pzdr
Skład na sezon 2006
-
Speedwayfan GTÅ»
- Kontakt:
Po co te wszystkie tajemnice? Powiem wam kto podpisze, bo wiem
B.Brhel
D.Norris
D.Jeleniewski
P.Åšwist
L.Tomicek
A.Messing
I może jeszcze Czerwiński ale na 100% to akurat tego niewiem.
Powyższa 6 jest pewna
Po co te tajemnice?
U siebie z nami wygracie ale u nas... może być różnie.
Ktoś tam napisał podobnych zawodników i go wyśmialiście. On miał rację
Pozdrowienia!
B.Brhel
D.Norris
D.Jeleniewski
P.Åšwist
L.Tomicek
A.Messing
Powyższa 6 jest pewna
Ktoś tam napisał podobnych zawodników i go wyśmialiście. On miał rację
Pozdrowienia!
SpeeDFan pisze:za co bana ? bana powinna dostać ta osoba która niekulturalnie zachowuje sie na forum.
Po co karać kogoś za marzenia ?
Ja np dostałem ostrzezenie za "nabijanie" nie wiem o co chodzi ale widze że się niektórym nudzi... szkoda słów[/quote]
no wkoncu "JAÅš" ci go dal;) do soboty...
POZDRAWIAM
PILS pisze:Widze ze bardzo nerwowa atmosfera.Polowa juz wie,druga padaje nr gg zeby sie dowiedziec.Jakas godzinke temu na al.Krasnickich ktos skasowal tylek mesia pana Siwka,szkoda taki byl ladny.Byc moze to ktorys z forumowiczow nie wytrzymal tego napiecia
![]()
pzdr
Faktycznie. Widziałem dziś wieczorem jak skasowany Mercedes stał na awaryjnych przy skrzyżowaniu Nałęczowskiej i Kraśnickich. A zaraz za nim stał radiowóz. Mam nadzieję, że sobotnia konferencja nie zostanie odwołana.
Speedwayfan GTÅ» pisze:Po co te wszystkie tajemnice? Powiem wam kto podpisze, bo wiem![]()
![]()
![]()
B.Brhel
D.Norris
D.Jeleniewski
P.Åšwist
L.Tomicek
A.Messing
Powyższa 6 jest pewnaPo co te tajemnice?
Ktoś tam napisał podobnych zawodników i go wyśmialiście. On miał rację![]()
Pozdrowienia!
Jeszcze wstaw tu Rempałę, Shieldsa i robi się całkiem ciekawie..
BYŁ, BĘDZIE, JEST MOTOR RKS!!
- m.a.c.i.e.k.s
- Junior
Zulu pisze:PILS pisze:Widze ze bardzo nerwowa atmosfera.Polowa juz wie,druga padaje nr gg zeby sie dowiedziec.Jakas godzinke temu na al.Krasnickich ktos skasowal tylek mesia pana Siwka,szkoda taki byl ladny.Byc moze to ktorys z forumowiczow nie wytrzymal tego napiecia
![]()
pzdr
Faktycznie. Widziałem dziś wieczorem jak skasowany Mercedes stał na awaryjnych przy skrzyżowaniu Nałęczowskiej i Kraśnickich. A zaraz za nim stał radiowóz. Mam nadzieję, że sobotnia konferencja nie zostanie odwołana.
NIe, ja sie założe że konferencji nie bedzie, bo bedzie żałoba po mercedesie...
Ludzie, wam już całkiem ten internet mózg zjadł?
pozdro
-
Michael
Zulu pisze:PILS pisze:Widze ze bardzo nerwowa atmosfera.Polowa juz wie,druga padaje nr gg zeby sie dowiedziec.Jakas godzinke temu na al.Krasnickich ktos skasowal tylek mesia pana Siwka,szkoda taki byl ladny.Byc moze to ktorys z forumowiczow nie wytrzymal tego napiecia
![]()
pzdr
Ja też tam przejeźdzałem,mam nadzieję że Haremu się nic nie stało.
- Łoptymista
- Trener
maloh pisze:bkapusta pisze: Dlaczego koniecznie trzeba czekac do soboty?
bo sobota dzień wesoły, bo nie trzeba iść do szkoły![]()
(no nie każdy
)
Brawo, brawo
Nowy wieszcz wyrasta
Poetycka duma
Całego Trójmiasta
Siedzisz tam nad morzem może przyłaczysz się do zabawy w typowanie naszego składu. Rzuć jakieś nazwisko, bo dyskusja siada.
-
Holly
I nie tylko Jelonek. Inny z wielokrotnie wspominanych tu zawodników też być może nie tydyrydyCooper pisze:To moze ja cos rzuce. Slyszalem, ze Jelonek nie tydyrydy![]()
A teraz zgadujcie który
Dobijemy do 150 stron do soboty
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Åoptymista pisze:Siedzisz tam nad morzem może przyÅ‚aczysz siÄ™ do zabawy w typowanie naszego skÅ‚adu. Rzuć jakieÅ› nazwisko, bo dyskusja siada.
może Stachyra junior, Robert Jucha, Marek Hućko i Tomek Świątkiewicz ?
nie mam plana kto to może być, chyba za słabo czytam między wierszami, a na gg nikt mi nie napisał jeszcze
naprawde wam życze dobrze, tym bardziej że macie takich "świetnych działaczy" jak i my
-
Holly
- Łoptymista
- Trener
Cooper pisze:Slyszalem, ze Jelonek nie tydyrydy![]()
Jo ziom, lutnij prostym tekstem bo tego tydyrydy ni w zÄ…b nie kumam.
<edit> czy to jakies nawiazanie do kazimierskiego festiwalu kapel ludowych? Bo jesli mowa o Kazimierzu to stamtąd jest blisko do..., a to może oznaczac tylko jedno
Ostatnio zmieniony 16 grudnia 2005, o 00:02 przez Łoptymista, łącznie zmieniany 1 raz.