Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Re: Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Laguta jedzie. Niech mi nikt nie pieprzy ze Artiom jezdzi na 2-letnich silnikach Ryszarda.
- Lumpproletariacki
- Szkółkowicz
Jak Gorzów nie zrobi w nominowanych 10:2, a nie zrobi, to obstawiam zmianę terminów meczów rewanżowych i jazdę naszych w niedzielę. Po SGP :)
- tezetomaniak
- Trener
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
tezetomaniak pisze:Sparta czeka w finale
I będzie jego faworytem.
Marcin Serocki X
Vaculik ostatnio śmigał na Kargerach, na które decydowali się w ostatnim czasie, z dobrym skutkiem, także Thomsen, Miśkowiak czy choćby dzisiaj Przedpełski. W ostatnim biegu jednak Vaculik na charakterystycznym silniku od PJR
Vaculik ostatnio śmigał na Kargerach, na które decydowali się w ostatnim czasie, z dobrym skutkiem, także Thomsen, Miśkowiak czy choćby dzisiaj Przedpełski. W ostatnim biegu jednak Vaculik na charakterystycznym silniku od PJR
tezetomaniak pisze:Sparta czeka w finale
Ale chyba nie na nas niestety.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Myslalem ze nikt nie pobije Lamparta. Mylilem sie, Zrobil to ...Miskowiak...
- tezetomaniak
- Trener
Miśkowiak pokazał czym jest tzw. pokolenie drewna na szybkim sprzęcie.
Już lepiej przegrac mecz przez sprzet albo upadek w GP niż takie coś xD
tezetomaniak pisze:Miśkowiak pokazał czym jest tzw. pokolenie drewna na szybkim sprzęcie.
Wujek sylwetki nie poprawi..
No to kolejna seria do kosza. Gorzów w parzystym raczej do finału nie awansuje.
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Sparta dzisiaj pokazała Motorowi jak się jeździ w półfinale play-off. Na silnikach Kowalskiego szybcy byli Łaguta, Janowski oraz Kowalski. A nasza ekstrapaka z piewszoligowym Pawciem nie mogła sobie poradzić :-)
Sparta i Motor po prostu zamieniły się miejscami w stosunku do sezonu 2023.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
czy C+ może jeszcze zmienić układ meczów?
Chyba nie.
A jeszcze słówko o Markowskim. Przecież to jest starty WuTeeSiarz, który nie cierpi Motoru. I to nie jest żaden kompleks z naszej strony, syndrom oblężonej twierdzy, czy "każdy kto nie mówi dobrze o Motorze to nasz wróg", tylko nawet w środowisku dziennikarskim wszyscy o tym wiedzą ;)
A jeszcze słówko o Markowskim. Przecież to jest starty WuTeeSiarz, który nie cierpi Motoru. I to nie jest żaden kompleks z naszej strony, syndrom oblężonej twierdzy, czy "każdy kto nie mówi dobrze o Motorze to nasz wróg", tylko nawet w środowisku dziennikarskim wszyscy o tym wiedzą ;)
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Tak szczerze to gości nawet z ryja wygląda na śliską mendę ;p
- niespokojny
- Trener
Flagg pisze:Chyba nie.
Dlatego przestałem oglądać mecze z jego udziałem poza tych z Motorem. Magazyn też sobie odpuściłem. I nawet nie chodzi o brak obiektywności, ale gość po prostu nie ma głosu do telewizji, a ten jego jednostajny monolog drażni.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Słabi jesteście z małą wiarą. Kibic bez wiary to ciiooj nie kibic.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Raczejj pisze:Słabi jesteście z małą wiarą. Kibic bez wiary to ciiooj nie kibic.
Zuzel to nie piłka nożna czy siatkówka, że wszystko jest w rękach/nogach zawodników. Jeśli w sporcie motorowym zawodzi sprzęt (a zawodzi), to wiara lub jej brak w konkretnych przypadkach mają solidniejsze podstawy IMO.
KrzyczącyK1b1c pisze:Raczejj pisze:Słabi jesteście z małą wiarą. Kibic bez wiary to ciiooj nie kibic.
Zuzel to nie piłka nożna czy siatkówka, że wszystko jest w rękach/nogach zawodników. Jeśli w sporcie motorowym zawodzi sprzęt (a zawodzi), to wiara lub jej brak w konkretnych przypadkach mają solidniejsze podstawy IMO.
Ale ja przecież nie o tym.
Takiego Emila poproszę do końca
Jest nieźle, ale Zmarzlik musi zacząć wygrywać. Trzeba Przyjemskiego dziś maksymalnie wykorzystać
Motor mocny
Teraz zaczyna się gra o dwumecz. Zobaczymy jak taktyki pójdą Toruniowi. Druga seria może być ciężka.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Lambert za NH, ale myślę, że nasi Pawełka przewiozą.
- tezetomaniak
- Trener
Każdy bieg waży tak samo. Jechać z nimi