niespokojny pisze:To skad zachwyty nad Kuciapa skoro ostatnie dwa sezony mial gorsze srednie od Anderssona?
To prawda, ale przecież nikt nie twierdzi że Andersson jest słaby i słabszy od Kuciapy.
niespokojny pisze:Jakis potencjal jednak chlopak ma? Mysle, ze w I lidze dalby rade nawet kolo 2,0 sie zakrecic.
A czy ktokolwiek napisał że Andersson ma mały potencjał , albo brak mu talentu? Ja nie zauważyłem. Moim zdaniem średnią na poziomie Barana z tego roku wykręcił by bez większych problemów , ale możemy tylko myśleć. On może w tych okolicznościach osłabionej I ligi wykręcić średnią grubo ponad 2,0. Tylko że on nigdy nie pokazał w polskiej lidze że jest pewnym zawodnikiem. Trochę mu do Warda czy Pawlickiego ,jednak brakuje. Ale ja bym go bardzo chętnie zobaczył w naszym zespole, zwłaszcza jeśli miał by być sporo tańszy i bardziej chętny od Watta . Watt jest najpewniejszy, to tylko jest pewne. Mam tylko nadzieję że nie powtórzy się sytuacja z zeszłego roku i będą jeździć najlepsi. Niby Cam się nie obraził, ale to trochę nie fair że czasem jechał Łełek albo Karol mimo, że Cam miał dużo lepsze wyniki...