Marcin0203 pisze:A ja patrząc na siebie i kilku znajomych uważam, że nie będzie to dobre. Chcieliśmy zakupić karnety od razu w pierwszym terminie. Pamiętam jak chcieliśmy wybrać miejsca i co chwilę był problem z wyborem miejsc. Nim przyszło nam do głowy aby kupić karnety na losowe miejsca to było już po zawodach... Karnetów zabrakło. Teraz przez dwa sezony co mecz była walka o bilety. Na szczęście na każdy mecz mniej lub więcej biletów udawało nam się kupić. Oczywiście rozumiem pierwokup i w większości przypadków w 100% popieram ale w tej sytuacji jak znaleźliśmy się ze znajomymi modlimy się abyśmy mieli możliwość kupienia karnetów. Podejrzewam, że osoby co mają karnety nie zgodzą się ze mną :D w sumie jakbym miał karnet to też chciałbym mieć pierwszeństwo kupienia karnetu :D W powstałej sytuacji jaka ma miejsce z biletami w Lublinie nie ma dobrego wyjścia.
Jestem w dokładnie takiej samej sytuacji. Przez głupią decyzję o próbie wyboru miejsca, nie jestem w stanie kupić karnetu od ilu.. 2-3 lat? W pełni rozumiem zdaniem karnetowiczów o pierwokupie, ale mam nadzieję, że go nie będzie :)