Oprawa i doping na meczach
Re: Czy oprawa i doping na meczach są potrzebne??
Przeczytalem wszystkie wpisy. Mam nadzieję, że Wy też.
Wnioski są jasne i proste :
- trochę rocka
- trochę techno ?
- trochę disco - dance
- trochę rock'n'roll
czyli wszystkiego po trochu , a więc wszystkim / nikomu [ ?/] się nie dogodzi.
Dziękuję za wypowiedzi. Teraz zgrywam plytkę nr 3 .
Podobno bartosh dostarczy [ 3 ] uprzedno nagrane plyty i ...będzie dobrze.
Jeżeli ktoś chcialby udostępnić swoje nagranie[a], czekam o godz. 16 przed [ w ] kabinią [e]
spikerów.
DJ PEPE.
Wnioski są jasne i proste :
- trochę rocka
- trochę techno ?
- trochę disco - dance
- trochę rock'n'roll
czyli wszystkiego po trochu , a więc wszystkim / nikomu [ ?/] się nie dogodzi.
Dziękuję za wypowiedzi. Teraz zgrywam plytkę nr 3 .
Podobno bartosh dostarczy [ 3 ] uprzedno nagrane plyty i ...będzie dobrze.
Jeżeli ktoś chcialby udostępnić swoje nagranie[a], czekam o godz. 16 przed [ w ] kabinią [e]
spikerów.
DJ PEPE.
- tezetomaniak
- Trener
meesha pisze:Żużel to nie piłka nożna... Tam przez cały mecz nic w dopingu nie przeszkadza. A na żużlu w czasie biegu drzeć ryja bez sensu, między biegami jak nie spiker gada to muzyka leci więc nie ma letkoPoza tym trochę inna - że tak się wyrażę - specyfika kibiców
co nie oznacza ze trzeba siedziec przez cały mecz... jak tydzień temu
jak po jakims biegu jest okazja by nagrodzic zawodnika/zawodników to z muzyka mozna troche poczekac... "darcie ryja" trwa po biegu z 30 sekund.. potem niech leci sobie muza przez nastepne 50 sekund
- trochę techno ?
- trochę disco - dance
chlip chlip
Ostatnio zmieniony 12 sierpnia 2007, o 13:24 przez tezetomaniak, łącznie zmieniany 1 raz.
Pewnie, że nie
Trzeba było więc kolego teżetomaniaku rozruszać publikę podczas tego jakże "porywającego" widowiska 
Bardzo słuszna uwaga

jak po jakims biegu jest okazja by nagrodzic zawodnika/zawodników to z muzyka mozna troche poczekac... "darcie ryja" trwa po biegu z 30 sekund..
Bardzo słuszna uwaga
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
- tezetomaniak
- Trener
meesha pisze:Pewnie, że nieTrzeba było więc kolego teżetomaniaku rozruszać publikę podczas tego jakże "porywającego" widowiska
pff.. to nie chodzi o to czy jest widowisko porywające tylko o to, że wypadało by nagrodzić zawodników za dobra jazde.. no chyba ze wygrane naszych zuzlowców są na porządku dziennym i mozna praktycznie nie patrzec na tor bo i tak wygramy ;]
a doping zawsze powinien wychodzic od FK
FK "zdziadział" ostatnimi czasy więc masz szansę się wykazać jeśli masz taki zapał i chęci. Przecież to żaden problem stanąć na dole i poprowadzić doping 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
meesha pisze:Przecież to żaden problem stanąć na dole i poprowadzić doping
Muzyka OK.Kazdy znalazl cos dla siebie.Mecz to nie miejsce na ambitne utwory,powinno byc melodyjnie i rytmicznie.A jeszcze jak tematyka nawiazuje do sytuacji to juz super.
Nie lubilam nigdy Trojanowskiej,ale ta dzisiejsza piosenka bardzo ,bardzo pasuje do meczu wlasnie na lubelskim stadionie.Wczoiraj po poscie mikasa odtworzylam ja pierwszy raz i wiem,ze nie slyszalam jej nigdy wczesniej,a nowa byc nie moze.
Slucham jej teraz gdy pisze i z checia poslucham na barazach.
Nie lubilam nigdy Trojanowskiej,ale ta dzisiejsza piosenka bardzo ,bardzo pasuje do meczu wlasnie na lubelskim stadionie.Wczoiraj po poscie mikasa odtworzylam ja pierwszy raz i wiem,ze nie slyszalam jej nigdy wczesniej,a nowa byc nie moze.
Slucham jej teraz gdy pisze i z checia poslucham na barazach.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
Zgadzam się. Muzyka była spoko i dla każdego. Nawet widzialam jakiegoś dziadka co sobie podśpiewywał pod nosem.
-
zenek
najlepszy śmiech był jak spiker powiedział, że cały stadion sie bawi
Rozglądam się dookoła a tu wokoło same dziadki
No cóż dziadki nie będą krzyczeć ,śpiewać itp. Już nie te lata 
zenek pisze:najlepszy śmiech był jak spiker powiedział, że cały stadion sie bawi![]()
Masz kuna jakis kompleks z tymi dziadkami?
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
-
zenek
wręcz przeciwnie. bardzo dobrze, że przychodzą na mecze, maja sporą wiedzę (pozdrawiam Pana obok którego siedziałem), tylko rozsmieszyła mnie i nie tylko mnie sytuacja, w której spiker mówi, ze wszyscy sie bawia, a tymczasem wiekszosc siedzi i analizuje przebieg meczu
- tezetomaniak
- Trener
niech ktos kto słucha techno mi wytłumaczy co w tym jest fajnego ?
..
albo w disco polo....
albo w disco polo....
A moze jakies lubelskie klimaty :>
Taki optymistyczny akcent, ze po nocy przychodzi dzien i te sprawy :>
http://ponoorak.wrzuta.pl/audio/9BrLTy7 ... amotny_dom
Taki optymistyczny akcent, ze po nocy przychodzi dzien i te sprawy :>
http://ponoorak.wrzuta.pl/audio/9BrLTy7 ... amotny_dom
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
zenek pisze:wręcz przeciwnie. bardzo dobrze, że przychodzą na mecze, maja sporą wiedzę (pozdrawiam Pana obok którego siedziałem), tylko rozsmieszyła mnie i nie tylko mnie sytuacja, w której spiker mówi, ze wszyscy sie bawia, a tymczasem wiekszosc siedzi i analizuje przebieg meczu
To, ze ktos siedzi spokojnie i analizuje to nie znaczy, ze sie nie bawi. Mozna sie bawic i to bardzo dobrze. Nie szyscy sie bawia aktywnie
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
tezetomaniak pisze:meesha pisze:Pewnie, że nieTrzeba było więc kolego teżetomaniaku rozruszać publikę podczas tego jakże "porywającego" widowiska
pff.. to nie chodzi o to czy jest widowisko porywające tylko o to, że wypadało by nagrodzić zawodników za dobra jazde.. no chyba ze wygrane naszych zuzlowców są na porządku dziennym i mozna praktycznie nie patrzec na tor bo i tak wygramy ;]
a doping zawsze powinien wychodzic od FK
Na wstępie podkreślam, ze nie należę do tworu zwanego "Fan Klub" o ile takie coś istnieje!
Gdzie dziś gościu byłeś, jak z koleżką (MOTORowcem) ciągnąłem doping?! No gdzie?! Nie widziałem Cię! Na kolejnym meczu zgłoś się do mnie i pomóz, a jak nie to się nie odzywaj, bo nie powinieneś! Dopingować powinien kazdy! Nie tylko "FK"!
Dziękuję ludziom, którzy pomogli Nam pokazać, ze jeszcze potrafimy "coś tam krzyknąć".
.................
Ostatnio zmieniony 12 sierpnia 2007, o 23:09 przez Carter#15, łącznie zmieniany 1 raz.
tezetomaniak pisze:niech ktos kto słucha techno mi wytłumaczy co w tym jest fajnego ?..
albo w disco polo....
A mógłbyś sprecyzować co to według Ciebie za muzyka to techno?
Może jakiś przykład muzyki, która według Ciebie to techno?
Nie chciałbym zaczynać po raz kolejny dyskusji na temat tego kto czego słucha, bo każdy słucha tego co mu się podoba i ma do tego pełne prawo. Jednak techno to nie tylko bezsensowna łupanina,z którą zdecydowanej większości kojarzy sie słowo "techno".A może miałeś na myśli dance,albo house?Jeśli oczywiście potrafisz to odróżnić.Nie wspominając już o muzyce TRANCE.
Pewnie zaraz pojawia się piguły itp. Bardzo proszę NIE UOGÓLNIAJCIE.
Pozdrawiam.
- tezetomaniak
- Trener
nie dam zadnego przykładu bo nie znam ani zadnych tytułów ani wykonawcow ani nic.. i nie zamierzam sie w to zagłębiac.. odroznic jednak potrafie ;]
... i nie wiem co dzisiaj leciało ;]
Carter#15 brawo
... i nie wiem co dzisiaj leciało ;]
Carter#15 brawo
Ostatnio zmieniony 12 sierpnia 2007, o 22:17 przez tezetomaniak, łącznie zmieniany 3 razy.
-
Smirnek_
- Senior
A jakie to techno dzisiaj leciało na stadionie?
No właśnie. A techno to nie tylko to co leciało.Dlatego ponawiam prośbę.Nie uogólniajcie.
Ale jeśli ktoś uważa,że techno to tylko to co brzęczało dziś na stadionie "np. Kanikuły" to dyskusja na temat tej muzyki nie ma najmniejszego sensu. Ale to chyba i lepiej.
Ale jeśli ktoś uważa,że techno to tylko to co brzęczało dziś na stadionie "np. Kanikuły" to dyskusja na temat tej muzyki nie ma najmniejszego sensu. Ale to chyba i lepiej.
Ponieważ jestem po dwóch nieprzespanych nocach [ bo gralem ], więc krotko i na temat :
1. B.dziękuję kibicom [ żużla ] Motoru za doping, a szczegolnie FREDKowi i MAŁEMu
2. BÓG ZAPŁAĆ ks. Kiełbasie za modlitwy i cukierki, a tak na poważnie za podziękowania za ..
"Muzykę synu na stadionie. Jakoś zrobiło się ...fajniej "
3. Zaskoczył mnie facet, ktory wpadl do kabiny spikerow z pytaniem , co to " za zaj... ista " muza leciala przed chwilą ? Odp. moja - Metallica. Krzyknąl " Tak grać ! " i zginął w tlumie.
4. Najbardziej zaskoczony był Pan Stypuła i Pan od MOSiRu, że można bawić publikę. Pan spiker upodobał sobie nagranie Izy Trojanowskiej (dzięki Mikas za przesłanie, a własciwie przypomnienie tegoż nagrania), a Pan od muzyki - grupę A-HA
5. Poczatek meczu uległ zmianie pod wpływem próśb sędziego, któremu nagrania mocne (techno) nie podobały się i poprosił o zmianę repertuaru. Po sugestiach ze strony organizatorów troszeczkę zmieniliśmy muzyczkę na lżejszą (jak to okreslił Bartosh, na taką, jaką się gra na wyspach).
Spróbuję zagrać na meczu MOTOR - POLONIA WA-WA.
Ponieważ umowa z ZAiKSem wygasa, wraz z dzisiejszym meczem, więcej muzyki w moim wykonaniu nie będzie! Mam nadzieję, że czterowiersz z Pana Tadeusza (Inwokacja) będzie tylko pustosłowiem.
Pozdrawiam,
DJ PEPE
1. B.dziękuję kibicom [ żużla ] Motoru za doping, a szczegolnie FREDKowi i MAŁEMu
2. BÓG ZAPŁAĆ ks. Kiełbasie za modlitwy i cukierki, a tak na poważnie za podziękowania za ..
"Muzykę synu na stadionie. Jakoś zrobiło się ...fajniej "
3. Zaskoczył mnie facet, ktory wpadl do kabiny spikerow z pytaniem , co to " za zaj... ista " muza leciala przed chwilą ? Odp. moja - Metallica. Krzyknąl " Tak grać ! " i zginął w tlumie.
4. Najbardziej zaskoczony był Pan Stypuła i Pan od MOSiRu, że można bawić publikę. Pan spiker upodobał sobie nagranie Izy Trojanowskiej (dzięki Mikas za przesłanie, a własciwie przypomnienie tegoż nagrania), a Pan od muzyki - grupę A-HA
5. Poczatek meczu uległ zmianie pod wpływem próśb sędziego, któremu nagrania mocne (techno) nie podobały się i poprosił o zmianę repertuaru. Po sugestiach ze strony organizatorów troszeczkę zmieniliśmy muzyczkę na lżejszą (jak to okreslił Bartosh, na taką, jaką się gra na wyspach).
Spróbuję zagrać na meczu MOTOR - POLONIA WA-WA.
Ponieważ umowa z ZAiKSem wygasa, wraz z dzisiejszym meczem, więcej muzyki w moim wykonaniu nie będzie! Mam nadzieję, że czterowiersz z Pana Tadeusza (Inwokacja) będzie tylko pustosłowiem.
Pozdrawiam,
DJ PEPE
gdyby nie wies z "tanczymy labado" to nie bylo by sie do czego przyczepic jesli chodzi o muzyke.