Motor Lublin w sezonie 2026
Re: Motor Lublin w sezonie 2026
Świetne - tylko, że to nie są stroje żużlowe. Oby tak samo wyglądały docelowe.
Robi wrażenie, i design i zdjęcie. Oby to był zwiastun nowych kevlarów.
Gównoburza że klub zamówił zawodnikom stroje na tor wyścigowy to jakiś śmiech, a w czym mieli trenować, w piżamach? A skoro już zamówił, to fajnie że efektowne.
Gównoburza że klub zamówił zawodnikom stroje na tor wyścigowy to jakiś śmiech, a w czym mieli trenować, w piżamach? A skoro już zamówił, to fajnie że efektowne.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Cooper pisze:Gównoburza że klub zamówił zawodnikom stroje na tor wyścigowy
Nic dziwnego, lepiej było te pieniądze przejeść na gaże zawodników.
Opakowanie medialne jest potrzebne jak wrzód na tyłku, o czym przekonuje ogólnopolskie marudzenie prezesów na obowiązek posiadania dwóch kevlarów.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
A najlepiej przelać te pieniądze do Gorzowa.
"Na Kuberę, Holdera i Przyjemskiego nie mieli, a na wymysły mają."
"Na Kuberę, Holdera i Przyjemskiego nie mieli, a na wymysły mają."
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
kdsz pisze:Cooper pisze:Gównoburza że klub zamówił zawodnikom stroje na tor wyścigowy
Nic dziwnego, lepiej było te pieniądze przejeść na gaże zawodników.
Opakowanie medialne jest potrzebne jak wrzód na tyłku, o czym przekonuje ogólnopolskie marudzenie prezesów na obowiązek posiadania dwóch kevlarów.
Opakowanie medialne może potrzebne jest sponsorom do ekspozycji marek. Nie pomyślałeś o tym? :)
Kiedyś zawodnicy śmigali w swoich własnych kevlarach i plastronach klubowych, nie było sztucznego oświetlenia na stadionach, a TV Polsat emitowała relacje z wybranego meczu ówczesnej I ligi o godz. 23 (czy coś koło tego). I komu to przeszkadzało?
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
A, to był sarkazm wyżej, pardon Panie Kdsz :D
Gelo pisze:Świetne - tylko, że to nie są stroje żużlowe. Oby tak samo wyglądały docelowe.
No widzisz, kwestia gustu. W moim odczuciu to najpaskudniejsze kevlary ekstraligi jakiejkolwiek ekipy od kilku lat. W dodatku zero nawiązania do barw.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Te skóry wyglądają rewelacyjnie.
Problem w tym, że nie wyglądają jak stroje Motoru.
Problem w tym, że nie wyglądają jak stroje Motoru.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
W sumie już kiedyś Falubaz jeździł na czarno.
Chcą się odróżnić, bo prawie wszyscy będą na granatowo-biało-żółto.
I w mojej ocenie lepiej jak rok temu. Przynajmniej w odniesieniu do złoto-granatowych. Ale kwestia gustu.
Chcą się odróżnić, bo prawie wszyscy będą na granatowo-biało-żółto.
I w mojej ocenie lepiej jak rok temu. Przynajmniej w odniesieniu do złoto-granatowych. Ale kwestia gustu.
kibicLBN pisze:Gelo pisze:Świetne - tylko, że to nie są stroje żużlowe. Oby tak samo wyglądały docelowe.
No widzisz, kwestia gustu. W moim odczuciu to najpaskudniejsze kevlary ekstraligi jakiejkolwiek ekipy od kilku lat. W dodatku zero nawiązania do barw.
Dla gościa wychowanego na Hansie i Marku Kępie z połowy lat 90 - nie może być inaczej. Od zawsze twierdzę, że czarny strój dla żużlowca jest najbardziej elegancki. I sorry - ale zestawienie żółtego z białym i niebieskim jest wyjątkowo paskudne - w każdym sporcie. Wszechobecne kevlary niebiesko - żółte - nudne i opatrzone do porzygu. Już kibice Stali wyli, że chcą powrotu do "barw" po granatowo-miedzianych zerżniętych z Motoru. Czy wyszło na dobre? No nie. Może jestem "za płytki" ale nawiązanie do barw klubowych w strojach żużlowych jest niepoważne.
Poczekajmy jeszcze na drugi komplet.
Gelo pisze:kibicLBN pisze:Gelo pisze:Świetne - tylko, że to nie są stroje żużlowe. Oby tak samo wyglądały docelowe.
Dla gościa wychowanego na Hansie i Marku Kępie z połowy lat 90 - nie może być inaczej. Od zawsze twierdzę, że czarny strój dla żużlowca jest najbardziej elegancki. I sorry - ale zestawienie żółtego z białym i niebieskim jest wyjątkowo paskudne - w każdym sporcie. Wszechobecne kevlary niebiesko - żółte - nudne i opatrzone do porzygu. Już kibice Stali wyli, że chcą powrotu do "barw" po granatowo-miedzianych zerżniętych z Motoru. Czy wyszło na dobre? No nie. Może jestem "za płytki" ale nawiązanie do barw klubowych w strojach żużlowych jest niepoważne.
Masz święte prawo myśleć inaczej. To nawet dobrze, że się różnimy. Odczucia estetyczne co do strojów to na szczęście nie jest powód żeby się pokłócić. Mi bardzo nie leżą.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Są duże szanse, że się przyzwyczaisz. To sprawdzone wzorce. I ja się absolutnie nie kłócę :) mam to co chciałem i dla mnie już jesteśny mistrzami Polski ;)
rok temy białe były spoko, sam pomysł ze skórami też ciekawy. Tylko to cygańskie złoto niepotrzebne. Czarne zobaczymy jak będzie wyglądał kevlar, dla mnie póki co ok
Zwykle bardziej podobała mi się wersja biała - więc strach pomyśleć, jaka to będzie petarda, biorąc pod uwagę, jak świetne są te czarne :)
Ogólnie sprawa trzeciorzędna. Ale zgadzam się z Gelem - te są gustowne i ładne, a zestawienie kolorów: żółtego, białego i niebieskiego - jest i brzydkie i w żużlu wyjątkowo oklepane.
Ogólnie sprawa trzeciorzędna. Ale zgadzam się z Gelem - te są gustowne i ładne, a zestawienie kolorów: żółtego, białego i niebieskiego - jest i brzydkie i w żużlu wyjątkowo oklepane.
Dla mnie kozackie, lubię minimalizm w projektach graficznych :)
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Na mnie robią baaardzo pozytywne wrażenie, obu żużlowa wersja była równie efektowna.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
Torsen pisze:Zwykle bardziej podobała mi się wersja biała - więc strach pomyśleć, jaka to będzie petarda, biorąc pod uwagę, jak świetne są te czarne :)
Nie zakładałbym w ciemno, że będzie biała, klub lubi zaskoczyć :)
Prawdziwy mężczyzna różu się nie boi.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
I tak kazdy wie, ze najlepsze byly dresy motokrossowe Lubelskiego Wegla. Mam nadzieje, ze pojda w te strone.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
RadeKas pisze:Prawdziwy mężczyzna różu się nie boi.
Grisza Łaguta lubi to.
Motor mocnyj!
Jak dla mnie to te wzory są ''Kozackie''. Swietnie to wyglada.
Amatorzy Zdzichtex Lublin mieli różowe kevlary. Później Daniel Jeleniewski jeździł w podobnym. Niestety nie potrafię odnaleźć w odmętach internetu zdjęć z tego okresu.
https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/8/04/8d/4a1e637fd3136_o_large.jpg
Jest i Zdzichtex z różowymi wstawkami. Pamiętam też, że Jacek Rempała w sezonie 2009 miał podobny.
Jest i Zdzichtex z różowymi wstawkami. Pamiętam też, że Jacek Rempała w sezonie 2009 miał podobny.