Skład na sezon 2006

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Zaratustra
Kadrowicz

#3726 Postautor: Zaratustra » 20 grudnia 2005, o 00:03

Pan Walasek ma papierki na to, żeby być gwiazdą tej ligi, ale (biorąc pod uwagę podniesienie poziomu I ligi i bardzo wyrównane składy poszczególnych drużyn) znajdzie się niejeden, który go pokona.
Co do naszych, to skorzystam z okazji i podziękuję działaczom, bo emocji na pewno w tym sezonie nie zabraknie :!: Jest ciekawy skład, który pewnie zostanie jeszcze powiększony. Również uważam, że powinniśmy zakontraktować jeszcze jednego juniora i przynajmniej jednego seniora. Nie wiem, jak ma się sprawa z Czerwińskim, ale gdyby on podpisał, to chyba kwestia seniorów byłaby rozwiązana. Jeśli nie podpisze, to wtedy można kontraktować po szwedzku :wink:
Wierzę, że Messing (a może i Tomicek) szybko przyzwyczają się do naszych torów i dostarczą nam pozytywnych emocji. Nie wolno nam zapomnieć o naszych chłopakach (Michaluku, Polaku i szkółce). Myślę, że od czasu do czasu wszyscy krajowi zawodnicy będą pojawiać się na treningach. Młodzi niech się uczą, korzystają z rad (bo wreszcie mają od kogo się uczyć :!: ), a objeżdżać się będą na "młodzieżówkach". No tylko muszą mieć na czym :wink:
I teraz kwestia finansowa :D Szkoda, że nie mamy "gwiazdy" (no chyba, że przyjąć za nią Śwista lub Rempałę :wink: ), bo wtedy łatwiej o tłumy, ale ze względu na tak wyrównane drużyny w lidze i sporo znanych w nich nazwisk (także u nas), jest "szansa" na to, by w każdym meczu (może za wyjątkiem Krosna i Gniezna) było na trybunach sporo ludzia. Tu już muszą wykazać się działacze. Podstawowe sprawy to mądra współpraca z mediami, wyjście "do kibica" (na przykład nagłośnione spotkania żużlowców z kibicami...nie tylko dziennikarzami :wink: , jest sporo możliwości przecież :!: ) To, w połączeniu ze zbudowaniem odpowiedniej atmosfery w drużynie i dobrym doborze motocykli przez żużlowców czyli wyniku :wink: , podreperuje solidnie klubową kasę :) Ale sobie wymyśliłem :twisted: , pozdr.

PS. Auganoff - co do Jurka, to nie będzie też już okazji, żeby Walaskowi skopać d***, jak to ongiś bywało :lol:

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#3727 Postautor: mikas » 20 grudnia 2005, o 00:39

Zaratustra pisze: Podstawowe sprawy to mądra współpraca z mediami, wyjście "do kibica" (na przykład nagłośnione spotkania żużlowców z kibicami...nie tylko dziennikarzami :wink: , jest sporo możliwości przecież :!: )

A to współpraca z mediami jest zła :?: Wydaje mi się,że ostatnio jest wręcz wzorowa. Większy problem jest w tym,że w niektórych redakcjach żużlem próbuja zajmowac sie niekompetentne osoby.Chociaż ostatnio na szczęście już w mniejszym stopniu :wink:
A jeśli chodzi o spotkania z kibicami to mam nadzieje,że nie zdradze jakiejś wielkiej tajemnicy gdy napiszę,że przed sezonem jest w planach zorganizowanie prezentacji drużyny dla kibiców.
Jakby co Gawrzyk kasuj tego posta :wink:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

rafir
Junior

#3728 Postautor: rafir » 20 grudnia 2005, o 00:51

Jeśli wierzyć Sportowym Faktom, to nasz klub interesował się Laukkanenem (zanim podpisał w Zielonej), jako zawodnikiem wspomagającym drugą linię w razie jakichś kontuzji. Zatem mam nadzieję, że tym bardziej interesujemy się Wattem i Davidem Howe. I byłby to kolejny sukces naszych działaczy, gdyby udało się podpisać z którymś z nich.

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#3729 Postautor: grzesieck » 20 grudnia 2005, o 00:51

chyba wielkiej tajemnicy nie zdradziles, bo Gawrzyk pisal o tym pare dni temu ;]

edit by mikas:
Hmmm musiałem gdzieś to przeoczyć :roll: :oops:
METHANOL ADVENTURE TEAM

sledzio

#3730 Postautor: sledzio » 20 grudnia 2005, o 05:16

Super i jeszcze raz Super , oby tak dalej Panie Dyrektorze Kasiński !

Awatar użytkownika
ravajas
Trener