Pozdrawiam
Joonas Kylmaekorpi w TÅ»!!!
-
hayabusarider
czaszka pisze:Wczoraj miał miejsce bratobójczypojedynek między naszymi obcokrajowcami. Joonas mimo że zdobył punkt mniej od Jensena ( z bonusami wiecej
) to w bezpośrednich pojedynkach okazyłał się lepszy 2:0. Obaj byli czołowymi zawodnikami swoich drużyn, Joonas 13+2, Jensen - 14
![]()
![]()
http://sportowefakty.pl/index.php?dysc_ ... s_id=81754
Tylko ze zapomniałes ze Jensen w jednym biegu jako rezerwa taktyczna zdobył 6 pkt. na "kelnerach".
Shack pisze:KOTI pisze:Czy sa to pewne wiadomosci czy tylko przypuszczenia
Gelo ma racje, pewne jest ze szanse wynoszÄ… 68-69 %
Dokładnie 68,47%. Wiadomosc pewna i wychodzi ze wzoru biegopunktówka razy przyszłoroczny regulamin minus darmowy podpis, poza nawiasem razy ilość spotkań i to wszystko podzielone przez umiejętnosci negocjacyjne dyrektora.
ps. Drogi koti - przepraszam, że pytam - ale ile masz lat?
Ostatnio zmieniony 14 września 2005, o 11:24 przez Gelo, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
Mam nadzieje, ze Joonasa nikt nam nie sprzatnie sprzed nosa, gdyz jest to naprawde solidny zawodnik. Jestem przekonany, ze wiekszosc kibicow polubila go bardzo i chetnie widzieliby go w przyszlorocznym skladzie. Jezeli jest okazja, to trzeba podpisac z nim kontrakt, poki nie zrobi tego inny 1ligowy klub.
Mecz towarzyski
Coventry Bees - Team Elite League 47-43
Joonas Kylmakorpi (2,0,1*,0) 3+1
Biegi z udziałem Joonasa
3. Hamill, Kylmakorpi, Skórnicki, Janniro 2-4, 10-8
5. Stead, Loram, Janniro, Kylmakorpi 1-5, 15-15
9. Jonsson, Janniro, Kylmakorpi, Rymel 3-3, 29-25
14. Risager, Skórnicki, Hawkins, Kylmakorpi 3-3, 46-38
W sezonie 2005 Kylmakorpi osiągną w BEL średnią biegopunktową 1,736 co dało mu 33 miejsce na liścia najskuteczniejszych jeźdźców brytyjskiej ekstraklasy. O dwa oczka wyżej znalazł się Jesper Jensen [srednia 1,756], a wśród niesklasyfikowanych widnieje nazwisko Tomka Piszcza, który wystąpił w 1 spotkaniu w zespole Ipswich i w 4 wyścigach uzyskał 2 oczka [średnia 0,5pkt/bieg]
źródło: http://www.sportowefakty.pl
Coventry Bees - Team Elite League 47-43
Joonas Kylmakorpi (2,0,1*,0) 3+1
Biegi z udziałem Joonasa
3. Hamill, Kylmakorpi, Skórnicki, Janniro 2-4, 10-8
5. Stead, Loram, Janniro, Kylmakorpi 1-5, 15-15
9. Jonsson, Janniro, Kylmakorpi, Rymel 3-3, 29-25
14. Risager, Skórnicki, Hawkins, Kylmakorpi 3-3, 46-38
W sezonie 2005 Kylmakorpi osiągną w BEL średnią biegopunktową 1,736 co dało mu 33 miejsce na liścia najskuteczniejszych jeźdźców brytyjskiej ekstraklasy. O dwa oczka wyżej znalazł się Jesper Jensen [srednia 1,756], a wśród niesklasyfikowanych widnieje nazwisko Tomka Piszcza, który wystąpił w 1 spotkaniu w zespole Ipswich i w 4 wyścigach uzyskał 2 oczka [średnia 0,5pkt/bieg]
źródło: http://www.sportowefakty.pl
W imieniu interneutów bardzo dziękujęJoonas Kylmäkorpi za pomocą "pióra" Sandry Rakiej pisze:Ja również dziękuję i za Twoim pośrednictwem chciałbym pozdrowić wszystkich kibiców interneutów!
A tak BTW - to ten koleś nie ma przypadkiem na nazwisko Kylmäkorpi (w wersji nieco spolszczonej "Kylmaekorpi")
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
wlasnie zaczal mi bardzo przeszkadzac fakt, ze Joonas w przyszlym sezonie bedzie jezdzil w barwach Stali Gorzow :/
nie wiem czemu ale czytajac ten wywiad caly czas mialem przed oczami obrazki jak Joonas przyjezdza przed wszystkimi naszymi zawodnikami z 50m przewaga
dziwne jakies
nie wiem czemu ale czytajac ten wywiad caly czas mialem przed oczami obrazki jak Joonas przyjezdza przed wszystkimi naszymi zawodnikami z 50m przewaga
METHANOL ADVENTURE TEAM