czy siak w polskim zuzlu wszystkie inwestycje w zawodnkow maja termin jedniroczny...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

grzesiek
Szkółkowicz
Kontakt:

#4280 Postautor: grzesiek » 2 lutego 2013, o 13:54

_piotrusss pisze:A propos mydlenia oczu to prezes wspomniał też o tym, że woli inwestować w polskich zawodników.

Wspomniał też że każdy kontrakt był przemyślany i nie było to żadnego dzieła przypadku- i tu juz sie skompromitował :shock:

Chociaż i tutaj znalazłbym minimalny "plusik" - moze i był przemyslany finansowo :lol:
NA ZAWSZE WIERNI !!!

CHCESZ DOSTAĆ BILET NA MECZ?? ZAJRZYJ NA NASZ FANPAGE
https://www.facebook.com/ncplusfelicitylublin/

Nasz Salon NC+ w FELICITY w sezonie 2019 będzie wspierał Lubelski Żużel

https://www.facebook.com/Kamery-Lublin/

Awatar użytkownika
radonis
Zawodowiec

#4281 Postautor: radonis » 2 lutego 2013, o 15:13

Obejrzałem to w itvl.

Niestety trzeba to napisać.

Bardzo słabe tempo, bardzo słabe prowadzenie, słabe występy.

Trener ekstra, niektórzy zawodnicy fajnie. O prezesie nie wspominam.

Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

#4282 Postautor: kibicLBN » 2 lutego 2013, o 15:23

Ale nie uważacie, że każdy zawodnik powinien spędzić na scenie 2-3 min i odpowiedzieć na 3-4 pytania a nie jedno i zejść po kilkunastu sekundach?
Daniel też ciekawie się wypowiedział na temat wyjazdów :D
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.

meesha
Trener
Kontakt:

#4283 Postautor: meesha » 2 lutego 2013, o 15:29

Ja tylko mogę powiedzieć, że nagłośnienie kiepskie było. Na górze nie było nic słychać, przez co znalazłem się w nieodpowiednim miejscu, w nieodpowiednim czasie :D
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
niespokojny
Trener

#4284 Postautor: niespokojny » 2 lutego 2013, o 15:42

Wczorajsza prezentacja wygladala jak apel w gimnazjum, chociaz mi sie bardziej skojarzyla z tym:

http://www.youtube.com/watch?v=v9QZBC2nXLs

:lol:
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych

Awatar użytkownika
mustafa
Zawodowiec

#4285 Postautor: mustafa » 2 lutego 2013, o 18:36

oj dobra, nie ma co marudzić. lepiej jak coś się dzieje w tym mieście związanego z żużlem niż jak nic się nie dzieje. a tak przy okazji postronni ludzie mogli się zaciekawić co tam się wyprawia. było trochę błędów technicznych i merytorycznych w tej prezentacji ale ogólnie spoko klimat.
Faktycznie, że zawodnicy mogliby dłużej postać na scenie i odpowiadać na pytania. ale czy ktokolwiek te pytania by zadawał? jakoś trudno mi uwierzyć.

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#4286 Postautor: kilar » 2 lutego 2013, o 18:49

Wy tu psioczycie, ze prezentacja bee i takie tam pierdu pierdu, a zobaczcie jaka radoche mialy dzieciaki, ze sobie mogly zdjecie zrobic z zawodnikami, czy po autograf skoczyc. Co niektorzy to marudza jak stare baby.

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#4287 Postautor: Mars » 2 lutego 2013, o 18:55

Prezentacja zajebista :lol: :lol: :lol:
1. Mikrofony
2. schody, tłum ludzi i nasi rajderzy
3. Pan Darek i jego przemyślany skład

A wszystkich przebił gościo który powiedział o S.A bravo :) :)
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Kaka
Szkółkowicz
Kontakt:

#4288 Postautor: Kaka » 2 lutego 2013, o 19:15

nowykibic pisze: Wiadomo Każdy na wyższym stanowisku coś sobie zachachmęci i tak będzie po wsze czasy, ale cieszmy się tym co mamy!!! Mentalność Polaków, nic tylko narzekać!

Mentalność Polaka, jak wszyscy kradną to i mnie wolno :?
Obrazek

mechanizator
Junior

#4289 Postautor: mechanizator » 2 lutego 2013, o 19:24

Ciekawe jak wyglądał ciąg dalszy imprezy w archiwum :) Z niecierpliwieniem czekam na relacje świadków ;)

Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

#4290 Postautor: kibicLBN » 2 lutego 2013, o 19:35

nowykibic pisze:Wiadomo Każdy na wyższym stanowisku coś sobie zachachmęci i tak będzie po wsze czasy, ale cieszmy się tym co mamy!!! Mentalność Polaków, nic tylko narzekać!

Dobrze że nasi przodkowie tak nie myśleli, bo nadal siedzielibyśmy w jaskiniach :D
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.

Zaratustra
Kadrowicz

#4291 Postautor: Zaratustra » 2 lutego 2013, o 19:48

_piotrusss pisze:A propos mydlenia oczu to prezes wspomniał też o tym, że woli inwestować w polskich zawodników. Czy na pewno o inwestycji można mówić w przypadku zawodników w wieku 28-38 lat (nie licząc Łukaszewskiego)? Nasz najmłodszy senior to Rosjanin.

Taaa, mówił też, że ma nadzieję, że nie będzie to skład na rok. Więcej w tych jego wypowiedziach było zdaje mi się sformułowań z przypadku, niż rzeczywistych - stałych - przekonań.

Skład jest bardzo przeciętny i cholernie ryzykowny (i nie mamy nawet drugiego juniora), a liga wyrównana. Można w niej powalczyć, ale można też dostać solidny wpie**ol i z długami zlecieć do II ligi. A wystarczyłby jeszcze jeden w miarę pewny senior i drugi junior pokroju Borowicza i można by nawet bujać w obłokach ;)
Aż żal du*ę ściska, jak sobie człowiek pomyśli, że gdyby utrzymać Miśka, wzmocnić się jednym gościem pokroju Watta i to my bylibyśmy faworytem ligi z dużymi szansami na sukces (nie wchodzę tu w dywagacje, czy podołalibyśmy finansowo w przypadku awansu)

I znów człowiek będzie żył złudną nadzieją, że Sprawka wreszcie zadba o szkółkę i osiągnie sukces w poszukiwaniu sponsorów, tak żeby w przypadku wycofania się Bogdanki nie powiedzieć "miło było, dalej tego nie ciągniemy".

Mad
Senior

#4292 Postautor: Mad » 2 lutego 2013, o 20:08

A w Ostrowie po dzisiejszej prezentacji wszyscy zadowoleni, aż do bólu. Przechodzą po cztery orgazmy i jeszcze mało. Podnita Skórą, Wową, Szczepanem, Stachem. Może brać z nich przykład? Potencjał podobny i walka o czwórkę z nimi i trupiakami. Trener na pewno zrobi PGR na torze i tylko nasze T-34 będą w stanie przejechać 4 okrążenia i to na 5-1. Nie będzie źle. Prezentacja a kto o niej pamięta bo ja już zapomniałem. Była bo pewnie musiała być jak prezentacja przed meczem. Wszyscy robią to i Darek zrobił. Gorsze jest to, że nie widziałem u zawodników chemii która powoduje łapanie drugiego oddechu w czasie spotkania jak nie idzie!

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#4293 Postautor: Gelo » 2 lutego 2013, o 22:56

cięzko brać z nich przykład. Rok temu, kiedy byliśmy beniaminkiem taki skład jaki mamy dziś byłby gwiazdozbiorem. Co jednak zrobić skoro trochę przez przypadek biliśmy się o ekstraligę do ostatniego meczu? Nasze apetyty zostały rozbudzone - i trudno tu mieć do kogoś pretensje. Chcieliśmy składu przynajmniej porównywalnego, a prezes po ostatnim meczu powiedział, że "skład wymaga wzmocnienia". Nie został wzmocniony, a jest ryzykowny. Jak Jeleń zacznie jezdzic na wyjazdach (podobnie Kuciapa i Trojanowski) - mozemy przegrywac tymi 14-16 punktami, co pozwoli nam podjąć próbę odrabiania u siebie. Ale jak nie... to spadamy i to z hukiem. Skład jest jaki jest i trzeba mu kibicować. Najmądrzej wypowiedział się trener - mamy doświadczonych żużlowców i na tym możemy bazować. Doświadczony żuzlowiec wie jaki silnik wyrzucić na śmietnik, a jaki jest dobry na jaki tor. Ja na to liczę... bo nie mam innego wyjścia :)

Awatar użytkownika
Turkish

#4294 Postautor: Turkish » 2 lutego 2013, o 23:50

Wypowiedz godna Oskara, a przynajmniej Wiktora. Zgadzam się w pełni. Nawiasem mówiąć ciężko jest znaleść następców 2 najlepiej punktujących Polaków w I lidze :)
„Nie dyskutuję z końskim zadem, jeżeli już, to za pomocą bata...”

Gecko
Szkółkowicz

#4295 Postautor: Gecko » 3 lutego 2013, o 12:09

Wielki plus prezentacji jest taki że przypadkowi ludzie dowiedzieli się że jest taka drużyna w Lublinie i może kilku z nich odwiedzi Zygmuntowskie z ciekawości.

Nie wiem tylko po co zorganizowano telebim - żeby pokazywać przez cały czas reklamę Tyskiego? Można było przygotować krótki filmik o każdym zawodniku i puszczać go jak zjeżdzał ze schodów.

Awatar użytkownika
piker

#4296 Postautor: piker » 3 lutego 2013, o 12:13

Nie wiem czy temat tu był rzucany,lecz gdzieś na forum dziś padło coś z nonsensopedi która jak wszyscy wiemy ma bardzo ciekawe artykuły tak jak tan : http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Stal_Rzesz%C3%B3w .
Warto zwrócić uwagę na naszych kilku zawodników (dokładnie 2 8) ) Karol Baran – (w tym miejscu trzeba zauważyć jakże inteligentne nazwisko) pokłócił się z panią prezes o 10 ... dolarów. Ta suma okazała się wystarczającym powodem by podać klub do sądu. O mały włosy sędzia by się nie pomylił i rozwiązał klub, jednakże sponsor żółwiowy Greinplast zapłacił. Do dziś kibice tracą kasę na bilety.

Maciej Kuciapa – specjalista od zacierania silników.
Co do tego 2 miejmy nadzieje że będzie dobrze :)

NervGal
Junior

#4297 Postautor: NervGal » 3 lutego 2013, o 13:59

Na prezentacji tyle wywiadów zostało przeprowadzonych, i gdzie one teraz są?

Awatar użytkownika
Scibi
Senior

#4298 Postautor: Scibi » 3 lutego 2013, o 17:08

NervGal
Junior

#4299 Postautor: NervGal » 4 lutego 2013, o 11:29

http://www.espeedway.pl/news,marcin_bub ... 89,12.html

Cytując Jamesa Thompsona po walce z Pudzianem: FUCKIN' JOKE!!!!

Awatar użytkownika
olien

#4300 Postautor: olien » 4 lutego 2013, o 12:03

michal5555 pisze:A i jeszcze chyba co niektórzy chyba przesadzili z alkoholem :D Bo niezła siarę ten koleś robił co się tak darł.

muszę Cię zmartwić, on tak ma na "trzeźwo"

mustafa pisze:to ściągnąłbym koleżankę Gosię, która to śpiewała i poleciałoby w "oryginale" :lol:

otototo! albo chociaż puścić nagranie, a darować sobie ten "śpiew"