Play Off - TŻ Sipma - Wybrzeże Gdańsk 41:37
- Sprawiedliwy
- Szkółkowicz
Z Mordelem za Piszcza to pewnie wał (chociaz ja nic nie wiem), ale nasz trenejro pokerzysta nie jest. Sam pomysl moze nie bylby taki najglupszy na swiecie (po prostu Tomek bardziej na Rzeszow powinnien sie przygotowac). Mnie tylko nie bardzo cieszy zestawienie par, Franek to meganiewiadoma (chociaz wierze w chlopaka), no i w parze z Piszczem... hmmm...? Ale coz, zobaczymy. Bedzie dobrze.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
Apocalips pisze:Piszcza boli noga. Za niego na 95% jedzie Ojciec. Wierzytelne infoPrzekonacie siÄ™ jutro. Pozdrawiam
![]()
Nic go nie boli. Dziś dosyć długo spacerował po parku maszyn i wogóle nie utykał. Natomiast faktem jest, że w programach dla obsługi zawodów widnieje nazwisko Mordela. A jurek dziś właśnie też coś się kręcił po stadionie. W tą i z powrotem z kevlarem na wieszaku. Szykuje kreacje na jutro?
Mi jednak nie barszo chce się wierzyć, że pojedzie Mordel. To chyba coś na uśpienie przeciwnika.
Pozdr.
Krychs pisze:Nie uważacie, że godz. 17 to jednak trochę za późnoPrzecież mamy już połowę września, a po 19 zapadają ciemności. Pamiętam mecze, które trwały 2,5-3 godz. i co by było gdyby w tym przypadku było podobnie
To proste. Maszyna startowa jest w oplakanym stanie, wiec na bank szykuje sie awaria w trakcie meczu. To nam da ok. 20-30 minutowÄ… przerwe. My tradycyjnie na poczatku nieco odskoczymy rywalom, a gdy GKS zacznie odrabiac strate, sedzia przerwie mecz z powodu zapadajacych ciemnosci
Do trzech razy sztuka....dla wszystkich niedowiarków...za Englisha jedzie Jerzyk.....może jakiś zakład
....koniec i kropka.
Ostatnio zmieniony 12 września 2004, o 00:24 przez DonKamizi, łącznie zmieniany 1 raz.