Baraż: Tż Sipma Lublin - Zkż Quick-mix Zielona Góra 52:38

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Zulu
Junior

#351 Postautor: Zulu » 6 października 2004, o 20:11

ozzyman, muszę Ci powiedzieć, że Dupencja hollywooda zrobiła na mnie lepsze wrażenie niż twoja kobieta (?) z avatara. To tak a propos bara bara ... baraży, ma się rozumieć :wink:

Awatar użytkownika
WÄ…ski

#352 Postautor: WÄ…ski » 6 października 2004, o 20:44

Gadalem na czacie z gosciem z zielonki i dowiedzialem sie ze suchecki jedzie na 100%(juz trenowal)klopot ma miec silniki od holty bo ten zrezygnowal ze zlotego kasku i suchecki ma pozyczyc silinik od walaska!ma przyjechac w ch...kiboli i twierdzi ze zrobiÄ… takÄ… klime ze bajeczka!!!
TÅ» SIPMA LUBLIN
FAN CLUB NIEDRZWICA

Awatar użytkownika
ozzyman

#353 Postautor: ozzyman » 6 października 2004, o 20:54

Hehe.Zulu gdybyś się choć trochę znał na muzyce to powiązałbyś ozzymana i mój avatar nie z kobietą, lecz z królem heavy metalu Ozzy Osbournem.Domniemam jednak, że doskonale wiedziałeś o co chodzi i chciałeś mnie tylko odrobinkę sprowokować.Jeśli tak to niech będzie moc z nami kibicami i naszym TZ-etem.A co do dupencji, to nie wiem jak Twoja, ale moja wcale nie gorsza, niż ta hollywooda. :D Ale na mecze ją nie zabieram.......

KrzyÅ›
Junior

#355 Postautor: KrzyÅ› » 6 października 2004, o 21:03

WÄ…ski pisze:Gadalem na czacie z gosciem z zielonki i dowiedzialem sie ze suchecki jedzie na 100%(juz trenowal)klopot ma miec silniki od holty bo ten zrezygnowal ze zlotego kasku i suchecki ma pozyczyc silinik od walaska!ma przyjechac w ch...kiboli i twierdzi ze zrobiÄ… takÄ… klime ze bajeczka!!!

A ja słyszałem że w kriokomorze zrosły mu sie wszystkie kości...Holta zrezygnował ze ZK i dał ogłoszenie do anonsow że wypożyczy swój sprzet...

p.s
WÄ…ski naprawdÄ™ jesteÅ› wÄ…ski i ograniczony.....

Awatar użytkownika
ozzyman

#356 Postautor: ozzyman » 6 października 2004, o 21:06

To ten wąski z Killera.Kto oglądał to wie, że leszczyk i strachliwy bardzo :D

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#357 Postautor: $korzen$ » 6 października 2004, o 21:49

WÄ…ski pisze:Gadalem na czacie z gosciem z zielonki i dowiedzialem sie ze suchecki jedzie na 100%(juz trenowal)klopot ma miec silniki od holty bo ten zrezygnowal ze zlotego kasku i suchecki ma pozyczyc silinik od walaska!ma przyjechac w ch...kiboli i twierdzi ze zrobiÄ… takÄ… klime ze bajeczka!!!

... a świstak siedzi i zawija je w te sreberka.....

Co z tego ze bedzie mial rakiety, toru nie zna, jest po kontuzji i jego akurat sie nie obawiam ..

Zulu
Junior

#358 Postautor: Zulu » 6 października 2004, o 22:07

$korzen$ pisze:

...a Åšwist siedzi i zawija je w te sreberka... :lol:

Awatar użytkownika
tatran

#359 Postautor: tatran » 6 października 2004, o 22:55

A Jeleń znów jakiś defekt dziś.
Czy on będzie lepił swój sprzęt do ostatniej chwili?
Jak zawodnik któremu jak zwykle coś nie gra w motorze ma mieć wysokie morale na meczu?

TheMatys

#360 Postautor: TheMatys » 7 października 2004, o 00:05

Zulu pisze:
$korzen$ pisze:

...a Åšwist siedzi i zawija je w te sreberka... :lol:

hehe no to ladnych bajek koles ci naopowiadal :) sucheckiemu dopiero co gips zdjeli i na tor wyjedzie najwczesniej w piatek... wiec jego forma jest pod :?: klopot jedyne co moze pozyczyc od holty to 2zl :) hehe a na jego punkty na wyjedzie za bardzo nie licze. z tym ile osob przyjedzie to nie wiadomo bo jak zwykle kazdy jedzie a w dniu wyjazdu polowie juz sie nie chce.
Co do wyniku to uwazam ze jestesmy faworytami 8) ale nigdzie nie jest powiedziane ze rozjedziemy was... a szkoda :? he mysle ze wyniki w okolicach 47:43 w pierwszym meczu dla lublina i 55:35 dla nas sa prawdopodobne. pozostaje miec nadzieje na ladna pogode i dobra walke na torze :D pozdr!

TheMatys

#361 Postautor: TheMatys » 7 października 2004, o 00:07

a wlasnie! milo by bylo jakby ktos napisal jak dojechac na stadion jadac od strony radomia... z gory dzieki :)

meesha
Trener
Kontakt:

#363 Postautor: meesha » 7 października 2004, o 08:47

Bimmer pisze:Po drodze zaliczycie Aleje Racławickie (kurde, same aleje w tym Lublinie naszym?), ul. Lipową i ul. Piłsudskiego. Odległość nie jest mała, ale droga banalna.

No wychodzi, że same aleje - Piłsudskiego to też aleja :P A droga od sstrony Warszawy/Radomia jest rzeczywiście banalna, są jedynie dwie trudności: w odpowiednim miejscu skręcić w prawo(KFC/Empik), a później zauważyć stadion :D

Ale wróćmy do tematu...
Czytam sobie wątki o barażach na forum zielonogórskim i sportsboardzie, a ponieważ na nich się nie udzielam to parę spostrzeżeń pozwolę sobie zmieścić tutaj.
Drodzy mieszkańcy Grodu Bachusa, nie rozumiem skąd się u was bierze tyle kpin w kierunku Lublina. Naprawdę wyglądacie na strasznie zakompleksionych. Stawiacie różne bardziej lub mniej ciekawe tezy, które niekoniecznie mają poparcie w rzeczywistości:

1. Ekstraliga nie może istnieć bez Zielonej Góry :?
A to niby czemu? Jakoś przez parę sezonów istniała i miała się dobrze. Już prędzej nie mogę sobie wyobrazić E-ligi bez Bydgoszczy czy Torunia - te drużyny są w najwyższej klasie rozgrywek "od zawsze" (w przeciwieństwie do Zielonej Góry). Owszem Lublin nigdy wielką żużlową potęgą nie był - nawet kiedy osiągnęliśmy swój największy sukces - V-ce Mistrzostwo Polski to lepszy od nas był tylko (o ironio) pan Morawski. Ale nie znaczy to, że musimy się wiecznie tułać po niższych ligach. Zbyt wielu z nas tęskni za pierwszą połową lat 90-tych kiedy nikogo nie musieliśmy się bać...

2. Zielona Góra zasłużyła na Ekstraligę tragediami które przeszła
Z oczywistych względów nie będziemy się chyba licytować... A jeśli chodzi o kontuzje to nie są żadne tragedie tylko część tego sportu (żeby mnie ktoś źle nie zrozumiał - chodzi mi tu o kontuzje po których wraca się na tor i które nie rujnują całego życia...)

3. Knapp, Franków, Trumiński są nikim w porównaniu do Huszczy, Śwista czy Okoniewskiego
Na papierze owszem - na szczęście tor (mam nadzieję) to zweryfikuje. Huszczą i Świstem to można było straszyć ale 10 lat temu... :twisted:

4. Tor w Lublinie zostanie spreparowany.
No na pewno nie będzie taki jakiego wy byście chcieli. W końcu to nasz tor. Natomiast nikt na nim żadnych robót łopatą wykonywać nie będzie. Tor w Lublinie jest specyficzny (jak każdy - również zielonogórski) ale jeśli przegracie u nas to nie zganiajcie proszę winy na ten jedynie czynnik.

To na razie tyle moich spostrzeżeń. Ponieważ żużlem interesuję się nie od wczoraj to wiem, że nasze szanse na zwycięstwo w dwumeczu są w granicach 5%. Ale jednak są i po to jestem kibicem Motoru, żeby w to zwycięstwo wierzyć. Nie wiem jednak po co wypisywać takie śmieszne teksty. Skoro jesteście tacy pewni swego to chyba nie potrzebujecie tak dziwacznych argumentów... Pozdrawiam i zapraszam do Lublina
Ostatnio zmieniony 7 października 2004, o 11:05 przez meesha, łącznie zmieniany 4 razy.
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#364 Postautor: mikas » 7 października 2004, o 10:54

TheMatys pisze:a wlasnie! milo by bylo jakby ktos napisal jak dojechac na stadion jadac od strony radomia... z gory dzieki :)

Widze ze kolega czesciej zaglada na nasze forum niz zielonogórskie, juz wczoraj popoludniu tam Wam wszystko napisałem, coprawda troszke inną trase niz koledzy wyzej ale według mnie prostszą 8) :D :wink:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
yamahaR1
Senior

#365 Postautor: yamahaR1 » 7 października 2004, o 11:43

fragment wywiadu z Markiem Kępą z dzisiejszego kuriera

Kiedy myśli Pan o zbliżających się spotkaniach, czego Pan się obawia?

"Martwię się o przygotowanie naszych zawodników. Chciałbym, żeby wypadli jak najlepiej, ale moim zdaniem powinno się trenować non stop, zaraz po ostatnim meczu z Rzeszowem. Boję się, że nasi nie wytrzymają tego spotkania kondycyjnie. Może im zabraknąć objeżdżenia. Zawodowcy trenują cały czas. Nie chodzi tylko o zrobienie dwa razy po dwa kółka na torze. Do tego dochodzą też inne treningi, jak chociażby jazda na crossie. Kiedy ja się ścigałem, biegałem po 12-14 kilometrów. Nawet po trzydziestce nie miałem żadnych kłopotów z kondycją. Teraz u niektórych zawodników są z tym problemy i po dwóch okrążeniach ręce same puszczają kierownicę. Tak nie może być. "

No a nasze gwiazdy dopiero dzisiaj mają sie pokazać w komplecie na treningu.Wszyscy wiedzą że faworytem to my nie jesteśmy i przydałoby się troche więcej zaangażowania żeby powalczyć

Czarek
Trener

#366 Postautor: Czarek » 7 października 2004, o 13:53

"No a nasze gwiazdy dopiero dzisiaj mają sie pokazać w komplecie na treningu"

Ciekawe kto będzie po meczu narzekał na sprzęt, złe przełożenia itd. ?
3 tygodnie czasu, podobno nowy sprzęt do spasowania, jutro ma padać... tylko do E-ligi z takim profesjonalizmem.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#367 Postautor: $korzen$ » 7 października 2004, o 15:24

yamahaR1 pisze:No a nasze gwiazdy dopiero dzisiaj mają sie pokazać w komplecie na treningu.Wszyscy wiedzą że faworytem to my nie jesteśmy i przydałoby się troche więcej zaangażowania żeby powalczyć

Nie potrzebnie siejesz panike, zauwaz ze oni jazda na zuzlu zarabiaja na zycie. Ten baraz moze byc dla nich przepustka do E-ligi a to wiaze sie z wiekszymi peniedzmi. To nie sa dzieci, napewno tanio skory nie sprzedadza.

Awatar użytkownika
tatran

#368 Postautor: tatran » 7 października 2004, o 15:35

Zawodowcami napewno są,ale sami wiedzą że jak TZ wszedłby do e-ligii to najprawdopodobnie zegnają sie z klubem.
Dlatego nasi maja taki słomiany zapał.
Obym się mylił :?

Awatar użytkownika
WÄ…ski

#369 Postautor: WÄ…ski » 7 października 2004, o 16:07

ozzyman pisze:To ten wąski z Killera.Kto oglądał to wie, że leszczyk i strachliwy bardzo :D

Ale jestem the besciak jak nikt :twisted: i moja mafia tez!
Kurde nie wiem czy ten czarnuch mowil prawde! moze i sciemnial skad mam to wiedziec!!! :?: mowil jeszcze ze u nas wygraja 52:38 a u siebie 63:27!nawrzucalem mu za to i sie skonczylo!!!
TÅ» SIPMA LUBLIN

FAN CLUB NIEDRZWICA

Awatar użytkownika
WojtekF
Szkółkowicz

Jaka jest pogoda w Lublinie.

#370 Postautor: WojtekF » 7 października 2004, o 17:15

Mam prośbę do Lubelskich kibiców. Niech umieszczają informację na forum na temat pogody, stanu toru i prawdopodobieństwa odbycia się zawodów co jakiś czas. Jestem kibicem Falubazu z Warszawy więc decyzję o wyjeździe mogę podjąć na 2 godziny przed zawodami. W związku z tym prosiłbym o informacje na temat stanu toru p.w. w niedzielę we wczsenych godzinach(np. 11). Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#371 Postautor: Radzio » 7 października 2004, o 17:27

Co do meczu to karzdy ma takie same szanse na wygranie. Po stronie TŻu stoi atut własnego toru, a po stronie gości rutyna. Mecz bedzie bardzo zacięty i jesli myślimy o pokonaniu ZKŻu to kazdy z naszych zawodników musi dopasowac sie z nowym sprzetem i jeśdzić na 120%w tedy mamy szanse na zwyciestwo. Co do dwu meczu bo nie zapomnijmy, ze potem czeka nas wyjazd do zielonej to musimy wygrac minimum 10-15 pkt aby realnie myślec o awansie do e-ligi.

meesha
Trener
Kontakt:

#372 Postautor: meesha » 7 października 2004, o 18:21

tatran pisze:Zawodowcami napewno są,ale sami wiedzą że jak TZ wszedłby do e-ligii to najprawdopodobnie zegnają sie z klubem.
Dlatego nasi maja taki słomiany zapał.
Obym się mylił :?

A ja myślę, że jednak niekoniecznie się żegnają. Bo kasy na przemeblowanie całej drużyny to na pewno nie będzie. To bardziej kwestia sprzętu... Oczywiście o ile awansujemy :roll:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
tatran

#373 Postautor: tatran » 7 października 2004, o 19:49

Wiecie co mnie śmieszy że co niektórzy jeszcze niedawno takie psy wieszali na Trumińskim a teraz paczcie ich , jeszcze trochę to z Trumińskiego zrobią lidera drużyny.
Jesteście żałośni -wy pseudokibice,jesteście jak chorągiewka na wietrze.
Według mnie nikogo nie wolno przekreślać a tym bardziej sportowca.
Więc koledzy trochę szacunku do żużlowców bez wzgledu na osiągnięcia.
Przecież to nie są roboty,każdemu może się zdarzyć gorszy występ lub sezon.

Ciekawe czy jak komuś nie wyjdzie niedzielny występ,czy go zlinczujecie na Forum?
Niech każdy z nas poczuje się choć przez chwile żużlowcem,niech spróbuje poczuć tą presje

POZDRAWIAM WSZYSTKICH którzy są z żużlowcami na dobre i na złe.

Awatar użytkownika
art2

#374 Postautor: art2 » 8 października 2004, o 01:15

tatran pisze:Wiecie co mnie śmieszy że co niektórzy jeszcze niedawno takie psy wieszali na Trumińskim a teraz paczcie ich , jeszcze trochę to z Trumińskiego zrobią lidera drużyny.
Jesteście żałośni -wy pseudokibice,jesteście jak chorągiewka na wietrze.
Według mnie nikogo nie wolno przekreślać a tym bardziej sportowca.
Więc koledzy trochę szacunku do żużlowców bez wzgledu na osiągnięcia.
Przecież to nie są roboty,każdemu może się zdarzyć gorszy występ lub sezon.

Ciekawe czy jak komuś nie wyjdzie niedzielny występ,czy go zlinczujecie na Forum?
Niech każdy z nas poczuje się choć przez chwile żużlowcem,niech spróbuje poczuć tą presje

POZDRAWIAM WSZYSTKICH którzy są z żużlowcami na dobre i na złe.

Dokładnie to samo było w Zielonej w zeszłym sezonie z Piotrkiem Świstem. Ale teraz daje czadu :!: Wasi sie z nie nieźle napocą (mam nadzieje). Kiedy mieliśmy juz spadac z E-ligi ja wiezyłem, że sie przebudzą i tak sie stało. Teraz wieże w Naszych bardzo i wiem ze pozamiataja Lublin ostro :!:

Niech wygra lepszy :!: :!: :!:
NA ZAWSZE W NASZYCH SERCACH

GG:1122697

http://www.sport.zgora.pl/zuzel/

Czarek
Trener

#375 Postautor: Czarek » 8 października 2004, o 09:38

Przeglądałem prognozy pogody i wszyscy zapowiadają przelotny deszcz. Niby nic strasznego, ale boję się powtórki sytuacji z meczu z Grudziądzem tzn. tor twardy i suchy, przygotowany na deszcz, a ten nie pada i jedziemy na betonie. Może zna ktoś jakiegoś porządnego synoptyka?
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.