Adam Pietraszko na torze!!!
Zgoda, również chciałbym, żeby w Lublinie jeździli nasi wychowankowie, natomiast bądźmy uczciwi - lepsi od wyśmiewanego Adama w sezonie 2005 niestety nie byli, mimo, że połowę spotkań objechali na torze który znają jak własną kieszeń. Jeszcze raz powtarzam - zastanówcie się gdzie w tym momencie byłby Motor a gdzie Opole, gdyby Focus bronił barw Kolejarza w sezonie 2005
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
kdsz pisze:Tomek odniósł tym samym wielki sukces - zawodnik z kontraktem lidera drużyny osiągnął oszałamiającą średnią 1,642 i aż o 116/100 wyprzedził niedawnego drugoligowca Adama Pietraszkę. Imponujące
nie sadze ze to jest sukces Piszcza ze osiagnal taka oszalamiajaca srednia
-
Danio
Nie ma sensu pisać o Focusie że taki czy taki! Z pewnością zrobił swoje w poprzednim sezonie! Lublin wiązał dużę nadzieje z nim z przyszłość.Miał lepsze spotkania i zdecydowanie gorsze. Nie chodzi o to że ogólnie jest cienki czy coś w tym stylu, Klub nie widzi jego w tym sezonie w składzie, ponieważ nie spełnił zakładanych podpunktów jakie miał w kontrakcie, a dla przypomnienia miał on motywacyjny kontrakt i miał średnio robić po 7 pkt w meczu. gdyby spełnił zapewne swoje i wzbudzał nadzieje na lepsze tzw. jutro z pewnością Klub zechciałby jego na ten sezon. Focus udowodnił że jest zawodnikiem tylko krótkich torów i na dodatek bardziej odpowiadają jemu betony niż przyczepne tory chociaz sam w wywiadach nie przyznawał się do tego ale każdy znawca czarnego sportu zauważył to, dlatego przyszłość Adama w Lublinie nie miała większego sensu jak i dla niego i TŻ LUBLIN.
Uważam że należy jemu podziękować i życzyć dobrych występów na innych torach oraz jeszcze dużo nauki z pozytywnym skutkiem
Uważam że należy jemu podziękować i życzyć dobrych występów na innych torach oraz jeszcze dużo nauki z pozytywnym skutkiem
kdsz pisze: Jeszcze raz powtarzam - zastanówcie się gdzie w tym momencie byłby Motor a gdzie Opole, gdyby Focus bronił barw Kolejarza w sezonie 2005
Dziekujemy mu bardzo,jest jednak druga strona medalu a fakty sa jednoznaczne, przynajmniej dla mnie. Pod wzgledem stylu jazdy Focus to najwieksza mietnota i tchorz jakiego mielismy od czasu awansu do I ligi. Tak zachowawczo i "nijako" jezdzacego zawodnika nie widzialem w Lublinie od baaardzo dawna. Niech chlopak sobie "pryka", byle z dala od Lublina.
-
Danio
[
Focus dysponował sprzętem takim jaki miał w Polsce i z poniższego artykułu można wywnioskować że to wina Klubu za słabą postawę Focusa w drugiej części sezonu
Focus" odszedł z klubu po skończeniu wieku juniora. Najpierw z powodzeniem jeździł w Kolejarzu Opole, a ostatni sezon spędził w Lublinie, który miał się bić o awans do ekstraligi. Z wielkich planów nic nie wyszło. W TŻ-cie w pewnym momencie przestali płacić i wydawało się, że sezon zakończy się wielką klapą. Lublinianie walczyli jednak w półfinale play-off, ale przegrali wyraźnie z Marmą Rzeszów.
b]Pokemon napisał: [/b]
Biorąc pod uwagę podejście Adama w tamtym sezonie, było od początku widać, iz miejsca u nas nie zagrzeje. Przywoził słabsze silniki.
Gawrzyk napisał:
Słabszych nie mógł bo do Lublina przywoził to co miał w Polsce. Te na Anglię zawiózł prosto z Krsko, więc odrobinę mijasz się z prawdą.
Focus dysponował sprzętem takim jaki miał w Polsce i z poniższego artykułu można wywnioskować że to wina Klubu za słabą postawę Focusa w drugiej części sezonu
Focus" odszedł z klubu po skończeniu wieku juniora. Najpierw z powodzeniem jeździł w Kolejarzu Opole, a ostatni sezon spędził w Lublinie, który miał się bić o awans do ekstraligi. Z wielkich planów nic nie wyszło. W TŻ-cie w pewnym momencie przestali płacić i wydawało się, że sezon zakończy się wielką klapą. Lublinianie walczyli jednak w półfinale play-off, ale przegrali wyraźnie z Marmą Rzeszów.
-
mlotyfantz
- Kontakt:
Danio pisze:[[quote]b]Pokemon napisał: [/b]
Biorąc pod uwagę podejście Adama w tamtym sezonie, było od początku widać, iz miejsca u nas nie zagrzeje. Przywoził słabsze silniki.
Gawrzyk napisał:
Słabszych nie mógł bo do Lublina przywoził to co miał w Polsce. Te na Anglię zawiózł prosto z Krsko, więc odrobinę mijasz się z prawdą.
Focus" odszedł z klubu po skończeniu wieku juniora. Najpierw z powodzeniem jeździł w Kolejarzu Opole, a ostatni sezon spędził w Lublinie, który miał się bić o awans do ekstraligi. Z wielkich planów nic nie wyszło. W TŻ-cie w pewnym momencie przestali płacić i wydawało się, że sezon zakończy się wielką klapą. Lublinianie walczyli jednak w półfinale play-off, ale przegrali wyraźnie z Marmą Rzeszów. [/quote]
Nietylko klubu mślę ze Adam jest jeszcze młody i błędy się zdarzają a co w 2 lidze w Opolu jezdził to pamientaj ze 2 robi znaczna ruznica nad 1
Cytat z art. Gazety Wyborczej w Opolu na temat FOCUSA: ...Mam kilka ofert i muszę je porównać, nie chcę jednak zdradzać, skąd. Po to między innymi przyjechałem do Opola - mówił przed spotkaniem z prezesami Kolejarza Adam Pietraszko. Na pewno zawodnik nie zdecyduje się na kolejny sezon w Lublinie. - Nie chcę teraz tłumaczyć tej decyzji. Jednak jeśli nie wiadomo, o co chodzi, to chodzi o... - dodał...
z pozdrowieniami - kalafior!
kalafior pisze:Cytat z art. Gazety Wyborczej w Opolu na temat FOCUSA: ...Mam kilka ofert i muszę je porównać, nie chcę jednak zdradzać, skąd. Po to między innymi przyjechałem do Opola - mówił przed spotkaniem z prezesami Kolejarza Adam Pietraszko. Na pewno zawodnik nie zdecyduje się na kolejny sezon w Lublinie. - Nie chcę teraz tłumaczyć tej decyzji. Jednak jeśli nie wiadomo, o co chodzi, to chodzi o... - dodał...
Wielki Focusie a czy ciebie ktoÅ› tu chce?
Skoro sie bawimy w zgrywanie zawodowcow to oswiadczam, ze Polska liga mnie nie interesuje, moge conajwyzej podpisac kotrakt 'warszawski' z Rzeszowem. A Tz Lublin w ostatnim sezonie nie zaplacil mi ANI ZLOTOWKI ;(
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
- m.a.c.i.e.k.s
- Junior