Flagg pisze: Wiadomo, to jest tylko sport, do tego mamy miesięczną przerwę, która może różnie wpłynąć na zawodników, ale na chwilę obecną Czewa nie ma za bardzo czym straszyć
Poza trójką z GP, której nie ma nikt inny :)
Flagg pisze: Wiadomo, to jest tylko sport, do tego mamy miesięczną przerwę, która może różnie wpłynąć na zawodników, ale na chwilę obecną Czewa nie ma za bardzo czym straszyć
Gelo pisze:Flagg pisze: Wiadomo, to jest tylko sport, do tego mamy miesięczną przerwę, która może różnie wpłynąć na zawodników, ale na chwilę obecną Czewa nie ma za bardzo czym straszyć
Poza trójką z GP, której nie ma nikt inny :)
Gelo pisze:Rezerwowego - tylko rezerwowego. W dodatku juniora
CKM1946 pisze:Już bardziej liczę na lepsze wyniki Miedziaka i Przedpełskiego z racji lepszych startów niż na Mateja w Lublinie. On się nie nadaje na takie tory. A jak bedzie jeszcze twardo to już kaplica
Gelo pisze:Mój stosunek do Zagara jest negatywny - po prostu go nie lubię. I raczej kojarzy mi się z przeciętnością sportową i pojedyńczymi wyskokami. Ale z jakiegoś powodu tego dzikusa dostał - zeby to miało utrzymać GP w Krsko. Mam nadzieje, że nasz tor podejdzie mu jak ten w Grudziądzu. Ale jest ciągle niebezpieczny. Do tego toruńskie spady, które w każdej chwili mogą odjechać zawody jak ćwiartki IMP. I kłopoty gotowe. Przypominam, że my u siebie z Toruniem po męczarniach dobiliśmy do 48 punktów, a braciom Holderom w dwóch biegach nasi nie łapali się na szprycę. Chyba obaj nie są lepsi od Zagara?
kibicLBN pisze:Woźniak jest na wyjazdach lekko chimeryczny ale w przedziale 8-12 powinien się zmieścić.
Gelo pisze:Najbardziej prawdopodobny scenariusz na dziś to niewielka wtopa z Czewą i wygrana z Gorzowem. Kwestia bonusa. Gorzów ma niestety u siebie Czewę gdzie może wygrać z bonusem. Wtedy my trafiamy na baraż.
DrPaiHiWo pisze:Zgaduję.
Twoja ulubiona epoka na polskim w liceum to : POZYTYWIZM ?
Czarek pisze:DrPaiHiWo pisze:Zgaduję.
Twoja ulubiona epoka na polskim w liceum to : POZYTYWIZM ?
Nie. XX-lecie międzywojenne ze szczególnym naciskiem na katastrofizm.
Flagg pisze: Do tego, jak mówiłem, mamy do meczu kilka tygodni, w ciągu których wiele się może zmienić. Ale na dzień dzisiejszy i patrząc na to, jak prezentował się Włókniarz na wyjazdach w przekroju tego sezonu, to jesteśmy faworytem tego meczu.
GIGI pisze:Flagg pisze: Do tego, jak mówiłem, mamy do meczu kilka tygodni, w ciągu których wiele się może zmienić. Ale na dzień dzisiejszy i patrząc na to, jak prezentował się Włókniarz na wyjazdach w przekroju tego sezonu, to jesteśmy faworytem tego meczu.
Patrzac na to jak my prezentujemy sie na domowym torze przy Z5, to Wlokniarz jest faworytem tego spotkania. Maja trzech grajkow z GP a do tego Gruchalskiego i Miskowiaka. Mlodziezowo wychodzi na remis a sklad seniorski Wlokniarza wyglada lepiej jak nasz.
RadeKas pisze:Czewa chyba bardzo chce nam zepsuć sezon.