Chciałem tylko nieśmiało zauważyć, że to jest wątek do podsumowywania sezonu zakończonego wczoraj oraz wznoszenia peanów na cześć zawodników, trenera i prezesa
Temat o marzeniach i wizjach na sezon 2013 jest gdzie indziej.
Dziękuję
$korzen$ pisze:Ge(L)o pisze:Tak tak. Albo Karlsson Peter
A co ma piernik do wiatraka?
A srednie od 2,5 w gore to potrafil ostatnio w I lidze krecic chyba tylko... Bjarne?
Davv pisze:Kuciapa, Chrzanowski...
$korzen$ pisze:Prosze o propozycje w naszym zasiegu.
istred pisze:Co za różnica czy krajowy czy zagraniczny? Ważne, żeby dobrze punktował, a za obcy paszport dodatkowych punktów nie przyznają.
I pytanie: czy zagraniczny lider jest lepszy od krajowego lidera?
Teoretycznie może i tak. Praktycznie nie wiemy. Równie dobrze można napisać, że łatwiej zakontraktować Polaka, bo zagraniczni bardziej się cenią. ...przecież słyszeliśmy jakie to niebotyczne sumy krzyczeli za podpis zawodnicy pokroju Bjarne Pedersena.Racja, ale teoretycznie mając do wyboru zawodnika krajowego i zagranicznego na podobnym poziomie ciężej jest wyrwać tego polskiego, bo będzie miał więcej ofert ze względu właśnie na polski paszport.
Kargolo pisze:Chodzi mi o to że więcej drużyn trzeba przelicytować, ale oczywiście nie wiem jak to jest w praktyce.
miedziany pisze: Co Wam takiego Sprawka zrobil ze macie o nim takie zdanie a nie inne?
Scibi pisze:miedziany pisze: Co Wam takiego Sprawka zrobil ze macie o nim takie zdanie a nie inne?
Jest prezesem klubu a dla opozycji forum to wystarczajacy powód zeby miec o nim zle zdanie. Nawet w przypadku naszego awansu i tak znalazlo by sie tu wielu którzy mimo to zawsze znalezli by mu cos do zarzucenia. Mamy za soba udany sezon ale co tam Sprawka i tak jest zly bo zawsze moglo byc lepiej.
miedziany pisze:Dla mnie ten glos nie brzmi znajomo....jakis argument Bartosch? Co Wam takiego Sprawka zrobil ze macie o nim takie zdanie a nie inne?
Na Lubelski Węgiel KMŻ Lublin za nienależyte przygotowanie toru nałożona została kara 50 tysięcy złotych w zawieszeniu. Lubelski klub będzie również zobowiązany do zorganizowania w sezonie 2013 dwudniowego turnieju zaplecza kadry juniorów.