Skład na sezon 2006
odnosząc się trochę do tego, co napisał Torsen i inni: ja też nie rozumiem, dlaczego podpisane kontrakty są ukrywane. to, że robią tak inne kluby to żaden argument. żużel, jak pewnie wszyscy wiemy, jest w wielu sferach chory - gdy idziesz do szpitala psychiatrycznego i "świrujesz" to nie możesz mówić, że się zachowujesz normalnie, "bo wszyscy tak robią".
jeżeli są jakieś argumenty, to proszę je przedstawić. z miejsca podam kontrargument- zbierając iluśtam zawodników jednego dnia w jedno miejsce na jedną konferencję traci się szanse na tzw. hype i publicity. jest 6 nowych zawodników? zrobić 6 konferencyj. a co?!
media będą na pewno na wszystkich, szumu się zrobi dużo więcej niż przy jednej konferencji. a chyba o to czasem chodzi. (przy konferencji prasowej to głównie o to).
jeśli nie ma żadnych poważnych argumentów, to mam tylko jedno wytłumaczenie:
dziś czytałem wywiad z Sikorą, ułaskawionym przez prezydenta Kwaśniewskiego biznesmenie (na podstawie historii Sikory nakręcono film pt. "Dług"). Sikora opowiadał jak siedząc w więzieniu wielokrotnie nie mógł się doprosić czegoś, co Mu się należało. podał przykład miski: w magazynie były zapasy nowych misek a miska Sikory się popsuła. poprosił o nową, ale Mu nie dali bez podawania konkrenych argumentów. dziennikarz zapytał Sikorę, jak On sądzi, dlaczego tak się działo. na co Sikora odpowiedział coś takiego:
władza to jest zawsze władza. i zawsze się stara to pokazać
jeżeli są jakieś argumenty, to proszę je przedstawić. z miejsca podam kontrargument- zbierając iluśtam zawodników jednego dnia w jedno miejsce na jedną konferencję traci się szanse na tzw. hype i publicity. jest 6 nowych zawodników? zrobić 6 konferencyj. a co?!
media będą na pewno na wszystkich, szumu się zrobi dużo więcej niż przy jednej konferencji. a chyba o to czasem chodzi. (przy konferencji prasowej to głównie o to).
jeśli nie ma żadnych poważnych argumentów, to mam tylko jedno wytłumaczenie:
dziś czytałem wywiad z Sikorą, ułaskawionym przez prezydenta Kwaśniewskiego biznesmenie (na podstawie historii Sikory nakręcono film pt. "Dług"). Sikora opowiadał jak siedząc w więzieniu wielokrotnie nie mógł się doprosić czegoś, co Mu się należało. podał przykład miski: w magazynie były zapasy nowych misek a miska Sikory się popsuła. poprosił o nową, ale Mu nie dali bez podawania konkrenych argumentów. dziennikarz zapytał Sikorę, jak On sądzi, dlaczego tak się działo. na co Sikora odpowiedział coś takiego:
władza to jest zawsze władza. i zawsze się stara to pokazać
Centrum Konferencyjne BENSIP. Miejsce Spotkań.
http://www.bensip.pl
http://www.sport.bensip.pl
Restauracja-Bar. Przyjęcia Okolicznościowe. Transmisje sportowe na żywo.
Szkolenia. Konferencje. Imprezy integracyjne.
Swoja droga rezim jest troche niezrozumialy. Skoro np. na forum Krosna pisza, ze Brhel im odmowil i podpisal u nas, to po co jakies podchody? Chyba nam jako sponsorm klubu naleza sie jakies informacje... Dlaczego koniecznie trzeba czekac do soboty?
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
Jeśli ktos na prawdę wie a ni: " gdzieś tam słyszałem, czy ktoś mi powiedzieł że..." i może podzielić się ze mną tą wiedzą ... moje gg 2137768 Obiecuję że będe milczał jak grób i nie ujawnię ani informacji ani jej źródła...
Pozdrawiam
P.S. Nie mam niestety czasu na aż tak dokładne studiowanie wpisów i odgadywanie rebusów zadawanych w avatarach....
P.S. Nie mam niestety czasu na aż tak dokładne studiowanie wpisów i odgadywanie rebusów zadawanych w avatarach....
-
Holly
j23 pisze:Pytanie z innej beczki. Jak wstawic obrazek pod swoim nickiem????
viewtopic.php?p=79389#79389
Tutaj Mikas wyjasnil jak...
Robal666 - napisz swoje informacje na http://www.sportsboard.pl i bedzie po problemie
!!Ale chyba już każdy skład zna

Jeśli to info Robala jest tak samo pewne jak to które podawał przed poprzednia konferencją tutaj: viewtopic.php?p=87460&highlight=#87460 to jeszcze może być różnie