Lubelski tor

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Blinki
Junior

Re: Lubelski tor

#401 Postautor: Blinki » 27 lutego 2013, o 22:59

Sebek pisze:Ja to napisałem bo mnie denerwowało że pare postów wcześniej było przez wiele postów że nasz prezes jest winien tego że pod koniec lutego nasz tor jest zaśnieżony. Więc paru osobom odpowiedziałem. Biorąc twojego "pracownika" to on tylko bierze pieniądze za nic(bo stadion nie jest odśnieżony) bo my tutaj się sprzeczamy o odgarnięty tor na miesiąc przed ligą, a półtora miesiąca przed pierwszym meczem u siebie a co mają powiedzieć kopacze półtora tygodnia przed ligą???? Gdzie stadion jest biały od śniegu

Ale o co chodzi ............
Przecież STADION to Własność miasta (czytaj Spółki MOSIR) więc jest to ich SPRAWKA >>> Znaczy Sprawa rzecz jasna. W razie czego zgodnie z Prawem NAJJaśniejszej Rzeczpospolitej Polskiej za szkody powstałe na terenie który ma swojego "Właściciela" Odpowiada "Właściciel"
"Nic tak nie zakłóca rywalizacji co chęć zysku"

Awatar użytkownika
istred
Trener

#402 Postautor: istred » 27 lutego 2013, o 23:39

Ciekawe prawo :)
Czyli, że jak ktoś Ci w samochód wjedzie na ulicy to będziesz się zastanawiał czyja to ulica? :)

I jeśli już to Rzeczypospolitej ;/

Awatar użytkownika
Remus
Senior

#403 Postautor: Remus » 28 lutego 2013, o 07:13

Sebek pisze:Ja to napisałem bo mnie denerwowało że pare postów wcześniej było przez wiele postów że nasz prezes jest winien tego że pod koniec lutego nasz tor jest zaśnieżony. Więc paru osobom odpowiedziałem. Biorąc twojego "pracownika" to on tylko bierze pieniądze za nic(bo stadion nie jest odśnieżony) bo my tutaj się sprzeczamy o odgarnięty tor na miesiąc przed ligą, a półtora miesiąca przed pierwszym meczem u siebie a co mają powiedzieć kopacze półtora tygodnia przed ligą???? Gdzie stadion jest biały od śniegu

Spokojnie, piłkarzyki pewnie sobie zgarną ten śnieg z murawy na .... tor