$korzen$ pisze:To wszystko bylo tylko kwestia czasu Panowie.... z jednej strony dobrze, bo w koncu uwolnimy sie od wasatego krzykacza ktory wiecej szkodzi niz pomaga (Dariusz to tylko jego marionetka) ale odejscie Bogdanki to jednoczesnie koniec zuzla na poziomie w Lublinie. Obawiam sie, ze na laaaaadnych kilka lat. Obawiam sie przy tym, ze tym razem ta dyscyplina nie przetrwa. Nawet mi, czlowiekowi uzaleznionemu do granic mozliwosci na mysl o II lidze robi sie po prostu niedobrze. Harry a co na to ludzie od 2 klubu? Zacieraja rece czy wobec "adijos" Bogdanki tez parcie na szklo znika

?
Póki co korzeniu to na serio nikt nic nie wie poza kubem oczywiście. TY piszesz tak jakbyś wiedział coś więcej. To prosimy o szczegóły, może być prywatnie z chęcią.
Na razie same plotki i domysły. Oficjalnie cisza jak to ktoś napisał "grobowa"
W związku z tym trudno do takiego stanu rzeczy się ustosunkować i wysuwać teorie co ktoś będzie robił a co nie bo może się uda a może nie. Ble, ble, ble.
Bądźmy poważni.
Jeżeli jest kłopot to trzeba zacząć o tym gadać już teraz, tak myślę, i to teraz bo za dwa tygodnie w drugiej połowie lutego to już za późno na zmiany. Po prostu nikt nie zdąży tego w miesiąc ogarnąć. To jest moje zdanie bo wiem, ile zajmują czasu wszelkie sprawy z tym związane.
Jeżeli chodzi o chętnych do założenia drugiego klubu to nie rozmawiałem z ludźmi na ten temat bo tak jak wspomniałem - nie ma póki co o czym.
Temat był wałkowany na nastepny sezon i nie sądzę żeby coś się zmieniło w tej kwestii.
Jeżeli czegoś się boję to tego że brak żużla przez sezon może być jakimś problemem.
Reasumując, podjąłem temat w nadziei, że coś się dowiem konkretnego ale widzę, że najwięksi piewcy klubu gdzieś zniknęli i przeczekują. Media ani słowem się nie zająkną więc nie ma tematu?
Ty coś napisałeś ale trudno zrozumieć czy jesteś pseudo emisariuszem Sprawki, czy tylko powtarzasz plotki.
Czas ucieka.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski