Baraże o I lige

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
bslub

Re: Baraże o I lige

#401 Postautor: bslub » 11 października 2007, o 10:23

w II-lidze moze jeździć Ostrów po degredacji za kurupcję,
bo to już zaczyna dotyczyć klubu a nie wybryku sponsora
http://www.sport.pl/zuzel/1,64951,4567352.html

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#402 Postautor: Łoptymista » 11 października 2007, o 10:25

Biedni, nieporadni ale uczciwi zostana kosztem bogatych i nieuczciwych? :shock: :? eeee takie rzeczy to nie w poslkiej lidze.

jataman22

#403 Postautor: jataman22 » 11 października 2007, o 10:25

Akurat ja wiem gdzie byłem. Wiesz gdybys rejestrowal choc troche co dzialo sie na meczu to MOZE zauwzylbys flage TŻ na prostej startowej. Nie wymagam jednak takiej spostrzegawczosci od ciebie , zarowno jesli chodzi o ocene meczu jak i ogladanie trybun.
Zapisz sie do CBA/ABW/CBŚ (do wyboru) zrobisz furore. Potzrebują uczciwych ludzi z błyskotliwymi umysławmi...Skoro Franek gadal z Bajerskim to na pewno przewalil mecz. Super dowód. Złapałeś sprzedajnego drania! Gratulacje. Każdy sąd to łyknie.
jataman22 pisze:Może pomyliły Ci sie mecze, ja byłem w Daugavpils, a gdzie Ty to nie mam pojęcia.

Jesteś tak głupi, że aż mi ciebie szkoda, widzialem ze byla flaga tzn. że jak jest flaga tzn. ze jest loptymista tak?? Tego nie wiedziałem. Myślę, że rejestrowałem wszystko dużo lepiej od ciebie a gdzie się "zapisze" to jest to tylko i wyłącznie moja sprawa a tobie nic do tego. Tylko js jedynie bezmózgowcu powiedziałem, że gadał z Bajerskim a nie, że sprzedał mecz, ale jak zwykle ktoś musi sobie coś dopowiedzieć 8)

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#404 Postautor: Łoptymista » 11 października 2007, o 10:44

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jatamnie bucu wypasiony na komleksach i z programem komputerowym do gry w szachu zamiast mozgu, bredzisz az milo sie ciebie czyta. Ty masz tak zawsze czy tylko jak zaczniesz/konczysz lykac jakies tabletki?
Nigdzie nie pisalem, ze tam, gdzie flaga tam musze byc ja? itp itd krecisz przekrecasz wszystko co tylko mozesz. Ale fajnie przynajmniej cos sie dzieje.

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#405 Postautor: InDorka » 11 października 2007, o 10:52

Szalenie interesujaca dyskusja.......wiem,wiem zaraz ktorys z Was napisze ze nie musze czytac.Tylko nie zapominajcie,ze takie wpisy swiadcza jednoznacznie o Was obu.

Wracajac do tematu ,dziwi mnie,ze w sytuacji kiedy :
zmiany muszą być, bo nie za bardzo mamy kim jechać.
gdzies znalazly sie pieniadze na zawodnikow zagranicznych.To bardzo dobrze,ze sie znalazły na ostatnie mecze,ale dlaczego sponsorzy w trosce o nasze wspolne zdrowie psychiczne nie wyskoczyli z tej kasy odrobine wczesniej,abysmy zajeli chociaz o jedno miejsce wyzej w tabeli ?
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#406 Postautor: Cooper » 11 października 2007, o 11:32

jataman22 pisze:
Jesteś tak głupi, że aż mi ciebie szkoda,

Czemu Ty wciaz tak wszystkich obrazasz?
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#407 Postautor: Gelo » 11 października 2007, o 11:59

Cooper pisze:
jataman22 pisze:

Bo jest silny i jak ktos sie zrewanzuje, to mu zaproponuje powtórzenie w cztery oczy??? :) Bójta się

Awatar użytkownika
FREDek
Szkółkowicz

#408 Postautor: FREDek » 11 października 2007, o 13:15

Gelo pisze:
Cooper pisze:
jataman22 pisze:

Bo jest silny i jak ktos sie zrewanzuje, to mu zaproponuje powtórzenie w cztery oczy??? :) Bójta się

Zabawne! Bardzo zabawne!

Wie ktoś może jakoś niechcący czy będzie jakiś trening przed niedzielnym meczem?
"Chwala… jednych jest, ze pisza… dobrze, a innych, ze sie do tego nie zabieraja…."

Obrazek

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#409 Postautor: Mars » 11 października 2007, o 16:11

Cooper pisze:
jataman22 pisze:

ja nie widze zeby obrazal poprostu napisal pewnej osobie co o niej mysli i musze stwierdzic ze podzielam :lol:
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#410 Postautor: Cooper » 11 października 2007, o 16:20

Mars pisze:
Cooper pisze:
jataman22 pisze:

ja nie widze zeby obrazal poprostu napisal pewnej osobie co o niej mysli i musze stwierdzic ze podzielam :lol:

Znasz ta osobe? Pisanie o kims, ze jest glupi na podstawie jego posta swiadczy co najwyzej o pewnym niedorozwoju emocjonalnym i ewidentnym braku kultury rzucajacego takie hasla. Przyczyn takiego stanu nie bede sie doszukiwal, bo az tak dobrze biografii jatamana nie znam (choc na wikipedii mozna ciekawe rzeczy wyczytac 8) ). A jesli Ty Marsie nie widzisz tutaj obrazania, to bardziej szkoda jest Ciebie.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

go!
Trener

#411 Postautor: go! » 11 października 2007, o 16:36

Cooper pisze:[ A jesli Ty Marsie nie widzisz tutaj obrazania, to bardziej szkoda jest Ciebie.

A co sie dziwiwsz.. Mars prezentuje ten sam styl.. Nawrzucal mi od synkow, napinaczy, neostrad i nie wiem jeszcze czego, tylko dlatego ze nie zrozumial textu z Misia, ktory zacytowalem na forum. Nawet przez sekunde nie mialem zamiaru wyrzucac mu czegokolwiek a powiedzial ze jestem synek - napinacz.
Tyle ze mnie to bawi, bo sam sie napial jak bycze jaja a jeszcze jak sie okaze ze jest mlodszy ode mnie (co jest wielce prawdopodobne) to wogole mnie rozbawi. Bo to, ze w Irlandii korzystam z Neostrady to taki calkiem sredni zart .

jataman22

#413 Postautor: jataman22 » 11 października 2007, o 17:48

Widać właśnie tylko widzisz jak ja kogoś obrażam, chociaz raz popatrz obiektywnie a tu przykład:
1.
Akurat ja wiem gdzie byłem. Wiesz gdybys rejestrowal choc troche co dzialo sie na meczu to MOZE zauwzylbys flage TŻ na prostej startowej. Nie wymagam jednak takiej spostrzegawczosci od ciebie , zarowno jesli chodzi o ocene meczu jak i ogladanie trybun.
Zapisz sie do CBA/ABW/CBŚ (do wyboru) zrobisz furore. Potzrebują uczciwych ludzi z błyskotliwymi umysławmi...Skoro Franek gadal z Bajerskim to na pewno przewalil mecz. Super dowód. Złapałeś sprzedajnego drania! Gratulacje. Każdy sąd to łyknie.
jataman22 pisze:Może pomyliły Ci sie mecze, ja byłem w Daugavpils, a gdzie Ty to nie mam pojęcia.

2.
Jesteś tak głupi, że aż mi ciebie szkoda, widzialem ze byla flaga tzn. że jak jest flaga tzn. ze jest loptymista tak?? Tego nie wiedziałem. Myślę, że rejestrowałem wszystko dużo lepiej od ciebie a gdzie się "zapisze" to jest to tylko i wyłącznie moja sprawa a tobie nic do tego. Tylko js jedynie bezmózgowcu powiedziałem, że gadał z Bajerskim a nie, że sprzedał mecz, ale jak zwykle ktoś musi sobie coś dopowiedzieć

3.
Jatamnie bucu wypasiony na komleksach i z programem komputerowym do gry w szachu zamiast mozgu, bredzisz az milo sie ciebie czyta. Ty masz tak zawsze czy tylko jak zaczniesz/konczysz lykac jakies tabletki?
Nigdzie nie pisalem, ze tam, gdzie flaga tam musze byc ja? itp itd krecisz przekrecasz wszystko co tylko mozesz. Ale fajnie przynajmniej cos sie dzieje.

Nie zauważasz tego iż tylko odpowiedziałem podobnym językiem??

Łoptymista nie dość że jesteś głupszy od lewego buta to do tego nic nie rozumiesz, wali od ciebie wieśniactwem i buractwqem na odległość. To, że zazdrościsz mi sukcesów i wypisujesz brednie to pominę bo widać gołym okiem, to że wygladam jak wygladam, nie znaczy, że coś biorę- chociazby badania przed zawodami nic nie wykrywają więc twoje idiotyczne pieprzenie na gówno się zdaje, to, że grajac w szachy używałem programu nie zostalo mi udowodnione, do tego organizatorzy chcą uciszenia sprawy i odstępują od konsekwencji dyscyplinarnej, a ja się na to nie zgodziłem i chcę sprawe wyjaśnic i rozdmuchać.
Jestes poprostu zwykłym baranem zza monitora który jedynie tak się moze dowartościować, a przy najbliższej okazji przylecisz po autograf.

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#414 Postautor: Mars » 11 października 2007, o 17:56

go! pisze:
Cooper pisze:[ A jesli Ty Marsie nie widzisz tutaj obrazania, to bardziej szkoda jest Ciebie.

A co sie dziwiwsz.. Mars prezentuje ten sam styl.. Nawrzucal mi od synkow, napinaczy, neostrad i nie wiem jeszcze czego, tylko dlatego ze nie zrozumial textu z Misia, ktory zacytowalem na forum. Nawet przez sekunde nie mialem zamiaru wyrzucac mu czegokolwiek a powiedzial ze jestem synek - napinacz.
Tyle ze mnie to bawi, bo sam sie napial jak bycze jaja a jeszcze jak sie okaze ze jest mlodszy ode mnie (co jest wielce prawdopodobne) to wogole mnie rozbawi. Bo to, ze w Irlandii korzystam z Neostrady to taki calkiem sredni zart .

Przyjedz na jakis mecz wielki kibicu z Irlandii ...a swoje teksty o misiach zatrzymaj dla swojej partnerki bez odbioru!..ale zieja;)
Ostatnio zmieniony 11 października 2007, o 17:59 przez Mars, łącznie zmieniany 1 raz.

meesha
Trener
Kontakt:

#415 Postautor: meesha » 11 października 2007, o 17:57

Normalnie to takie dwa posty jak wyżej (i kilka poprzednich) nadawałyby się do wywalenia. Ale to jest tak śmieszne, że nie będę odbierał przyjemności zdrowego pośmiania się innym forumowiczom.

Enjoy :lol: :lol: :lol: :lol:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#416 Postautor: Mars » 11 października 2007, o 18:02

meesha pisze:Normalnie to takie dwa posty jak wyżej (i kilka poprzednich) nadawałby się do wywalenia. Ale to jest tak śmieszne, że nie będę odbierał przyjemności zdrowego pośmiania się innym forumowiczom.

Enjoy :lol: :lol: :lol: :lol:

Przyznaje dobrze ze zmieniles chociaz te swoje logo .....

jataman22

#417 Postautor: jataman22 » 11 października 2007, o 18:04

Normalnie to takie dwa posty jak wyżej (i kilka poprzednich) nadawałyby się do wywalenia. Ale to jest tak śmieszne, że nie będę odbierał przyjemności zdrowego pośmiania się innym forumowiczom.

Enjoy

Oh Ah Eh ale fajnie napisałeś, boki zrywać.

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#418 Postautor: Łoptymista » 11 października 2007, o 18:27

Jatamnie i to wszystko na co cie stac? Wypstrykales sie? Nawet nie rozumiesz co do ciebie sie pisze.
Piszac o kuracji nie pisalem nic o twoim tuczeniu sie. Mialem na mysli inny rodzaj srodkow dzialajacych nie na cialo, ale umysl. Ale ta aluzja oakzala sie dla ciebie zbyt subtelna. Z cudzego wygladu nie mam zwyczaju drwic. Inaczej maja sie sprawy z ludzka bucówą. ty jestes ksiazkowym obiektem do darcia łacha. Widza to chyba wszyscy forumowicze, moze oprocz twojego nowomianowanego przydupasa.
Co do sukcesow... Mam nadzieje, ze kiedys pojemiesz jak sie osmieszasz swoja agresja, nietolerancja, chamstwem, pycha. To bedzie twoj najwiekszy sukces w calej ludzkiej karierze. go go jataman!

Awatar użytkownika
FREDek
Szkółkowicz

#420 Postautor: FREDek » 11 października 2007, o 19:02

Jeśli macie do siebie jakieś "ale" to się spotkajcie osobiście - jak prawdziwi mężczyźni - i sobie wyjaśnijcie te bzdury na swój temat, a nie pierdolicie głupoty i zaśmiecanie forum klawiaturowi faceci. Gówno mnie obchodzi czy jesteście "napakowani", napuchnięci itd.. Wróćcie do tematu, albo...

Jak któremuś z Was nie podoba się to co napisałem, to czekam na odzew (PW czy coś) dam numer na komórkę do siebie; w niedzielę (ewentualnie nawet teraz) zadzwonicie i szybko Wam wyjaśnie co mam wyjasnić!
"Chwala… jednych jest, ze pisza… dobrze, a innych, ze sie do tego nie zabieraja…."

Obrazek

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#421 Postautor: Łoptymista » 11 października 2007, o 19:05

Tak było. :D

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#422 Postautor: Gelo » 11 października 2007, o 19:33

o to to to to to... dalej wiadomo co

K.A.M.I.L.
Zawodowiec
Kontakt:

#423 Postautor: K.A.M.I.L. » 11 października 2007, o 19:47

Hehe, nic dodać, nic ująć. Prawie spadłem z krzesła :lol:

Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#424 Postautor: bkapusta » 11 października 2007, o 20:33

Jakis wirus filipinski dopadl was w Lublinie czy jak? 8)

Swoje lata wszyscy mamy [no moze poza Marsem bo faktycznie traca mi jakims 13 latkiem] i bucuwa dawno sie skonczyla.

Szkoda robic taka zenade na forum.

ps. jataman wez sobie pod rozwage jedna rzecz - nie akzdy, kto sie z Toba spiera na forum jest malutkim zalosnym zyciowym zerem, ktore zazdrosci Ci ogromnych sukcesow zawodowo-naukowo-sportowo-prywatnych. Jakos zawsze sie glupio sklada, ze ciagle siegasz po ten argument. A moze poprostu chodzi o to, ze piszesz jakies glupoty?
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
bartosch
Kadrowicz
Kontakt:

#425 Postautor: bartosch » 11 października 2007, o 21:04

a pro pose tematu to jest szansa odrobic zaleglosci z Lotwy... nic sie nie zmienilo, jestem optymista.
carpe diem!