Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
Re: Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
Dziwne, Retro powiedział że już przegraliśmy a nikt się biletów nie pozbywa...
mundzio pisze:Dziwne, Retro powiedział że już przegraliśmy a nikt się biletów nie pozbywa...
A Retro sprzedał już ? Bo bym odkupił
Erwin pisze:mundzio pisze:Dziwne, Retro powiedział że już przegraliśmy a nikt się biletów nie pozbywa...
A Retro sprzedał już ? Bo bym odkupił
On jest kibicem Apatora z tego co widzę. Po pijaku wyszło szydło z worka.
Kupię dwa bilety normalne 504340165
- m.a.c.i.e.k.s
- Junior
Czy ktoś orientuje się czy przed finałem będzie organizowana akcja z oddawaniem krwi za bilet?
Jeszcze więcej miejsc dla kibiców z Lublina? To ciekawe, bo złotousty pan Władek jeszcze dwa dni temu potwierdzał, że bilety idą jak świeże bułeczki. Wywiad taki sobie, nie ma nic o Tomku Gollobie i że trzeba się na nim wzorować. Z ciekawostek - Zmarzlik nawet w innym klubie będzie wciąż gorzowski, a przy hansenowych 6-8 punktach w meczach finałowych Stal będzie mieć ogromną szansę na tytuł. Obecnie proporcje wynoszą 50/50.
https://po-bandzie.com.pl/zuzel-wladysl ... y-o-zloto/
https://po-bandzie.com.pl/zuzel-wladysl ... y-o-zloto/
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Bilety na finał
PRZEDSPRZEDAŻ
20.09 wtorek godz: 20:00 - 21.09 środa godz: 19:59
dla osób posiadających karnety na sezon 2022 (jeden karnet = jeden bilet, możliwość wpisania większej ilości karnetów przy jednej transakcji)
Kodem uprawniającym do kupna biletu w przedsprzedaży jest kod 9 cyfrowy znajdujący się pod kodem QR na karnecie. Przed wpisaniem kodu należy wybrać poziom promocji, czyli "T. Główna", "Wejście A" lub "Wejście B, C".
SPRZEDAŻ OTWARTA
21.09 środa, godz: 20:00
dla pozostałych osób (Jedna osoba będzie mogła zakupić maksymalnie 4 bilety)
CENY:
Trybuna Główna (przedsprzedaż) - 160 PLN
bilet normalny – 90 PLN
bilet ulgowy (młodzież ucząca się, emeryci, osoby niepełnosprawne) – 70 PLN
bilet dziecięcy (do końca szkoły podstawowej) – 30 PLN
nie ma to jak dostac w dupe do 39 w pierwszym meczu i podniesc ceny biletow na rewanz :D
METHANOL ADVENTURE TEAM
...i jeszcze zapełnić stadion do ostatniego miejsca stojącego :D
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
-
CKM1946
- Zawodowiec
Prawda jest taka że daliby 150 a i tak przyszedłby cały stadion. Klub nauczył się że są komplety i wykorzystuje to.
- niespokojny
- Trener
Moze zwiekszyli premie za Mistrza ;)
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Jak bedzie tyle osob jak na poprzednim meczy to ok, jak bedzie tyle osob jak rok temu ba finale to skurwysynstwo.
-
Maretzky76
- Szkółkowicz
Mam wrażenie że klub coraz bardziej idzie w kierunku bycia korpo, doimy kasę reszta nas nie obchodzi, zniknął gdzieś klimat z początku funkcjonowania pod egidą tej ekipy
Dlatego ja w fotelu przed tv.
Poczekam aż Janusze się znudzą.
Klub zrobi miejsca numerowane -wtedy pójdę na mecz jak biały człowiek;)
Poczekam aż Janusze się znudzą.
Klub zrobi miejsca numerowane -wtedy pójdę na mecz jak biały człowiek;)
never ride faster than your angel can fly
Jeśli ktoś ma karnet i nie chce kupować biletu to chętnie przyjmę kod ;)
Prosze kolego :
189942663
189942663
never ride faster than your angel can fly
maestro76 pisze:Prosze kolego :
189942663
Dziękuję ;)
istred pisze:maestro76 pisze:Prosze kolego :
189942663
Dziękuję ;)
To teraz kto pierwszy ten lepszy.
Ceny biletów na finał w Lublinie to zwyczajnie kpina z kibiców i stricte biznesowa zagrywka. Zamiast jakoś podziękować kibicom za to, że na każdym meczu jest komplet, za to, że tłumnie jeżdżą po Polsce na wyjazdowe spotkania to tu taki Zonk. Panie Kępa, panie Więckowski mało wam? Poprzez takie zagrywki pokazujecie jak wielkie uznanie macie dla tych tysięcy fanów... Żenujące.
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
Ja się z tym nie zgadzam, co napisałeś. Od pewnego czasu mam problem z kupnem biletu, a przy wyższej cenie może ktoś zrezygnuje i ja się załapię i pierwszy raz w tym sezonie zabiorę żonę na mecz. Dlaczego uważasz, że kibic, którego stać na droższy bilet jest jakiś gorszy? Mecz, to nie towar pierwszej potrzeby - za drogo, to nie idę.
Motor i tak zarabia mniej na biletach niż inne kluby, bo ma mniejszy stadion. W Gorzowie bilety na finał były po 70 zł, ale tych biletów sprzedali 15 tysięcy.
Leniu pisze:Ja się z tym nie zgadzam, co napisałeś. Od pewnego czasu mam problem z kupnem biletu, a przy wyższej cenie może ktoś zrezygnuje i ja się załapię i pierwszy raz w tym sezonie zabiorę żonę na mecz. Dlaczego uważasz, że kibic, którego stać na droższy bilet jest jakiś gorszy? Mecz, to nie towar pierwszej potrzeby - za drogo, to nie idę.
Nie zrozumiałeś sensu mojej wypowiedzi. Postaram się rozjaśnić nieco. Mi nie chodzi o to, że dla mnie za drogo, ja mam to w nosie. Tu chodzi o całokształt. O kibiców. O numer z wywindowaniem cen biletów na mecz finałowy. Nie widzisz tego? Nie dostrzegasz, że dwóch gości w klubie chce zrobić interes bo jest finał? Biznes jest tu najważniejszy, nie kibice, nie ty, nie ja. O to chodzi. O samą zagrywkę i jak ona wygląda. O to, że kibice tak naprawdę znaczą dla rządzących klubem tyle ile będą w stanie zapłacić. Zrozumiałeś?
MOTOR LUBLIN
Maxx pisze:Leniu pisze:Ja się z tym nie zgadzam, co napisałeś. Od pewnego czasu mam problem z kupnem biletu, a przy wyższej cenie może ktoś zrezygnuje i ja się załapię i pierwszy raz w tym sezonie zabiorę żonę na mecz. Dlaczego uważasz, że kibic, którego stać na droższy bilet jest jakiś gorszy? Mecz, to nie towar pierwszej potrzeby - za drogo, to nie idę.
Nie zrozumiałeś sensu mojej wypowiedzi. Postaram się rozjaśnić nieco. Mi nie chodzi o to, że dla mnie za drogo, ja mam to w nosie. Tu chodzi o całokształt. O kibiców. O numer z wywindowaniem cen biletów na mecz finałowy. Nie widzisz tego? Nie dostrzegasz, że dwóch gości w klubie chce zrobić interes bo jest finał? Biznes jest tu najważniejszy, nie kibice, nie ty, nie ja. O to chodzi. O samą zagrywkę i jak ona wygląda. O to, że kibice tak naprawdę znaczą dla rządzących klubem tyle ile będą w stanie zapłacić. Zrozumiałeś?
Nie chodzi o to, że Cię nie rozumiem, tylko się nie zgadzam. Dzięki temu powinno być mniej chętnych na bilety, czyli łatwiejsza dostępność. A na tym mi zależy.