Adam Pietraszko na torze!!!

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#351 Postautor: kdsz » 17 stycznia 2006, o 10:18

Zgoda, również chciałbym, żeby w Lublinie jeździli nasi wychowankowie, natomiast bądźmy uczciwi - lepsi od wyśmiewanego Adama w sezonie 2005 niestety nie byli, mimo, że połowę spotkań objechali na torze który znają jak własną kieszeń. Jeszcze raz powtarzam - zastanówcie się gdzie w tym momencie byłby Motor a gdzie Opole, gdyby Focus bronił barw Kolejarza w sezonie 2005
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"

Awatar użytkownika
dilucio
Senior

#352 Postautor: dilucio » 17 stycznia 2006, o 10:33

a co tutaj gdybac co by bylo jakby...bez sensu jezdzil u nas i kropka :lol: :D !! a tak na marginesie to Piszcz mial lepsza srednia od Pietraszki w tamtym sezonie!! :D :lol:

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#353 Postautor: kdsz » 17 stycznia 2006, o 10:40

Tomek odniósł tym samym wielki sukces - zawodnik z kontraktem lidera drużyny osiągnął oszałamiającą średnią 1,642 i aż o 116/100 wyprzedził niedawnego drugoligowca Adama Pietraszkę. Imponujące
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"

Awatar użytkownika
dilucio
Senior

#356 Postautor: dilucio » 17 stycznia 2006, o 12:06

kdsz pisze:Tomek odniósł tym samym wielki sukces - zawodnik z kontraktem lidera drużyny osiągnął oszałamiającą średnią 1,642 i aż o 116/100 wyprzedził niedawnego drugoligowca Adama Pietraszkę. Imponujące

nie sadze ze to jest sukces Piszcza ze osiagnal taka oszalamiajaca srednia :D :lol: ale gdyby nie mial tego kontraktu lidera to by wykrecil lepsza srednia :lol: ADAM PIETRASZKO JEST COOL THE BEST :D :lol:

Danio

#357 Postautor: Danio » 17 stycznia 2006, o 12:07

Nie ma sensu pisać o Focusie że taki czy taki! Z pewnością zrobił swoje w poprzednim sezonie! Lublin wiązał dużę nadzieje z nim z przyszłość.Miał lepsze spotkania i zdecydowanie gorsze. Nie chodzi o to że ogólnie jest cienki czy coś w tym stylu, Klub nie widzi jego w tym sezonie w składzie, ponieważ nie spełnił zakładanych podpunktów jakie miał w kontrakcie, a dla przypomnienia miał on motywacyjny kontrakt i miał średnio robić po 7 pkt w meczu. gdyby spełnił zapewne swoje i wzbudzał nadzieje na lepsze tzw. jutro z pewnością Klub zechciałby jego na ten sezon. Focus udowodnił że jest zawodnikiem tylko krótkich torów i na dodatek bardziej odpowiadają jemu betony niż przyczepne tory chociaz sam w wywiadach nie przyznawał się do tego ale każdy znawca czarnego sportu zauważył to, dlatego przyszłość Adama w Lublinie nie miała większego sensu jak i dla niego i TŻ LUBLIN.
Uważam że należy jemu podziękować i życzyć dobrych występów na innych torach oraz jeszcze dużo nauki z pozytywnym skutkiem :!:

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#358 Postautor: $korzen$ » 17 stycznia 2006, o 14:36

kdsz pisze: Jeszcze raz powtarzam - zastanówcie się gdzie w tym momencie byłby Motor a gdzie Opole, gdyby Focus bronił barw Kolejarza w sezonie 2005

Dziekujemy mu bardzo,jest jednak druga strona medalu a fakty sa jednoznaczne, przynajmniej dla mnie. Pod wzgledem stylu jazdy Focus to najwieksza mietnota i tchorz jakiego mielismy od czasu awansu do I ligi. Tak zachowawczo i "nijako" jezdzacego zawodnika nie widzialem w Lublinie od baaardzo dawna. Niech chlopak sobie "pryka", byle z dala od Lublina.

Danio

#360 Postautor: Danio » 19 stycznia 2006, o 13:20

[
b]Pokemon napisał: [/b]
Biorąc pod uwagę podejście Adama w tamtym sezonie, było od początku widać, iz miejsca u nas nie zagrzeje. Przywoził słabsze silniki.

Gawrzyk napisał:
Słabszych nie mógł bo do Lublina przywoził to co miał w Polsce. Te na Anglię zawiózł prosto z Krsko, więc odrobinę mijasz się z prawdą.

Focus dysponował sprzętem takim jaki miał w Polsce i z poniższego artykułu można wywnioskować że to wina Klubu za słabą postawę Focusa w drugiej części sezonu :cry:
Focus" odszedł z klubu po skończeniu wieku juniora. Najpierw z powodzeniem jeździł w Kolejarzu Opole, a ostatni sezon spędził w Lublinie, który miał się bić o awans do ekstraligi. Z wielkich planów nic nie wyszło. W TŻ-cie w pewnym momencie przestali płacić i wydawało się, że sezon zakończy się wielką klapą. Lublinianie walczyli jednak w półfinale play-off, ale przegrali wyraźnie z Marmą Rzeszów.

mlotyfantz
Kontakt:

#361 Postautor: mlotyfantz » 20 stycznia 2006, o 14:38

Danio pisze:[[quote]b]Pokemon napisał: [/b]
Biorąc pod uwagę podejście Adama w tamtym sezonie, było od początku widać, iz miejsca u nas nie zagrzeje. Przywoził słabsze silniki.

Gawrzyk napisał:
Słabszych nie mógł bo do Lublina przywoził to co miał w Polsce. Te na Anglię zawiózł prosto z Krsko, więc odrobinę mijasz się z prawdą.

Focus dysponował sprzętem takim jaki miał w Polsce i z poniższego artykułu można wywnioskować że to wina Klubu za słabą postawę Focusa w drugiej części sezonu :cry:
Focus" odszedł z klubu po skończeniu wieku juniora. Najpierw z powodzeniem jeździł w Kolejarzu Opole, a ostatni sezon spędził w Lublinie, który miał się bić o awans do ekstraligi. Z wielkich planów nic nie wyszło. W TŻ-cie w pewnym momencie przestali płacić i wydawało się, że sezon zakończy się wielką klapą. Lublinianie walczyli jednak w półfinale play-off, ale przegrali wyraźnie z Marmą Rzeszów. [/quote]
Nietylko klubu mślę ze Adam jest jeszcze młody i błędy się zdarzają a co w 2 lidze w Opolu jezdził to pamientaj ze 2 robi znaczna ruznica nad 1

Awatar użytkownika
Arkadiusz

#362 Postautor: Arkadiusz » 20 stycznia 2006, o 15:58

mlotyfantz pisze:Nietylko klubu mślę ze Adam jest jeszcze młody i błędy się zdarzają a co w 2 lidze w Opolu jezdził to pamientaj ze 2 robi znaczna ruznica nad 1

Nie no rece opadaja

Podaj adres to podesle ci slownik ortograficzny i poprawnej polszczyzny.

kalafior

#363 Postautor: kalafior » 27 stycznia 2006, o 16:06

Cytat z art. Gazety Wyborczej w Opolu na temat FOCUSA: ...Mam kilka ofert i muszę je porównać, nie chcę jednak zdradzać, skąd. Po to między innymi przyjechałem do Opola - mówił przed spotkaniem z prezesami Kolejarza Adam Pietraszko. Na pewno zawodnik nie zdecyduje się na kolejny sezon w Lublinie. - Nie chcę teraz tłumaczyć tej decyzji. Jednak jeśli nie wiadomo, o co chodzi, to chodzi o... - dodał...

z pozdrowieniami - kalafior!

Awatar użytkownika
Smirnek
Senior
Kontakt:

#364 Postautor: Smirnek » 27 stycznia 2006, o 16:16

kalafior pisze:Cytat z art. Gazety Wyborczej w Opolu na temat FOCUSA: ...Mam kilka ofert i muszę je porównać, nie chcę jednak zdradzać, skąd. Po to między innymi przyjechałem do Opola - mówił przed spotkaniem z prezesami Kolejarza Adam Pietraszko. Na pewno zawodnik nie zdecyduje się na kolejny sezon w Lublinie. - Nie chcę teraz tłumaczyć tej decyzji. Jednak jeśli nie wiadomo, o co chodzi, to chodzi o... - dodał...

z pozdrowieniami - kalafior!

Wielki Focusie a czy ciebie ktoÅ› tu chce?

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#365 Postautor: Cooper » 27 stycznia 2006, o 20:40

Ja tez oswiadczam, ze nie chce startowac w sezonie 2006 w TZecie. Ba, nie interesuja mnie takze starty w Unii Tarnow, a starty w GP nawet do glowy mi nie przyszly 8)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#366 Postautor: bkapusta » 27 stycznia 2006, o 20:56

Skoro sie bawimy w zgrywanie zawodowcow to oswiadczam, ze Polska liga mnie nie interesuje, moge conajwyzej podpisac kotrakt 'warszawski' z Rzeszowem. A Tz Lublin w ostatnim sezonie nie zaplacil mi ANI ZLOTOWKI ;(
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#367 Postautor: sadychor » 27 stycznia 2006, o 21:03

bkapusta pisze:(...)moge conajwyzej podpisac kotrakt 'warszawski' z Rzeszowem(...)

Następny zbłądził :roll: :roll: :wink: :D
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

Awatar użytkownika
m.a.c.i.e.k.s
Junior

#368 Postautor: m.a.c.i.e.k.s » 27 stycznia 2006, o 21:06

Ja na najbliższe mecze nie wyjeżdżam, bede sie opalał nad stawem u mnie w Pścinie i bede uprawiał ogródek. Klub nie zrobił mi motorków i nie mam na cyzm jeździć... jaki ja biedny...:(

pozdro

Snys
Zawodowiec

#369 Postautor: Snys » 28 stycznia 2006, o 14:34

kylong
Junior
Kontakt:

#370 Postautor: kylong » 28 stycznia 2006, o 14:55

powrót do przeszłości hehe :D
Nie odnajdzie więcej nas ta druga liga...!

Awatar użytkownika
dilucio
Senior

#371 Postautor: dilucio » 28 stycznia 2006, o 15:50

To Adas znowu bedzie czolowym jezdzcem II ligi :lol: :D

Gruby

#372 Postautor: Gruby » 28 stycznia 2006, o 16:08

a już miał jeździć w Włókniarzu czy nawet w Lotosie, a tu nagle powrót do Kolejarza...czyżby tam chciał podnosić swoje umiejętności :shock: