Dawid ma ambicję, ale raczej nie lubi betonu. Jeleń w Gnieźnie cieniuje makabrycznie .
Można powalczyć ale to raczej jest nie realne aby tam wygrać, jedyne co nam pozostaje to sie pomodlić,
O wygraną w Gnieźnie będzie niezwykle trudno, wręcz to raczej nierealne,
Dla mnie najsłabszym ogniwem po Sebku jest Daniel. Nie zmienię zdania, że to zawodnik swojego toru - dodatkowo ostatnio nie jest tak błyskotliwy na starcie jak nas do tego przyzwyczaił. A co najważniejsze - jak przeanalizujecie jego występy na torze w Gnieźnie zobaczycie jedno - katastrofa.
Panowie ,niestety ale 50-40 w plecy
Przykre ale prawdziwe -- mecz przegramy
A co kolega, ma nadzieję że ten mecz będzie wygrany przez TŻ??
Ja na wygraną w Gnieźnie za bardzo niestety nie wierzę, przynajmniej tak podpowiada rozum,
Mecz przegramy więc wyluzujcie
Mimo tego wierzę, że żużel w Lublinie będzie istniał i odbijemy się od dna
Jak już wcześniej zwróciłem uwagę, ten mecz jest przegrany i nic na to nie poradzimy. Ostatnie miejsce jest pewne.
Wygląda na to,że oni już przegrali.Jedna przegrana więcej czy mniej niewiele zmieni.
A mnie się wydaję, że pojedziemy w polskim seniorskim składzie i będzie pozamiatane. Wyjdziemy z 40 to będzie już spory sukces.
Bosz - to juz napewno spadamy do drugiej ligi.
Ja pierd... Harry to Twoja robota ? Mamy płakać czy się śmiać ? Bo to w sumie śmieszne jest, a jednocześnie smutne i tragiczne. Tonący brzytwy się chwyta, ale o takie coś to bym Was nie podejrzewał.
Przepraszam za wyrażenie ale tylko jeden komentarz przychodzi mi do głowy: no rzesz kurwa jego mać! Jaja sobie robicie z kibiców?
Niech ktoś mi powie po co nam pan Franek? To już naprawdę na 2 ligę sie szykujemy ??
aki by za nim nie szły pieniądze jego ściagnięcie do Lublina to wstyd i pośmiewisko dla klubu.
Za co chwała? Normalny jestes? To kpina z nas kibiców a nie chwała.
Zgłoś ten post
Zgłoś ten post